- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
- Konu Sahibi crocus7919
- #8.581
Bence ratgele kullanmayin.cunki bu ilaclar vucutta kistik yapi bile olusturabiliyomus..doktorunuza danisip o sekilde kullanin..Ne dersiniz kızlar DHEA çok mu fazla olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence ratgele kullanmayin.cunki bu ilaclar vucutta kistik yapi bile olusturabiliyomus..doktorunuza danisip o sekilde kullanin..Ne dersiniz kızlar DHEA çok mu fazla olur
Bana doktorum durumumuda bildigi icin yani yusde 20 ihtima verebilirm..omepa ve biesteron tedavisi icin dedi..buarada benim amh 0.38 fsh 29 du ..ve tek yumurtam sadece tup bebek icin yeterli olgunluga gelebiliyo..beni cok umutlandirmadi acikcasi..ama tabi ben kullaniyorum..yaklasik 1.5 ay oldu..Bende başlayalı iki hafta oldu biosterona henüz ne yan etki ne de normal bir etki gördüm. Sanki ise yaramayacak gibi geliyor.
Hangi doktor adana acaba ogrenebilirmiyimHerkese merhaba hanimlar belki yazacaklarim sizlere umut olur bende buraya yazmistim benim amh 0.07 ydi 2016 yilinda fsh yuksekti ilk tedavimde hicbisey bilmeden direk tup bebek denedik o zaman zaten amh dusuk cikmisti ve bir yumurta olustu transfer oldum tabi sonuc negatif ikinci denemeyi baska merkezde karar kildik bana bitki kurunden tutunda akliniza gelebilecek herturlu vitaminleri kullandirdilar 8 yumurta cikti 2 tane donduruldu 5.gun o sirada miyom ameliyati oldum 6 ay ara verildi transfer derken tabi sonuc koca negatif tabi inanilmaz saglikli besleniyordum sonra ankaraya gittim dediler fsh dusmedentedaviye baslayamayiz hersey deniyorum yok dusmuyor 1 yilimi yediler adanada baska bir merkeze gittim anlattim herseyi doktorum bana fsh ya hic dusmezse ne olacak dedi bak benim 40 yas ustu hastalarim var cogunun bebegi oldu benim icin yumurta onemli dedi ve bana 2 kere havuz yapti 1.de 6 yumurta 2.de 4 yumurta toplandi tabi bana 2 ay dhea ve imprly kullandirdi 1 dondurulmus 1 taze transfer yapildi allahima bin sukur suan 3 aylik hamileyim birde bu tedavimde cok sagliklida beslendim diyemez herseyin basi stres stresten uzak durdukmu gerisi kolay ben bu tedavide cok rahattim ama tabi umutlarim diger tedavilerden sonea kirilmisti ya yine olmazsa diye ama vakti simdiymis ben 4.5 yillik evliyim hicbirzaman pozitifi gormemistim vede tuplerim kapali rabbim yardimciniz olsun yasim 35
Allah saglikla kucaniginiza almayiHerkese merhaba hanimlar belki yazacaklarim sizlere umut olur bende buraya yazmistim benim amh 0.07 ydi 2016 yilinda fsh yuksekti ilk tedavimde hicbisey bilmeden direk tup bebek denedik o zaman zaten amh dusuk cikmisti ve bir yumurta olustu transfer oldum tabi sonuc negatif ikinci denemeyi baska merkezde karar kildik bana bitki kurunden tutunda akliniza gelebilecek herturlu vitaminleri kullandirdilar 8 yumurta cikti 2 tane donduruldu 5.gun o sirada miyom ameliyati oldum 6 ay ara verildi transfer derken tabi sonuc koca negatif tabi inanilmaz saglikli besleniyordum sonra ankaraya gittim dediler fsh dusmedentedaviye baslayamayiz hersey deniyorum yok dusmuyor 1 yilimi yediler adanada baska bir merkeze gittim anlattim herseyi doktorum bana fsh ya hic dusmezse ne olacak dedi bak benim 40 yas ustu hastalarim var cogunun bebegi oldu benim icin yumurta onemli dedi ve bana 2 kere havuz yapti 1.de 6 yumurta 2.de 4 yumurta toplandi tabi bana 2 ay dhea ve imprly kullandirdi 1 dondurulmus 1 taze transfer yapildi allahima bin sukur suan 3 aylik hamileyim birde bu tedavimde cok sagliklida beslendim diyemez herseyin basi stres stresten uzak durdukmu gerisi kolay ben bu tedavide cok rahattim ama tabi umutlarim diger tedavilerden sonea kirilmisti ya yine olmazsa diye ama vakti simdiymis ben 4.5 yillik evliyim hicbirzaman pozitifi gormemistim vede tuplerim kapali rabbim yardimciniz olsun yasim 35
Masallah canim..saglikla bebisini almayi nasip etsin allah..darisi insallah basimiza..Herkese merhaba hanimlar belki yazacaklarim sizlere umut olur bende buraya yazmistim benim amh 0.07 ydi 2016 yilinda fsh yuksekti ilk tedavimde hicbisey bilmeden direk tup bebek denedik o zaman zaten amh dusuk cikmisti ve bir yumurta olustu transfer oldum tabi sonuc negatif ikinci denemeyi baska merkezde karar kildik bana bitki kurunden tutunda akliniza gelebilecek herturlu vitaminleri kullandirdilar 8 yumurta cikti 2 tane donduruldu 5.gun o sirada miyom ameliyati oldum 6 ay ara verildi transfer derken tabi sonuc koca negatif tabi inanilmaz saglikli besleniyordum sonra ankaraya gittim dediler fsh dusmedentedaviye baslayamayiz hersey deniyorum yok dusmuyor 1 yilimi yediler adanada baska bir merkeze gittim anlattim herseyi doktorum bana fsh ya hic dusmezse ne olacak dedi bak benim 40 yas ustu hastalarim var cogunun bebegi oldu benim icin yumurta onemli dedi ve bana 2 kere havuz yapti 1.de 6 yumurta 2.de 4 yumurta toplandi tabi bana 2 ay dhea ve imprly kullandirdi 1 dondurulmus 1 taze transfer yapildi allahima bin sukur suan 3 aylik hamileyim birde bu tedavimde cok sagliklida beslendim diyemez herseyin basi stres stresten uzak durdukmu gerisi kolay ben bu tedavide cok rahattim ama tabi umutlarim diger tedavilerden sonea kirilmisti ya yine olmazsa diye ama vakti simdiymis ben 4.5 yillik evliyim hicbirzaman pozitifi gormemistim vede tuplerim kapali rabbim yardimciniz olsun yasim 35
Bana doktorum gunde 1 defa omepa q10..3 defada biesteron icmemi soledi.1 adetin gecsin 2.adetin ilk gunu ara randevu al demisti ..mayis basinda aramam gerekiyodu ..3 gun once hastanemi aradim ilaclara devam edin dedi..zaten 3 ay kullanilabiliyo dedi..gidisata bakcaklarmis..ama yorumlari felan okudugumda gunde 2 icen var daha cok..hastanin durumuna gore veriyolar muhteelenn..bana 3 kez dediler biesteronu..Yani bu amh da tam bir mikser sadece ortalık karıştıriyor benim sormak istediğim bişi daha var DHEA ya ne zaman başlanıyor acaba adetle birlikte gibi özel bir başlangıç dönemi var mı,bir de günde 2 tane sabah akşam içiliyormus sanirim
Merhaba ,benim de spontan gelisen 3 dusugum var ve sebebi yok...gecen ay amh 0.65 cikti yasim 31 ve umudumu kaybettigim gunler,agladigim geceleri bilirim...sonra ne oluyor biliyormusunuz? Imkansiz diye bir seh olmadigini,Allah imin bize bir imtihani dedim ve sukrettim...evet herkes cogalmak zorunda degil evet Allahim dermansiz dert vermesin ve evet ben saglikliyim ve esim benim yanimdaolacaksa eger ,varsa kismetimizde bir evlat bu zaten olacaktir.biz ugrasaduralim sonra da tevekkul edelim...olacak bir seye engel olamayacagimiz gibi olmayacak bir seyi de bazen olduramayacagimiz kabullenmek gerekir...umudunuzu olene kadar kaybetmeyin ve savasmayi birakmayin sonu ne olursa olsun15 te sürpriz bir şekilde 0.03 amh değerim olduğunu öğrendim.Acil tüp bebek tedavisine yönlendirildim.
Memorialda Semra Hanım ile standart iğne tedavili 1 denemede 2 orta kalite 3.gün embriyosu transfer edildi negatif sonuç aldım. Ardından ekip doktorumu hastane hastane takip ederek tedavilere devam ettim. Değerlerimin uygun olduğu aylarda toplam 5-6 tedavi 3 de transfer oldum hepsi negatif sonuçlandı.
Adet periyodlarım uzadıkça uzadı ve artık 6 aydır adet olmuyorum. Geçtiğimiz 1.5 yılda hiç tedaviye uygun değerim olmadı bu nedenle uzun bir ara vermiş oldum.
Bugün kontrolümde 1 folikül görüldü ancak fsh 93 çıktığı için denemeye değmez dedi doktorum. Yine donasyon önerdi.
Uzun zamandır buraya girmiyordum. Arkadaşlarımın çoğu yok artık. Kimisi anne olmuş kimisi muhtemelen pes etmiş. Ben ne yapmalıyım. Pes etmeli miyim artık?
Burdan uzak kaldığım dönemde hiç mi gelişme olmadı bu tedavilerde anlamıyorum.
Doktor değiştirmeye de korkuyorum, önereceğiniz kime var mı, bir kez daha donasyon önerilirse kendimi toparlayamamaktan korkuyorum.
0.01 amh ile hamile kalan kaç kişi gördük burda. Hala da ne mucizeler yaşanıyordur kim bilir?
Birisi bana akıl versin nolur o kadar kötüyüm ki anlatamam.
Neden tüp bebek öyleyse, eş kaynakli mı
Bana da atabılır mısınız lütfenÖzelden attım.
Ben kullanıyorum bazen yumurtalıklarımı hafif hissedıyorum agrı gbi bişey oldu biesterona baglıyorum onu. O kadar başka etki gotmedım. Acaba kist falan yapıyo mu bende onu merak edıyorumMerhaba arkadaslar aranizda omepaq10 ve biesteron kullanan arakadaslar varmi..varsa yan etkileri oldumu ..yaklasik 1.5 aydir kullaniyorum..
Ben 30 yaşındayım amh 1.16 fsh 7.9 e2 66 ama banada verdı doktor40 yaş altındaki çocuk dogurabilen kadınlar kullanmasin diyor mesela
Diger sonuçlarınız nasıl fsh e2 prolaktın lh?Doktorum hiçbirsorun olmadığını söyledi, pco yok bende, belirtiside yok. Düzenli adet olurum herhangi bi kilo, erkek tipi kıllanma yok. Extra olarak vitamin kullanıyorum
Pco yok bende, belirtiside yok. Adetlerim düzenlidir herhangi bi sıkıntı yaşamadım hiç. Doktorumla görüştüm gayet güzel değerin dedi. Düşük degil olması gerektiği gibi dedi. rahatladım gerçekten korkuyordum kötü cıkıcak diye
Teşekkürler cevabınız için,umarım güzel sonuçlar alırsınız,peki dhea kullanımı sırasında bebek denemelerine devam edilebiliyor mu?Bana doktorum gunde 1 defa omepa q10..3 defada biesteron icmemi soledi.1 adetin gecsin 2.adetin ilk gunu ara randevu al demisti ..mayis basinda aramam gerekiyodu ..3 gun once hastanemi aradim ilaclara devam edin dedi..zaten 3 ay kullanilabiliyo dedi..gidisata bakcaklarmis..ama yorumlari felan okudugumda gunde 2 icen var daha cok..hastanin durumuna gore veriyolar muhteelenn..bana 3 kez dediler biesteronu..
Canım 6-8 hafta deniyor kullanım süresine sabretmekten başka seçenek yokBende başlayalı iki hafta oldu biosterona henüz ne yan etki ne de normal bir etki gördüm. Sanki ise yaramayacak gibi geliyor.
Bana da kullanmaktan zarar gelmez ama çok umutlanma dedi q10 ile birlikte deniycem bakalım umarım güzel sonuçlar alırızBen 30 yaşındayım amh 1.16 fsh 7.9 e2 66 ama banada verdı doktor
Kaç ay kullanılıyo acaba biesteron bilginiz var mı? Ben 6 ay kullanın diye bi yazı okumuştum bi yerde ama bılmıyorum.Bana da kullanmaktan zarar gelmez ama çok umutlanma dedi q10 ile birlikte deniycem bakalım umarım güzel sonuçlar alırız
Prolaktinim azcık yüksek çıkmış, onun için dostinex kullanıyorum haftada bikere. Fsh Lh için doktorum herhangi bişey söylemedi. Kafamı karıştırmamak için kötü çıkanları söyledi, D vitamini eksikliğim varmış extra olarak D vitamini kullanıyorum.Diger sonuçlarınız nasıl fsh e2 prolaktın lh?
Fsh degerı 10 üstü olmaması gerekiyormuş sanırım. İnşallah guzel sonuçlar alırsınızProlaktinim azcık yüksek çıkmış, onun için dostinex kullanıyorum haftada bikere. Fsh Lh için doktorum herhangi bişey söylemedi. Kafamı karıştırmamak için kötü çıkanları söyledi, D vitamini eksikliğim varmış extra olarak D vitamini kullanıyorum.
Yok, 10 üstü zaten degil. Öyle birşey olsa doktorum mutlaka haber verirdi. Bakalım hayırlısı, transferler basladıgı andan itibaren tedaviye başlıcaz bizde hayırlısıyla. Sizde mi tüp bebek yolundasınız. Sorun kimden kaynaklı acabaFsh degerı 10 üstü olmaması gerekiyormuş sanırım. İnşallah guzel sonuçlar alırsınız
3 ay kullanıyor burda okuduğum herkes ama Bülent Tıraş in sitesinde 6-8 hafta yazıyor kullanım suresineKaç ay kullanılıyo acaba biesteron bilginiz var mı? Ben 6 ay kullanın diye bi yazı okumuştum bi yerde ama bılmıyorum.
Bana bülent tıraş tavsiye etmişti 1. Tüp bebekten sonra 2. Tedaviye kadarda kullan demişti 2 3 ay sonra tekrar tüp bebek yapıcam demiştim. Bazı yerlerdede 6 ay sonra en iyi sonuçların alındıgı yazıyodu kafam karıstı3 ay kullanıyor burda okuduğum herkes ama Bülent Tıraş in sitesinde 6-8 hafta yazıyor kullanım suresine