- 12 Mart 2020
- 9.730
- 20.791
Canm hayıt suyu kullandın mıBenim fsh degerimde tavan ilac kullanmadan adet olamiyorum zaten ilac kullanmazsam fsh ucuyor cokk zor napcagimi bilmiyorum umudum kalmadi artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm hayıt suyu kullandın mıBenim fsh degerimde tavan ilac kullanmadan adet olamiyorum zaten ilac kullanmazsam fsh ucuyor cokk zor napcagimi bilmiyorum umudum kalmadi artik
Tüp bebek için tedavi aldın mı hiçKullandim onu da yapmadigim kalmadi diyebilirim en etkili olan macun oldu ari sutu polen karisimi yaptirdik oju kullaniyorum bitsin yine alcam macun
Ay darısı bana benimde şuan hiç.yumurtam yok diğer ay vardı regli il3 gitti. Bu ay yumurtada yok regli de yok. Aynı yaştayız. Inşallah yumurta olur31 yaşım. Evet çok şükür her ay bi tane oluyor
Olur inşallah ümidini kaybetme her ay olmuyo bazen senin amh kaçAy darısı bana benimde şuan hiç.yumurtam yok diğer ay vardı regli il3 gitti. Bu ay yumurtada yok regli de yok. Aynı yaştayız. Inşallah yumurta olur
0.02 amh. Fsh 55Olur inşallah ümidini kaybetme her ay olmuyo bazen senin amh kaç
Biraz bana verseniz çok makbule geçer piko mu var sizdeKızlar amh degerim 8.11 cikti cok mu yuksek acaba ? doktora pazartesi gidecegim
Valla 2 senedir ugrasiyoruz cocuk olmuyodu hic bir sebep de yoktu daha once bakilmamis amh a ilk defa bakildi sonuc bu cikmis pazartesi doktora gidicem internette baktim da en fazla 4 yaziyodu biraz korktum valla verilse hemen vereyim yarisiniBiraz bana verseniz çok makbule geçer piko mu var sizde
Kızlar amh degerim 8.11 cikti cok mu yuksek acaba ? doktora pazartesi gidecegim
Ben de alırım Bi dal beaaBiraz bana verseniz çok makbule geçer piko mu var sizde
Benimde çok düşük 0.6 . İnşallah olur çocuğun sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olur inşallahValla 2 senedir ugrasiyoruz cocuk olmuyodu hic bir sebep de yoktu daha once bakilmamis amh a ilk defa bakildi sonuc bu cikmis pazartesi doktora gidicem internette baktim da en fazla 4 yaziyodu biraz korktum valla verilse hemen vereyim yarisini
Tam 6 anne olmak isteyen kadına yeter bı amhBen de alırım Bi dal beaa
Sanirim benim deger 3ümüze de yeterBen de alırım Bi dal beaa
Amiiin hepimizin insallaaaahhhBenimde çok düşük 0.6 . İnşallah olur çocuğun sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olur inşallah
Pco var galibaTam 6 anne olmak isteyen kadına yeter bı amh
Şanslı gruptasınSanirim benim deger 3ümüze de yeter
Keşke bendePco var galiba
Ama düşük olmasından iyidir keşke ben de pco olsaydım
Şanslı gruptasın
Senin kaç ki benim 0.01Keşke bende
Beim 0.6 geçen sene bu yıl baktirmadim.Senin kaç ki benim 0.01