- 6 Mart 2020
- 942
- 1.248
- 43
- Konu Sahibi crocus7919
- #8.541
Sonuç aldınız mı faydası oldu mu peki ?Ben tüp bebek tedavisinde 5 ay falan kullandım drum vermişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonuç aldınız mı faydası oldu mu peki ?Ben tüp bebek tedavisinde 5 ay falan kullandım drum vermişti
Evet 2. Tedavide oldu bir oğlum var cok şükürSonuç aldınız mı faydası oldu mu peki ?
Ne mutlu Allah bagislasin,ben su an Coronadan dolayi tüp bebek sürecinde değilim ancak alıp kullanabilir miyim yine de şansımı ve yumurta kalitemi artırmak içinEvet 2. Tedavide oldu bir oğlum var cok şükür
Kaç yaşındasınızNe mutlu Allah bagislasin,ben su an Coronadan dolayi tüp bebek sürecinde değilim ancak alıp kullanabilir miyim yine de şansımı ve yumurta kalitemi artırmak için
33 yaşındayım değerlerim hiç parlak değil ama beni yine de almadılar, hatta Acıbadem de muayene eden Prof.Dr 6 içinde olmazsa gel bendensin falan dediKaç yaşındasınız
Maslak Acıbadem,amh 0,55 siz kaç yasindasiniz ve değerleriniz nasıldıHangi acıbadem
Fsh da önemli sanırım o da 13Amh kactı
Seks hormonu deniliyor. Sadece erkeklerde bulunan bir hormon değil. Kadınlar olarak belirli bir oranda bizde de var. Ostorojen ve androjen üretimini kontrol ediyor. Evet yan etkileri tabi ki vardır ama sizin günlük yaşamınızda hissedilir bir etkisi olmuyor. Demek istediğim buyduCanım yan etkisi olmaz olur mu bu erkeklerde bulunan bir hormon sonuçta,yabancı bir markanın uyarısı asagidaki gibi mesela
Warnings
Not for use by persons under the age of 18 years. Do not use if pregnant or nursing or if you are a woman of childbearing age. Consult a physician or licensed qualified health care professional before using this product, if you have, or have a family history of, prostate cancer, prostate enlargement, heart disease, low "good" cholesterol (HDL), are under medical care, are a woman under the age of 40, have or are at risk for a health or medical condition, or if you are using any other dietary supplement, prescription drug or over-the-counter drug (medications) or planning surgery. Do not exceed recommended serving. Exceeding recommended serving may cause serious adverse health effects. Possible side effects include acne, oily skin, hair loss, hair growth on the face (in women), increased perspiration, aggressiveness, irritability, and increased levels of estrogen. Discontinue use and call a physician or licensed qualified health care professional immediately if you experience rapid heartbeat, dizziness, blurred vision or other similar symptoms. Keep out of reach of children. To report any adverse events call 1-800-332-1088.
Çok teşekkürler cevabınız için,fikir sahibi olmaya calisiyorumSeks hormonu deniliyor. Sadece erkeklerde bulunan bir hormon değil. Kadınlar olarak belirli bir oranda bizde de var. Ostorojen ve androjen üretimini kontrol ediyor. Evet yan etkileri tabi ki vardır ama sizin günlük yaşamınızda hissedilir bir etkisi olmuyor. Demek istediğim buydu
Ben yaklasik 10 tane doktora sordum. Kullanmam ise yarar mi diye. Hiçbiri bilmiyor açıkçası. Kullan bakalım dediler. Bosu boşuna umutlandiriyorlar sadeceÇok teşekkürler cevabınız için,fikir sahibi olmaya calisiyorum
Az önce Dr uma mesaj attım kullanabilir miyim diye belki bu süreçten sonra tüp bebek yaptırma ihtimalimize karşı hem de o da Denemekten zarar gelmez ama çok umutlanma yazmış
Yani sanırım bu standart bir DR görüşü sonuçta her şey herkeste etkili olacak diye bir kaide yok
Benimki umutlandirmadi da ama tüp bebek öncesi birçok kadına kullandirilan bir takviye işe yaramadıgi düşünülse bu yönde çalışmalar olmasa verilmezdi diye düşünüyorum,12 yıldır çocuk sahibi olamayan bir kadını bu yolla çocuk sahibi yapmışlar erken menapoz teşhisi konan haberlerde okudum şimdi yani bu sadece bir tanesi belki 100lercesi vardırBen yaklasik 10 tane doktora sordum. Kullanmam ise yarar mi diye. Hiçbiri bilmiyor açıkçası. Kullan bakalım dediler. Bosu boşuna umutlandiriyorlar sadece
Maşallah denilebilecek kadar normalArkadaşlar benim AMH değerim 2 normal mi?
Yine de Rabbim bilir ancak değerlerinde gebe kalmana engel bir durum gözükmuyor,yaşında çok gençCanım 9.5 aylık evliyim 23 yasındayım korunmuyoruz istiyoruz bebek nasip olursa rabbim versin isteyen herkese
Tsh: 2
Fsh : 7
Amh: 2
Lh: 4
Prolaktin: 19
Sonuçlarım böyle çıktı