• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Merhabalar belki ve inşallah umut olurum diye güzel bir haber vermek istiyorum 0,55 amh ve 13 fsh ile aralıktaki kimyasaldan sonra nisanda tekrar hamileyim,lütfen kimse umutsuz olmasın ve vitaminlerini alıp sağlıklı beslenmeye stresten uzak durmaya ve kafasını boşaltıp her şeyi oluruna bırakmaya gayret etsin,biliyorum çok zor ama sanırım bütün olay kafada bitiyor,dileyen isteyen sevgiyle büyütürum diyen tüm kadınlara sağlıklı evlatlar diliyorum 😍
Hayırlı olsun Rabbım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. Neler kullandınız takviye ilaç bizlerle paylasırmısınız

Hayırlı olsun Rabbım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. Neler kullandınız takviye ilaç bizlerle paylasırmısınız
Çok teşekkür ediyorum,Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙇 Tabi seve seve inşallah sizlere de şifa olur
Propolis omega 3 ve folik asit kullanıyordum Nisanda bunlara Q10 ekledim bunun yanında Gyno Ferro Sanol diye folik asit B12 takviyeli demir ilacına başladım,bir de D vitaminin çok önemli olduğunu okuyunca bir ampul Devit i kırıp içtim,önce Allahtan elbette ama ben bunlar vesile oldu diyorum çok düzenli kullandım paketli gıdaları tamamen kestim kuru yemiş tüketimini artırdım,ben bunları yapabildim😊 ancak inanmak da çok önemli umudunuzu hiçbir zaman kaybetmeyin😍

Merhabalar belki ve inşallah umut olurum diye güzel bir haber vermek istiyorum 0,55 amh ve 13 fsh ile aralıktaki kimyasaldan sonra nisanda tekrar hamileyim,lütfen kimse umutsuz olmasın ve vitaminlerini alıp sağlıklı beslenmeye stresten uzak durmaya ve kafasını boşaltıp her şeyi oluruna bırakmaya gayret etsin,biliyorum çok zor ama sanırım bütün olay kafada bitiyor,dileyen isteyen sevgiyle büyütürum diyen tüm kadınlara sağlıklı evlatlar diliyorum 😍
Aaaa çok sevindim güzel bir bayram olmuş senin için, sağlıcakla kucağına alırsın inşallah, hayırlı olsun

Ben ogluma kafayı boşalttığım ay hamile kaldım.
Tamam olmuyorsa olmuyor tatile çıkalım dedim eşime tatil alisveri yaptık filan, gelince dondurulmuslardan deneriz dedik.
Hamile kaldım.

Oğlum doğdu tabi kafada stres yok artık çocuk için 8 ay sonra tekrar gebe kaldım.

Stres zaten bizi mahvediyor.

Ben bu topikte herkesin hamile kalacağına Allah'ın izniyle inanıyorum.
Bide benim FSH 12 sizin de 13 bu FSH değeri yüksek değilmiş.
Geçen bı profla canlı yanında yazdım. 12 FSH yüksek değil ki tabi ki olur gebelik dedi.
Doktorlar bence bile bile bizi strese sürüklüyor.
Benim fsh 11 inşallah bende burda yazarım hamile olduğumu

İnşallah ben de kalpten diliyorum ve inanıyorum bu topige yolu düşen tüm arkadaslar için yazıyorum Drlarin bir amh a bakıp olmaz demesine bakmayın kendiniz çabalayin vitaminlerden destek alın ve olabileceğini görün Allahın izniyle 😍
Siz neler kullandınız

Doktorlar felaket tellali cnm 10 u gecince hemen yüksek diyolar stres oluyoruz daha da yükseliyor sonra..
Ay evet yukarı da da yazdım Instagram da takip ettiğim prof ta aynısını dedi.
10 nu gectimi hemen olumsuz konuşuyorlar.
Bu çok yanlış dedi.
Bize bu stresleri yaşattılar ya bile bile valla ben bu doktorlara hakkımı helal etmiyorum. Kendilerine de Allah yaşatsında baksınlar bakalım para için insanları göz yaşlarına boğmak, strese sokmak nasıl oluyor görsünler.

Umudumuzu kaybetmeyin ben 0.02 ki 2 buçuk sene önceydi bu deger şuan 3. Hamileligim ilk 2 si düşük ve kalp atışı durdu ama pihtilasmadan dolayı şimdi 3. Hamileyim iğne ilaç la inş. Kucagimiza almak nasip olacak sadece kafadan atmak ben ise başlayınca tum. Stresti unuttum ozaman hamile kaldım

Ay evet yukarı da da yazdım Instagram da takip ettiğim prof ta aynısını dedi.
10 nu gectimi hemen olumsuz konuşuyorlar.
Bu çok yanlış dedi.
Bize bu stresleri yaşattılar ya bile bile valla ben bu doktorlara hakkımı helal etmiyorum. Kendilerine de Allah yaşatsında baksınlar bakalım para için insanları göz yaşlarına boğmak, strese sokmak nasıl oluyor görsünler.
Cok strese sokan doktorlar var malesef. Bi doktora gittim cnm kistim var benim yillardie biliyorum çikolata kisti. Doktor denen sahsiyet bunu almamiz lazim biyopsi yapmamiz laizm bu kötü olabilir cok değişik bi kist bu kanser de olabilir dedi. Cok üzülmüştüm

Umudumuzu kaybetmeyin ben 0.02 ki 2 buçuk sene önceydi bu deger şuan 3. Hamileligim ilk 2 si düşük ve kalp atışı durdu ama pihtilasmadan dolayı şimdi 3. Hamileyim iğne ilaç la inş. Kucagimiza almak nasip olacak sadece kafadan atmak ben ise başlayınca tum. Stresti unuttum ozaman hamile kaldım
Bende de pıhtılasma var.
Gündüz iğne gece coraspinle sorunsuz atlatırsınız sürecinizi.
Hayırlısı olsun.

Cok strese sokan doktorlar var malesef. Bi doktora gittim cnm kistim var benim yillardie biliyorum çikolata kisti. Doktor denen sahsiyet bunu almamiz lazim biyopsi yapmamiz laizm bu kötü olabilir cok değişik bi kist bu kanser de olabilir dedi. Cok üzülmüştüm
Ay Allah'ım çikolata kisti almak riskli amh yı düşürüyor.
Bilinçli doktorlar pek degil çok büyük sorun olmadığı sürece yanaşmaz ameliyatına.
Allahlarindan bulsunlar.
Ben Allah'a havale ettim.

Doğal mı hamile kaldınız

Hayırlı olsun, sağlıcakla bebeğinii kucağına alırsın inşallah

Back