amh 0.1'in altında olanlar için tüp bebek merkezi önerisi

Kızlar amh degerim 8.11 cikti cok mu yuksek acaba ? 🤔 doktora pazartesi gidecegim 🤷‍♀️

Biraz bana verseniz çok makbule geçer 🤣 piko mu var sizde
Valla 2 senedir ugrasiyoruz cocuk olmuyodu hic bir sebep de yoktu daha once bakilmamis amh a ilk defa bakildi sonuc bu cikmis pazartesi doktora gidicem 🤷‍♀️ internette baktim da en fazla 4 yaziyodu biraz korktum 😂 valla verilse hemen vereyim yarisini 😂

Valla 2 senedir ugrasiyoruz cocuk olmuyodu hic bir sebep de yoktu daha once bakilmamis amh a ilk defa bakildi sonuc bu cikmis pazartesi doktora gidicem 🤷‍♀️ internette baktim da en fazla 4 yaziyodu biraz korktum 😂 valla verilse hemen vereyim yarisini 😂
Benimde çok düşük 0.6 . İnşallah olur çocuğun sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olur inşallah

Benim de defalarca yumurtam boş çıktı tedavi iptal edildi hiç transfere gidemedim çünkü kalitrli bir yumurta elde edemedik. Standart tüp bebekte uygulandı iğnesiz de. Büyüme hormonu da kullandım ot bitki kür ne varsa yaptım sonuç koca bir sıfırla beraber hayal kırıklıkları, maddi manevi çöküntü..
İşi ticarete dökmemiş, gerçekten ilgilenen bi doktor? Deneyimlerinizi hazarsanız memnun olurum arkadaşlar. Malesef tüp bebeğin en zor grubuyuz.. :KK42:

X