• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

amh 0.1'in altında olanlar için tüp bebek merkezi önerisi

Benim de defalarca yumurtam boş çıktı tedavi iptal edildi hiç transfere gidemedim çünkü kalitrli bir yumurta elde edemedik. Standart tüp bebekte uygulandı iğnesiz de. Büyüme hormonu da kullandım ot bitki kür ne varsa yaptım sonuç koca bir sıfırla beraber hayal kırıklıkları, maddi manevi çöküntü..
İşi ticarete dökmemiş, gerçekten ilgilenen bi doktor? Deneyimlerinizi hazarsanız memnun olurum arkadaşlar. Malesef tüp bebeğin en zor grubuyuz.. :KK42:
Cok zor cidden, benimde oyle malesef. Sağlıklı beslenme ve yürüyüş öneririm en fazla.
Benim doktorum ilaçsız deneyecek bu ay bakalım kısmet gerisi boş.
Umarım her şey güzel olur senin için.

Cok zor cidden, benimde oyle malesef. Sağlıklı beslenme ve yürüyüş öneririm en fazla.
Benim doktorum ilaçsız deneyecek bu ay bakalım kısmet gerisi boş.
Umarım her şey güzel olur senin için.
Amin bu uğurda çabalaya herkesin Allah yardımcısı olsun kimsenin kucağını boş bırakmasın… :emir_bebek:
Sen hangi doktora gidiyorsun Larka Larka

Hayır İzmir’de değilim ama farklı tedavi uygulayan araştırmacı bi doktorsa gelirim. Doktor araştırmasındayım

Aret Kamar'a karar verdim ben. Tane tane anlatarak konuşması hoşuma gitti. Bir de İstanbul Tüp Bebek Merkezi'nin fiziksel koşullarını beğendim. Gitmeden incelemek isterseniz Google Maps'te 360 derece dolaşma var :) Ben önce oradan bakmıştım. Tabi ben daha rapor için eşimin androloji randevusunu bekliyorum :KK43:
merhaba
aret bey de tedaviye başladınız mı
Ben Aret Kamar ile görüşmüştüm, bu adetimle birlikte tedaviye başlayacağım kendisinde. Bende de rezerv düşüklüğü var ve doktorun dediği gibi yüksek doz ilaçtan kaç kez kimyasal gebelik geçirdim.
Bence çok doğru bir yaklaşım kendisininki. Yüksek doz Gonal f tedavilerinden yıldım.
canım nasılsın
transfer oldun mu

amh çok düşüktü benim de ,sabır isteyen bi tedavi süreci pes etmeyin...biz başardık
doktorum Emre Karatekelioğlu çok tavsiye ederim.ihtiyacınız olan moral ve mücadele...

amh çok düşüktü benim de ,sabır isteyen bi tedavi süreci pes etmeyin...biz başardık
doktorum Emre Karatekelioğlu çok tavsiye ederim.ihtiyacınız olan moral ve mücadele...
Merhaba kaçtı amh ve nasıl bı tedavi uyguladı doktorunu,z ben hep yumurta. İş çıkıyor maalesef

Emre Bey de İstanbul Tüp Bebek merkezi'nde değil mi Aret Kamar'ın? Ona da bakarım Aret Bey'in yoğunluğu beni çok zorlarsa. Bir de Sema Kahraman varmış orada, onun hakkında bir duyumunuz var mı?

Back
X