• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Yok, 10 üstü zaten degil. Öyle birşey olsa doktorum mutlaka haber verirdi. Bakalım hayırlısı, transferler basladıgı andan itibaren tedaviye başlıcaz bizde hayırlısıyla. Sizde mi tüp bebek yolundasınız. Sorun kimden kaynaklı acaba
Benım sonuçlarım soyle amh 1.17 fsh 7.9 e2 66 lh 10 yasım 30 su an için degerlerım ıyı gbi ama rezervlerımde azalma varmış bıraz acele edelım dedi doktorum. Amh 1 in altı sıkıntıymış..

Benım sonuçlarım soyle amh 1.17 fsh 7.9 e2 66 lh 10 yasım 30 su an için degerlerım ıyı gbi ama rezervlerımde azalma varmış bıraz acele edelım dedi doktorum. Amh 1 in altı sıkıntıymış..
Sizin değerleriniz gayet iyi bir süre yumurta kalitesine yönelik takviyeler kullandıktan sonra kendi halinizde gebe kalabilirsiniz gibi neden tüp bebek🙈

Sizin değerleriniz gayet iyi bir süre yumurta kalitesine yönelik takviyeler kullandıktan sonra kendi halinizde gebe kalabilirsiniz gibi neden tüp bebek🙈
Ben cok endişeliyim degerlerımden dolayı aslında guzel ama 1 in altına dusmeden anne olmak istıyorum hiç cocugum yok 😣 eşimde sorun vardı sperm sorunu tüp bebek denedık 5cc embrıyomuz oldu tutmadı. 3 sene ugrastık bnmde amh ım düşmeye başlayınca bizde panık oldu sperm donasyonu yaptırdık tabı bunu cogu kişi hoş karsılayamaya bılır ama anne olmak istıyorum başka caremız kalmadı😔 su an 3ba ve 2 gradeli 2 tane embrıyom var dondurulmuş. Havuz yontemı yaptırıp embrıyomu coğaltmak istıyorum o yuzden yumurtamı nasıl kalıtelı yapabılırım onu araştırıyorum

Ben cok endişeliyim degerlerımden dolayı aslında guzel ama 1 in altına dusmeden anne olmak istıyorum hiç cocugum yok 😣 eşimde sorun vardı sperm sorunu tüp bebek denedık 5cc embrıyomuz oldu tutmadı. 3 sene ugrastık bnmde amh ım düşmeye başlayınca bizde panık oldu sperm donasyonu yaptırdık tabı bunu cogu kişi hoş karsılayamaya bılır ama anne olmak istıyorum başka caremız kalmadı😔 su an 3ba ve 2 gradeli 2 tane embrıyom var dondurulmuş. Havuz yontemı yaptırıp embrıyomu coğaltmak istıyorum o yuzden yumurtamı nasıl kalıtelı yapabılırım onu araştırıyorum
Q10 ve DHEA birlikte tavsiye edilmiş birçok yerde,bunlar dışında multivitaminler var kadınlara yönelik onlardan kullanabilirsiniz,Inşallah kısmet olur bu duygu size ben de 5 sene sonra 2.'yi arıyorum ama amh 0,55 fsh 13 yine de umutsuz olmak istemiyorum😔

Q10 ve DHEA birlikte tavsiye edilmiş birçok yerde,bunlar dışında multivitaminler var kadınlara yönelik onlardan kullanabilirsiniz,Inşallah kısmet olur bu duygu size ben de 5 sene sonra 2.'yi arıyorum ama amh 0,55 fsh 13 yine de umutsuz olmak istemiyorum😔
Hayıt cayı var fsh için iyi gelıyo dıyolar aklınızda bulunsun ben hergun içiyorum bu cayı... en azından 1 tane yapmışsınız buna şükür ama insan 2. Cocukta istıyo daha 1. Cocuga sahip degılken 2. Embrıyomda olsun her ihtimale karsı dıyorum. Tutarsa 2. Yaparım tutmazsa zaman kaybetmem hazır embrıyo koydururum gibi.. q10 ve dhea kullanıyorum ama yaklaşık 4 ay oldu kullanmam biesterona ara mı versem dıyorum. Amh yumurta adetınızı fsh yumurta kalıtesını gosterıyomuş dediğim gbi fsh ı dusurmenız mumkun sonucta kaliteli 1 tane yumurta yeterli anne olabılmenız için

Hayıt cayı var fsh için iyi gelıyo dıyolar aklınızda bulunsun ben hergun içiyorum bu cayı... en azından 1 tane yapmışsınız buna şükür ama insan 2. Cocukta istıyo daha 1. Cocuga sahip degılken 2. Embrıyomda olsun her ihtimale karsı dıyorum. Tutarsa 2. Yaparım tutmazsa zaman kaybetmem hazır embrıyo koydururum gibi.. q10 ve dhea kullanıyorum ama yaklaşık 4 ay oldu kullanmam biesterona ara mı versem dıyorum. Amh yumurta adetınızı fsh yumurta kalıtesını gosterıyomuş dediğim gbi fsh ı dusurmenız mumkun sonucta kaliteli 1 tane yumurta yeterli anne olabılmenız için
Ben de q10 e başladım dhea yi yurtdışından aldım geldiği gibi başlıycam 33 yaşındayim,yumurta kalitenizde bir fark yaratti mı peki takviyeler? Dr unuz ne kadar süre kullanmanızı tavsiye ettiyse o kadar kullanın ancak uzun süre kullanımının ses kalınlaşması tüylenme gibi yan etkileri varmış tabi bu günde kaç tane içiyor olmanıza da bağlı

Ayrıca fırsatınız varken şimdiden 2.çocuk için hazirliginizi yapın,eşim 2 sene önce 2.'yi de yapalım dursun kenarda derken oğlumuz daha çok küçük biraz daha büyüsün dediği için çok pişmanım 😔şimdi o da üzülüyor ben de

Ben günde 3 tane alıyorum. Herhangi özel bir zamani yok çünkü ben adet bile görmüyorum. Onu beklesem hiç baslayamam. O kadar düzenli adetim olsa bu sorunu yaşamadım 😂
Adet olmadığınız zamanlarda akıntı ve karın ağrısı oluyomuydu adet agrısı gibi benimde gecikti hiç bukadar geciktiği olmamıştı

Ayrıca fırsatınız varken şimdiden 2.çocuk için hazirliginizi yapın,eşim 2 sene önce 2.'yi de yapalım dursun kenarda derken oğlumuz daha çok küçük biraz daha büyüsün dediği için çok pişmanım 😔şimdi o da üzülüyor ben de
Offff işte bilinmiyo ki sonuçu boyle oluyo ve bir sürü mutsuzluk.. simdi aklım olsa evlendıgım ilk ay hamıle kalmaya calışırım biz bi de erteledık falan 😔 sizin yaş kaç?

Offff işte bilinmiyo ki sonuçu boyle oluyo ve bir sürü mutsuzluk.. simdi aklım olsa evlendıgım ilk ay hamıle kalmaya calışırım biz bi de erteledık falan 😔 sizin yaş kaç?
Geç olsun güç olsun ama sağlıklı olsun bizim yapabilecegimiz ne varki dilemekten başka🤰33 yaşındayım,yenilgiyi kabul edecek bir yaşta değilmişim gibi geliyor😔 şimdi hemen arifoglundan 3 paket hayıt tohumu sipariş de ettim mesela😊

Geç olsun güç olsun ama sağlıklı olsun bizim yapabilecegimiz ne varki dilemekten başka🤰33 yaşındayım,yenilgiyi kabul edecek bir yaşta değilmişim gibi geliyor😔 şimdi hemen arifoglundan 3 paket hayıt tohumu sipariş de ettim mesela😊
Yaşınız guzel araştrdıgıma göre 35 yasından sonra yumurtanın kalitesi iyice dusuyo o yuzden vaktımız var☺️ İnşallah iyi sonuçlar alırız☺️🙏

Yaşınız guzel araştrdıgıma göre 35 yasından sonra yumurtanın kalitesi iyice dusuyo o yuzden vaktımız var☺ İnşallah iyi sonuçlar alırız☺🙏
Şimdi okudum burdan bir arkadaş sabah aç karnına hayıt tohumunu bala karıştırıp yutmuş bunu bu şekilde kullandığı ay gebe kalmış,Allahım bizlere de inşallah 🤱

Burda da paylaşmak istedim E vitamini de güçlü bir antioksidan olduğu için hem kadın hem de erkek üreme sağlığı üzerinde etkiliymis,hep beraber içelim icirelim 😊

Eklentiler

• Screenshot_20200420-234516_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20200420-234516_Samsung Internet.jpg
    115,6 KB · Görüntüleme: 30
Merhaba,sikinti yapmayin aralikta kurtaj oldum kalbi atmadi bebegimin ve amh degerim 0.65 yani amh dusuk de olsa kendiligindrn gebe kaliniyor.umutsimuz olmayin kaldi ki ovulasyon testini alin kullanin her ay olmazsa da yumurtladiginizi goreceksiniz ki ben Bu degerle her ay yumurtladigimi goruyorum testlerdr.benlutfen umudunuzu yitirmeyin🙏

Bende 30 yaşındayım ilk korunmasız ilişkimde hamile kaldım oda barsak ameliyatı geçirmiştim küçükken o tüplerde yapışıklık yapmış olabilir dediler çünkü ilk gebeliğim dış gebelikle sonuçlandı. Bunun için 3 tane doktora gittim biri prof biri doçentti. Bana erken menopoz riskin vr dedi ama ailemizde hiç yok ve amh çok düşük 0.4 çıktı. Ben bu amh la ilk gece nasıl hamile kaldım dedim doktora oda tam bişey diyemedi. Sonra 3 ay dene gel tedaviye başlayalım dedi de korona ortalıkta gezerken korkuyorum vel hasıl yoğun araştırmalarım ingilizce makale okumalarım sonıcunda amh değerinin kantitatif yani sayısal bir değer olduğu kalitatif olarak değerlendirilmiyeceğini öğrendim. Yani sizin az yumurta rezerveniz olur evet ama bu kalitesiz olduğu döllenmeyeceği anlamına gelmez. Ayrıca yakıın arkadaşımın değeri 0.02 idi hiç şansın yok dediler kendiliğinden hamile kaldı pozitif olun stres yapmayın.

Back