- 29 Mart 2015
- 85
- 80
- 88
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #8.561
Sonuçlarınız bu başlığa yazmayı gerektirmeyecek kadar normal.Doktorda öyle söyledi hiçbir sorun yok dedi. Nasip canım inşallah bizde istiyoruz insallah olur
Umarim bu ay sonunda kontrole gittiğimde bedenimde bir etkisini görmüş olurum. Çünkü vakit kaybı yaşayıp daha da kötü bir durumda olmak istemiyorum. AMH değerim 0.02 FSH 18Benimki umutlandirmadi da ama tüp bebek öncesi birçok kadına kullandirilan bir takviye işe yaramadıgi düşünülse bu yönde çalışmalar olmasa verilmezdi diye düşünüyorum,12 yıldır çocuk sahibi olamayan bir kadını bu yolla çocuk sahibi yapmışlar erken menapoz teşhisi konan haberlerde okudum şimdi yani bu sadece bir tanesi belki 100lercesi vardır
Benim bir arkadaşım 0,06 amh ile ilk Klomen kullandığı ay hamileydi,çok da sağlıklı bir gebelik geçiriyor 31 yaşında bir de kızı var 3 yaşında yani onu da çok şahane bir amh ile yapmış olamaz yani diyeceğim o ki gerçekten tek sağlıklı bir yumurta umarım sizde de oluşmustur meyvesini sağlıkla alırsınız,ben de siparis verdim DHEA ama yurtdışından burda çok pahalı 1 ay sonra falan gelmiş olacak,o arada Q10 ve Omega kullanmaya devam,şansımız açık olsunUmarim bu ay sonunda kontrole gittiğimde bedenimde bir etkisini görmüş olurum. Çünkü vakit kaybı yaşayıp daha da kötü bir durumda olmak istemiyorum. AMH değerim 0.02 FSH 18
Benim merak ettiğim DHEA kullanılırken çocuk denemelerine devam edilebiliyor mu yoksa ara mı veriliyor yani bebeği etkileyecek bir durum oluşturuyor muUmarim bu ay sonunda kontrole gittiğimde bedenimde bir etkisini görmüş olurum. Çünkü vakit kaybı yaşayıp daha da kötü bir durumda olmak istemiyorum. AMH değerim 0.02 FSH 18
Ben dhea biosteron kullanıyorum. Doktor onu yazdirdi sizinkisi nedir?Benim bir arkadaşım 0,06 amh ile ilk Klomen kullandığı ay hamileydi,çok da sağlıklı bir gebelik geçiriyor 31 yaşında bir de kızı var 3 yaşında yani onu da çok şahane bir amh ile yapmış olamaz yani diyeceğim o ki gerçekten tek sağlıklı bir yumurta umarım sizde de oluşmustur meyvesini sağlıkla alırsınız,ben de siparis verdim DHEA ama yurtdışından burda çok pahalı 1 ay sonra falan gelmiş olacak,o arada Q10 ve Omega kullanmaya devam,şansımız açık olsun
Valla onu bilemiyorum çünkü henüz bekarım. Ben yumurta dondurma tedavisine başlayacağım o yüzden yazdı banaBenim merak ettiğim DHEA kullanılırken çocuk denemelerine devam edilebiliyor mu yoksa ara mı veriliyor yani bebeği etkileyecek bir durum oluşturuyor mu
Evet burda sadece o marka var birkaç yerde de GNC nin gördüm ama gereksiz pahali geldiValla onu bilemiyorum çünkü henüz bekarım. Ben yumurta dondurma tedavisine başlayacağım o yüzden yazdı bana
Q10 de kullanıyor musunuz genelde birlikte kullanımı oneriliyormus sanırımValla onu bilemiyorum çünkü henüz bekarım. Ben yumurta dondurma tedavisine başlayacağım o yüzden yazdı bana
Doktora sordum özellikle ama yaninda takviye edici gıda olarak Teatrio yazdı. Sizin dediğiniz markayı varsa link ile özel mesajdan alabilir miyim. Benim aldığım dhea aşırı pahalı eğer özellikleri aynı ise onu almak isterim. Çünkü bende ki 60 kapsül.Q10 de kullanıyor musunuz genelde birlikte kullanımı oneriliyormus sanırım
Ben şuan biesteron, clcyo-progynova, astalife ve ımpryl kullanıyorum ve Dr um çocuk denemelerine devam edin ara vermeyin dediBenim merak ettiğim DHEA kullanılırken çocuk denemelerine devam edilebiliyor mu yoksa ara mı veriliyor yani bebeği etkileyecek bir durum oluşturuyor mu
Böyle bir AMH değeri ile tüp bebek yaptırma sebebiniz nedir? Herhangi başka bir problem varmi acaba?Merhabalar, bende Mart ayı itibari ile tüp bebek tedavisine başlayacakken virüsten dolayı baslayamayanlardanım.
tüm hormon testlerimi yaptırdım, ve AMH 4.875 çıktı. 28 yaşındayım. Çok mu yüksek bilemedim, sizlerinde görüşünü almak istedim.
Teşekkür ediyorum cevabınız için,inşallah bebeklerimize kavuşuruzBen şuan biesteron, clcyo-progynova, astalife ve ımpryl kullanıyorum ve Dr um çocuk denemelerine devam edin ara vermeyin dedi
Sanirim Amhın da 4 ten yüksek olması istenmiyor ve polikistik over da görülüyor bu durum,sizde de böyle bir durum mu var acaba?Merhabalar, bende Mart ayı itibari ile tüp bebek tedavisine başlayacakken virüsten dolayı baslayamayanlardanım.
tüm hormon testlerimi yaptırdım, ve AMH 4.875 çıktı. 28 yaşındayım. Çok mu yüksek bilemedim, sizlerinde görüşün5ü almak istedim.
Ben 6 değerinden yüksek olmaması lazım diye biliyorum. Bana değerleri normal gibi geldiSanirim Amhın da 4 ten yüksek olması istenmiyor ve polikistik over da görülüyor bu durum,sizde de böyle bir durum mu var acaba?
Yani bu amh da tam bir mikser sadece ortalık karıştıriyorBen 6 değerinden yüksek olmaması lazım diye biliyorum. Bana değerleri normal gibi geldi
Ben günde 3 tane alıyorum. Herhangi özel bir zamani yok çünkü ben adet bile görmüyorum. Onu beklesem hiç baslayamam. O kadar düzenli adetim olsa bu sorunu yaşamadımYani bu amh da tam bir mikser sadece ortalık karıştıriyorbenim sormak istediğim bişi daha var DHEA ya ne zaman başlanıyor acaba adetle birlikte gibi özel bir başlangıç dönemi var mı,bir de günde 2 tane sabah akşam içiliyormus sanirim
Sanirim Amhın da 4 ten yüksek olması istenmiyor ve polikistik over da görülüyor bu durum,sizde de böyle bir durum mu var acaba?
Sanirim Amhın da 4 ten yüksek olması istenmiyor ve polikistik over da görülüyor bu durum,sizde de böyle bir durum mu var acaba?
Neden tüp bebek öyleyse, eş kaynakli mıDoktorum hiçbirsorun olmadığını söyledi, pco yok bende, belirtiside yok. Düzenli adet olurum herhangi bi kilo, erkek tipi kıllanma yok. Extra olarak vitamin kullanıyorum
Pco yok bende, belirtiside yok. Adetlerim düzenlidir herhangi bi sıkıntı yaşamadım hiç. Doktorumla görüştüm gayet güzel değerin dedi. Düşük degil olması gerektiği gibi dedi.rahatladım gerçekten korkuyordum kötü cıkıcak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?