• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

4 yıl önce amh degerim 0,16 ile hamile kaldım. 2 yumurta transfer edilmişti. Şimdi 3 buçuk yaşında bir erkek bir kız 2 eşek sipam var. Allah sizlere de nasip etsin inşallah. Çok zor bir süreç ama sonucu çok tatlı. Şimdi 4 yıl önceki yazışmalarımı okuyup ne günlerdi diyorum 😁

4 yıl önce amh degerim 0,16 ile hamile kaldım. 2 yumurta transfer edilmişti. Şimdi 3 buçuk yaşında bir erkek bir kız 2 eşek sipam var. Allah sizlere de nasip etsin inşallah. Çok zor bir süreç ama sonucu çok tatlı. Şimdi 4 yıl önceki yazışmalarımı okuyup ne günlerdi diyorum 😁
Allah bağışlasın yavrularınızı, inşallah bizede nasip olur

Bu topik coştu hadi inşallah herkes hamile haberiniii yazar burda 🙏🙏

Çok teşekkür ediyorum,Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙇 Tabi seve seve inşallah sizlere de şifa olur
Propolis omega 3 ve folik asit kullanıyordum Nisanda bunlara Q10 ekledim bunun yanında Gyno Ferro Sanol diye folik asit B12 takviyeli demir ilacına başladım,bir de D vitaminin çok önemli olduğunu okuyunca bir ampul Devit i kırıp içtim,önce Allahtan elbette ama ben bunlar vesile oldu diyorum çok düzenli kullandım paketli gıdaları tamamen kestim kuru yemiş tüketimini artırdım,ben bunları yapabildim😊 ancak inanmak da çok önemli umudunuzu hiçbir zaman kaybetmeyin😍
Cok teşekkür ederim sagolun Amin inşallah 🤗

Ay Allah'ım çikolata kisti almak riskli amh yı düşürüyor.
Bilinçli doktorlar pek degil çok büyük sorun olmadığı sürece yanaşmaz ameliyatına.
Allahlarindan bulsunlar.
Ben Allah'a havale ettim.
Aldiricam mecburen kisti çünkü sıkıntılı yerde dedi baska 2 prof da.. Hayırlısı diyorum her doktora inanmıyorum ben artik

Aldiricam mecburen kisti çünkü sıkıntılı yerde dedi baska 2 prof da.. Hayırlısı diyorum her doktora inanmıyorum ben artik
Hım anladım.
Yumurtalarınızı toplayıp öyle ameliyat olun, yumurta toplamadan ameliyat olmayın.
Eskiden yumurta toplamadan ameliyat yapıyorlardı çikolata kistinde sonra yumurta için uğraşılıyordu.
Artık yumurta toplayıp ameliyat yapılıyor.
Ben kadınlar klubunden bı kaç arkadaşı prof Faruk Buyru ya yönlendirdim.
Birinin çikolata kisti sorunu vardı.
Yumurtalarını topladı ameliyat etti.
2 ay sonra transfer etti.
Gebe kaldı doğurdu.

Hım anladım.
Yumurtalarınızı toplayıp öyle ameliyat olun, yumurta toplamadan ameliyat olmayın.
Eskiden yumurta toplamadan ameliyat yapıyorlardı çikolata kistinde sonra yumurta için uğraşılıyordu.
Artık yumurta toplayıp ameliyat yapılıyor.
Ben kadınlar klubunden bı kaç arkadaşı prof Faruk Buyru ya yönlendirdim.
Birinin çikolata kisti sorunu vardı.
Yumurtalarını topladı ameliyat etti.
2 ay sonra transfer etti.
Gebe kaldı doğurdu.
Doktorum yumurta toplamama engel kistin dedi. Cok sukur diğer tarafta da yumurta sayim iyi. Kist gidince kist tarafında da yumurta olucak dedi doktorum. Ameliyat konusunda da başarılı bi doktor araştırdım. Eger kisti alamayip tüp bebek yapsak yumurtalara erisemem tutma şansı cok düşük olur dedi

Doktorum yumurta toplamama engel kistin dedi. Cok sukur diğer tarafta da yumurta sayim iyi. Kist gidince kist tarafında da yumurta olucak dedi doktorum. Ameliyat konusunda da başarılı bi doktor araştırdım. Eger kisti alamayip tüp bebek yapsak yumurtalara erisemem tutma şansı cok düşük olur dedi
Ay çok sevindim öyleyse.
İnşallah bebeğin ameliyattan hemen sonra bekletmeden gelecek annesi.

Ay çok sevindim öyleyse.
İnşallah bebeğin ameliyattan hemen sonra bekletmeden gelecek annesi.
Ah cnm ah sonra tüp bebek yapicaz bu lanet kist tekrar çıkabiliyor.. Ins hayırlısıyla kavuşur herkes yavrusuna.. Özel günlerde daha da zor oluyo bebeğinin olmamasi😑herkes bayramlarda çocuklarıyla resim ekliyor 😑

Ah cnm ah sonra tüp bebek yapicaz bu lanet kist tekrar çıkabiliyor.. Ins hayırlısıyla kavuşur herkes yavrusuna.. Özel günlerde daha da zor oluyo bebeğinin olmamasi😑herkes bayramlarda çocuklarıyla resim ekliyor 😑
Sana bişey söyliyeyim mi halamda çikolata kisti vardı. Doktorlar senin çocuğun olmaz demişler.
Halamda ameliyat olup olmama konusunda tereddüt yaşıyormuş.
Hamile kaldı.
2. çocuğuna bu şekilde hamile kaldı.
Doktorlar şok.

Seninde olacak Allah'ın izniyle.
Biliyorsun kendiliğinden birden geçebiliyorda çikolata kisti.

Merhabalar kızlar sessiz okuyucu olarak bugün aktif olmaya karar verdim, 5 yıllık evliyim amh 0.41 diğer hormonlar normal, bi tüpbebek denemem var ama malesef boş gebelikle sonuçlandı şimdi doğal yollardan denemek istiyprum beslenme vitamin kür falan denemek istiyorum sizler neler yaptınız gebe kalmak için önerileriniz varmı

Sana bişey söyliyeyim mi halamda çikolata kisti vardı. Doktorlar senin çocuğun olmaz demişler.
Hamile kaldı.
Doktorlar şok.

Bebişiniz sağlıkla gelsin inşallah, Eski mesajlarınızda okudum kullandıgınız vitaminleri yazmışsınız bunları kullanırken kür macun bişe kullansam sorun olurmu ki acaba bilginiz varmı

Bebişiniz sağlıkla gelsin inşallah, Eski mesajlarınızda okudum kullandıgınız vitaminleri yazmışsınız bunları kullanırken kür macun bişe kullansam sorun olurmu ki acaba bilginiz varmı
Testere dişli aslan pençesi çayını kür olarak yaptım.
Dhea hormon olduğu için, aynı anda hem dhea hemde testere dişli aslan pençesi çayı içilmez ona dikkat edin.
Sabah akşam içilen bı cay, dhea hormonu aldıktan iki saat sonra içmeniz gerekiyor.

Tüp bebekte kullanmıştım dheayı bayada pahalıydı 2 yıl önce bile ama iyi geliyosa almak lazım tabi diğer vitaminleri özel bi marka mı kullandınız bi arkadaş yazmıştı adını hepsi ondanmı acaba yanlış bi marka almak istemem de

Hamile kaldı.
Doktorlar şok.

Ağzından bal damlıyor ins cnm ya. Benim kisti öğrendiğim 8 9 yıl oldu malesef hic geçmedi 3 4 5 cm araliginda değişiyor..

Umudumuzu kaybetmeyin ben 0.02 ki 2 buçuk sene önceydi bu deger şuan 3. Hamileligim ilk 2 si düşük ve kalp atışı durdu ama pihtilasmadan dolayı şimdi 3. Hamileyim iğne ilaç la inş. Kucagimiza almak nasip olacak sadece kafadan atmak ben ise başlayınca tum. Stresti unuttum ozaman hamile kaldım
Diğerleri tüp bebekmiydi acaba, yoksa normalmi, umut oldunuz gerçekten, sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Diğerleri tüp bebekmiydi acaba, yoksa normalmi, umut oldunuz gerçekten, sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Hepsi normalden oldu hatta tüp bebek denemiştik o tutmadı allah nasip ettikten sonra olur buna inanın inş. Isteyen herkese sağlıkla verir Rabbim bende sağ salim kucağına alırım aminn

Back