AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Bende başlayalı iki hafta oldu biosterona henüz ne yan etki ne de normal bir etki gördüm. Sanki ise yaramayacak gibi geliyor.
Bana doktorum durumumuda bildigi icin yani yusde 20 ihtima verebilirm..omepa ve biesteron tedavisi icin dedi..buarada benim amh 0.38 fsh 29 du ..ve tek yumurtam sadece tup bebek icin yeterli olgunluga gelebiliyo..beni cok umutlandirmadi acikcasi..ama tabi ben kullaniyorum..yaklasik 1.5 ay oldu..

Hangi doktor adana acaba ogrenebilirmiyim

Allah saglikla kucaniginiza almayi
Masallah canim..saglikla bebisini almayi nasip etsin allah..darisi insallah basimiza..

Bana doktorum gunde 1 defa omepa q10..3 defada biesteron icmemi soledi.1 adetin gecsin 2.adetin ilk gunu ara randevu al demisti ..mayis basinda aramam gerekiyodu ..3 gun once hastanemi aradim ilaclara devam edin dedi..zaten 3 ay kullanilabiliyo dedi..gidisata bakcaklarmis..ama yorumlari felan okudugumda gunde 2 icen var daha cok..hastanin durumuna gore veriyolar muhteelenn..bana 3 kez dediler biesteronu..

Merhaba ,benim de spontan gelisen 3 dusugum var ve sebebi yok...gecen ay amh 0.65 cikti yasim 31 ve umudumu kaybettigim gunler,agladigim geceleri bilirim...sonra ne oluyor biliyormusunuz? Imkansiz diye bir seh olmadigini,Allah imin bize bir imtihani dedim ve sukrettim...evet herkes cogalmak zorunda degil evet Allahim dermansiz dert vermesin ve evet ben saglikliyim ve esim benim yanimdaolacaksa eger ,varsa kismetimizde bir evlat bu zaten olacaktir.biz ugrasaduralim sonra da tevekkul edelim...olacak bir seye engel olamayacagimiz gibi olmayacak bir seyi de bazen olduramayacagimiz kabullenmek gerekir...umudunuzu olene kadar kaybetmeyin ve savasmayi birakmayin sonu ne olursa olsun

Neden tüp bebek öyleyse, eş kaynakli mı

evet eşimle alakalı, hormon tahlillerinde genetik testinde hiçbir sorun yok. Küçükken 2 taraflı fıtık ameliyatı oldugundan dolayı maalesef sperm cıkısı olmuyor. Doktorda direkt tüp bebek ile daha yüksek şansa sahip olduğumuzu söyleyince mecburen tüp bebekte karar kıldık.

Merhaba arkadaslar aranizda omepaq10 ve biesteron kullanan arakadaslar varmi..varsa yan etkileri oldumu ..yaklasik 1.5 aydir kullaniyorum..
Ben kullanıyorum bazen yumurtalıklarımı hafif hissedıyorum agrı gbi bişey oldu biesterona baglıyorum onu. O kadar başka etki gotmedım. Acaba kist falan yapıyo mu bende onu merak edıyorum

Diger sonuçlarınız nasıl fsh e2 prolaktın lh?

Teşekkürler cevabınız için,umarım güzel sonuçlar alırsınız,peki dhea kullanımı sırasında bebek denemelerine devam edilebiliyor mu?

Diger sonuçlarınız nasıl fsh e2 prolaktın lh?
Prolaktinim azcık yüksek çıkmış, onun için dostinex kullanıyorum haftada bikere. Fsh Lh için doktorum herhangi bişey söylemedi. Kafamı karıştırmamak için kötü çıkanları söyledi, D vitamini eksikliğim varmış extra olarak D vitamini kullanıyorum.

Fsh degerı 10 üstü olmaması gerekiyormuş sanırım. İnşallah guzel sonuçlar alırsınız

Fsh degerı 10 üstü olmaması gerekiyormuş sanırım. İnşallah guzel sonuçlar alırsınız
Yok, 10 üstü zaten degil. Öyle birşey olsa doktorum mutlaka haber verirdi. Bakalım hayırlısı, transferler basladıgı andan itibaren tedaviye başlıcaz bizde hayırlısıyla. Sizde mi tüp bebek yolundasınız. Sorun kimden kaynaklı acaba

3 ay kullanıyor burda okuduğum herkes ama Bülent Tıraş in sitesinde 6-8 hafta yazıyor kullanım suresine
Bana bülent tıraş tavsiye etmişti 1. Tüp bebekten sonra 2. Tedaviye kadarda kullan demişti 2 3 ay sonra tekrar tüp bebek yapıcam demiştim. Bazı yerlerdede 6 ay sonra en iyi sonuçların alındıgı yazıyodu kafam karıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…