- Konu Sahibi crocus7919
- #8.721
amh ınız kaçtı aceba??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de yaşım 42 fakat AMH:0,22. Tüp Bebek denememde önce yüksek doz ilaç verdiler kalitesiz bir embriyo oluştu, tutmadı. Sonra sadece klomen verdiler, ama ben yanında vitamin vs. takviyeler aldım, daha fazla folikül gelişti, bir tane 1. Kalite embriyo oldu ama tutmadı malesef. Kaliteyi yaşa rağmen artırabiliyoruz bence. Fakat stres de pozitif sonuç için çok önemli ve malesef tüp Bebek süreci çok stresli oluyor. Sizin AMH değeri çok iyi, şansınız çok yüksek ve de çok zamanınız var daha.Arkadaslar bence amh degeri o kadarda onemli degil daha yaşınız genc onemli olan 1 tanede yumurtaniz olsa kalitesi önemli benim yaşım 42 geceden seneden bu yana 2 kaybim var martta amh ve diger degerlerime baktirdim amh bende 4.33 çıktı tamam yumurtam var ama kalitesiz iste yasimdan dolayi yani oyle düşünüyorum hamile kaliyorum ama düşük oluyo
Teatrio nun faydasını gördünüzmü acaba,Kalite arttırması için takviye dediler de bilmiyorum pek emin olamıyorum
Doktora bir gidebilsem anlayacağım. Ama bu ay çok ağrılı şekilde regl geçiriyorum. Normalde en az 20 gün kanamam olur bakalım normal bir regl donemi geçirecek miyim. Doktor izne çıkmış hazirana kadar muayene olamayacağım maalesef. Olduğum zaman güncel bilgi paylaşırımTeatrio nun faydasını gördünüzmü acaba,
Tşkler bekliyorum, inşallah faydasını görürsünüz bizede güzel haberler verirsinizDoktora bir gidebilsem anlayacağım. Ama bu ay çok ağrılı şekilde regl geçiriyorum. Normalde en az 20 gün kanamam olur bakalım normal bir regl donemi geçirecek miyim. Doktor izne çıkmış hazirana kadar muayene olamayacağım maalesef. Olduğum zaman güncel bilgi paylaşırım
0.22 az bı değer değil ki.Benim de yaşım 42 fakat AMH:0,22. Tüp Bebek denememde önce yüksek doz ilaç verdiler kalitesiz bir embriyo oluştu, tutmadı. Sonra sadece klomen verdiler, ama ben yanında vitamin vs. takviyeler aldım, daha fazla folikül gelişti, bir tane 1. Kalite embriyo oldu ama tutmadı malesef. Kaliteyi yaşa rağmen artırabiliyoruz bence. Fakat stres de pozitif sonuç için çok önemli ve malesef tüp Bebek süreci çok stresli oluyor. Sizin AMH değeri çok iyi, şansınız çok yüksek ve de çok zamanınız var daha.
Tüp bebek tedavisini nerde yaptirdinizBenim de yaşım 42 fakat AMH:0,22. Tüp Bebek denememde önce yüksek doz ilaç verdiler kalitesiz bir embriyo oluştu, tutmadı. Sonra sadece klomen verdiler, ama ben yanında vitamin vs. takviyeler aldım, daha fazla folikül gelişti, bir tane 1. Kalite embriyo oldu ama tutmadı malesef. Kaliteyi yaşa rağmen artırabiliyoruz bence. Fakat stres de pozitif sonuç için çok önemli ve malesef tüp Bebek süreci çok stresli oluyor. Sizin AMH değeri çok iyi, şansınız çok yüksek ve de çok zamanınız var daha.
Böyle mutlu haberlerimizi biz de veririz inşallah.0.22 az bı değer değil ki.
Kadınlar kulübünde 0.01 amh ile 2 çocuk doğuran üye var.
Doktorlardan çok fazla duydum 0.01 amh ile gebe kalan kişileri.
Ve sizde çok kaliteli altın yumurta dahi oluşmuş.
Gebze Anadolu Sağlık merkezinde yaptırdım, fakat tavsiye etmem. Memnun kalmadımTüp bebek tedavisini nerde yaptirdiniz
İnşallah inşallah inşallah inşallah vereceksiniz Allahın izniyle...Böyle mutlu haberlerimizi biz de veririz inşallah.
Naaıl yapmış?Şimdi okudum burdan bir arkadaş sabah aç karnına hayıt tohumunu bala karıştırıp yutmuş bunu bu şekilde kullandığı ay gebe kalmış,Allahım bizlere de inşallah
Vitamin isimlerini bana da atabilir misiniz
Inşallah iste yaşta ileri olunca insan umutsuzluğa kapılıyor sizin yasinizda bisey yokİnşallah inşallah inşallah inşallah vereceksiniz Allahın izniyle...
Bu konuyu unutun bı sure ben ne zaman kafamdan attım o ay hamile kaldım oğluma.
Şu an ki gebeliğim de tamamen sürpriz.
Kafa rahat olunca geliyorlae birer ikişer.
Rabbim kucaklarinızı evlatlarınızla çifter çifter doldursun inşallah.
Allah bağışlasın, sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini. Bizlere de umut oldun, sağol cnm paylaştığın için.merhaba kızlar.benim durumumda size bir umut olsun istedim. 2007 yılında normal yolla bir kızım oldu. 2016 da 1 kimyasalım oldu. 2017 de 9+4 de kalbi durdu kürtaş oldum.kanamam 40 günü geçince amerikan hastanesinde bir tanıdık vasıtası ile muayene oldum. ilk defa AMH orada duydum. dr tüp bebeğe yönlendirdi. AMH 0,12 çıktı ve tüp bebek yaptırdım. 3 yumurta toplanabildi .2 si döllendi ve transfer edildi. 1 tanesi tuttu. 2019 nisanda doğum yaptım ama 1,5 ay sonra bebeği kalp problemi yüzünden kaybettim. 2018-2020 arası epey düşmüştür bir de tüp bebek yaptırdım iyice düşmüştür diye hiç bir daha dr gitmedim. en son 2020 ocak 17 adet olmuştum . şuan 8 haftalık doğal yoldan hamileyim. gecen hafta kalp atışlarınıda dinledim. hiç bir şey kullanmadım. kilomu doğumdan sonra veremedim moral bozgunluğu falan yedim. 74 kilo dayım. arada bir sadece yürüş yaptım .şekerim çıkıyor diye o kadar. hiç umudunuzu yitirmeyin. ben bir daha olmaz diyordum yaşımda 39 oldu. ama Allah isteyince veriyor. şimdi bu devam edecek mi bir problem çıkacak mı açıkçası çok tedirginim.
Vitaminlerin adlarını bana da gonderirmisinBen d ve b12 vitaminlerin yumurta kalitesini arttırdığı kadınlar kulübünden öğrendim.
Sonra bı prof un yazısını buldun a,e,d,c,folikasit, B12 vitaminlerinin kaliteyi arttırdığını ve miktarlarını yazmıştı. Şok oldum çünkü gittiğim doktorlar bunlari söylemedi.
Ben 2 ay bu vitaminleri düzenli kullandım. Tüp bebek denedim Cok kaliteli ve fazla yumurta verdim. Doktorum bile şaşırdı. Vitamin miktarlarını aldı benden hatta ben profun yazısını da attım doktoruma.
Vitaminler her kadınlar işe yaramıyor ama yarayan da da benim gibi yarıyor.
Doktorlar söylüyor zaten vitaminleri kullanın etkisini gören kadınlardan baya iyi yumurta topluyoruz diyorlar.
Sakin umudunu kaybetme. Allah'ım en sevmediği kulu umutsuz kuludur.
Ve sakın moralini bozma bende aynı yollardan geçtim.
Mücadeleni ver inan ki sonu güzel olacak....
Kaç yaşındasınızBen sadece gerekli olan vitaminleri kullandım.
Bülent tıraşın bı yazısını bulmuştum, sonra araştırdim PDF indirdim makaleler okudum.
Yumurta kalitesinin artması için
2 ay boyunca,
500 Lük c vitamini. Her gün içtim.
400 lük e vitamini. Bir kutu içtim çok etkili çünkü depo vitamin olduğu için.
5000 lik a vitamini, 5000 lik bulamadim aldığım 30 000 likti. Haftada bir içtim.
Her gün folik asit içtim 400 mgc lik. Hergün içtim.
B12 hafta da iki kere kullandim. Ağızdan dil atlı fıs fıs şeklinde.
D vitamini günlük 10 damla almak gerekiyor. Fakat ben 300 000 bin ünite bir ampulü içtiğim için günlük almadım bir kere içtim.
Her gün sabah akşam dhea kullandım.
Dhea ictiksen 2 saat sonra da testere dişli aslan pençesi çayı içtim.
Doktorumda konuştum. Aradım tedaviden 1 hafta önce herşeyi bıraktırdı.
Gittim yumurtalara bakıldı. 3 yumurta vardı. Başladım tedaviye her Gittiğimde iki iki arttı yumurtalar.
En son doktorum umdugumdan daha fazla yumurtalar gelişti. 9 dan daha da fazla hepsini alıcam sana kaçında işlem yapılacak yumurta onları soylicem dedi.
Tutmadı gerçi tuttu hemen sonlandi.
Doğal yolla gebe kaldım.
Ben çok faydasını gördüm.
İnşallah bu topikte faydası görecek bir sürü arkadaşlar olur.
Rabbim tez vakitte evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip eder.
38Kaç yaşındasınız