- Konu Sahibi crocus7919
-
- #8.761
Hayırlı olsun Rabbım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. Neler kullandınız takviye ilaç bizlerle paylasırmısınızMerhabalar belki ve inşallah umut olurum diye güzel bir haber vermek istiyorum 0,55 amh ve 13 fsh ile aralıktaki kimyasaldan sonra nisanda tekrar hamileyim,lütfen kimse umutsuz olmasın ve vitaminlerini alıp sağlıklı beslenmeye stresten uzak durmaya ve kafasını boşaltıp her şeyi oluruna bırakmaya gayret etsin,biliyorum çok zor ama sanırım bütün olay kafada bitiyor,dileyen isteyen sevgiyle büyütürum diyen tüm kadınlara sağlıklı evlatlar diliyorum
Çok teşekkür ediyorum,Rabbim isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun Rabbım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. Neler kullandınız takviye ilaç bizlerle paylasırmısınız
Aaaa çok sevindim güzel bir bayram olmuş senin için, sağlıcakla kucağına alırsın inşallah, hayırlı olsunMerhabalar belki ve inşallah umut olurum diye güzel bir haber vermek istiyorum 0,55 amh ve 13 fsh ile aralıktaki kimyasaldan sonra nisanda tekrar hamileyim,lütfen kimse umutsuz olmasın ve vitaminlerini alıp sağlıklı beslenmeye stresten uzak durmaya ve kafasını boşaltıp her şeyi oluruna bırakmaya gayret etsin,biliyorum çok zor ama sanırım bütün olay kafada bitiyor,dileyen isteyen sevgiyle büyütürum diyen tüm kadınlara sağlıklı evlatlar diliyorum
Benim fsh 11 inşallah bende burda yazarım hamile olduğumuBen ogluma kafayı boşalttığım ay hamile kaldım.
Tamam olmuyorsa olmuyor tatile çıkalım dedim eşime tatil alisveri yaptık filan, gelince dondurulmuslardan deneriz dedik.
Hamile kaldım.
Oğlum doğdu tabi kafada stres yok artık çocuk için 8 ay sonra tekrar gebe kaldım.
Stres zaten bizi mahvediyor.
Ben bu topikte herkesin hamile kalacağına Allah'ın izniyle inanıyorum.
Bide benim FSH 12 sizin de 13 bu FSH değeri yüksek değilmiş.
Geçen bı profla canlı yanında yazdım. 12 FSH yüksek değil ki tabi ki olur gebelik dedi.
Doktorlar bence bile bile bizi strese sürüklüyor.
11 FSH yüksek değil ki.Benim fsh 11 inşallah bende burda yazarım hamile olduğumu
Siz neler kullandınızİnşallah ben de kalpten diliyorum ve inanıyorum bu topige yolu düşen tüm arkadaslar için yazıyorum Drlarin bir amh a bakıp olmaz demesine bakmayın kendiniz çabalayin vitaminlerden destek alın ve olabileceğini görün Allahın izniyle
Doktorlar felaket tellali cnm 10 u gecince hemen yüksek diyolar stres oluyoruz daha da yükseliyor sonra..11 FSH yüksek değil ki.
Tabi Allah'ın izniyle yazacaksın inşallah.
Ay evet yukarı da da yazdım Instagram da takip ettiğim prof ta aynısını dedi.Doktorlar felaket tellali cnm 10 u gecince hemen yüksek diyolar stres oluyoruz daha da yükseliyor sonra..
Cok strese sokan doktorlar var malesef. Bi doktora gittim cnm kistim var benim yillardie biliyorum çikolata kisti. Doktor denen sahsiyet bunu almamiz lazim biyopsi yapmamiz laizm bu kötü olabilir cok değişik bi kist bu kanser de olabilir dedi. Cok üzülmüştümAy evet yukarı da da yazdım Instagram da takip ettiğim prof ta aynısını dedi.
10 nu gectimi hemen olumsuz konuşuyorlar.
Bu çok yanlış dedi.
Bize bu stresleri yaşattılar ya bile bile valla ben bu doktorlara hakkımı helal etmiyorum. Kendilerine de Allah yaşatsında baksınlar bakalım para için insanları göz yaşlarına boğmak, strese sokmak nasıl oluyor görsünler.
Bende de pıhtılasma var.Umudumuzu kaybetmeyin ben 0.02 ki 2 buçuk sene önceydi bu deger şuan 3. Hamileligim ilk 2 si düşük ve kalp atışı durdu ama pihtilasmadan dolayı şimdi 3. Hamileyim iğne ilaç la inş. Kucagimiza almak nasip olacak sadece kafadan atmak ben ise başlayınca tum. Stresti unuttum ozaman hamile kaldım
Amin canım sağlıkla alırız kucagimizaBende de pıhtılasma var.
Gündüz iğne gece coraspinle sorunsuz atlatırsınız sürecinizi.
Hayırlısı olsun.
Ay Allah'ım çikolata kisti almak riskli amh yı düşürüyor.Cok strese sokan doktorlar var malesef. Bi doktora gittim cnm kistim var benim yillardie biliyorum çikolata kisti. Doktor denen sahsiyet bunu almamiz lazim biyopsi yapmamiz laizm bu kötü olabilir cok değişik bi kist bu kanser de olabilir dedi. Cok üzülmüştüm
Doğal mı hamile kaldınızUmudumuzu kaybetmeyin ben 0.02 ki 2 buçuk sene önceydi bu deger şuan 3. Hamileligim ilk 2 si düşük ve kalp atışı durdu ama pihtilasmadan dolayı şimdi 3. Hamileyim iğne ilaç la inş. Kucagimiza almak nasip olacak sadece kafadan atmak ben ise başlayınca tum. Stresti unuttum ozaman hamile kaldım
Evet ne ilaç ne başka bişey 3 deDoğal mı hamile kaldınız
Hayırlı olsun, sağlıcakla bebeğinii kucağına alırsın inşallahUmudumuzu kaybetmeyin ben 0.02 ki 2 buçuk sene önceydi bu deger şuan 3. Hamileligim ilk 2 si düşük ve kalp atışı durdu ama pihtilasmadan dolayı şimdi 3. Hamileyim iğne ilaç la inş. Kucagimiza almak nasip olacak sadece kafadan atmak ben ise başlayınca tum. Stresti unuttum ozaman hamile kaldım
Daha öncekilerde fsh 50 72 lerdeydi ozaman sadece aslan pencesiyle hayit la onu düşürsün bunda hiç icmedimDoğal mı hamile kaldınız
Takviye kullanmadınızmı, yaşınız kaç buaradaEvet ne ilaç ne başka bişey 3 de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?