- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.787
- 773
E2 değerimi bilmiyorum ama rahim 10mm di yanlış hatırlamıyorsam. Amin tatlım sana da hayurlısıyla nasip olsun inşallahHadi inşallah sağlıkla tutunsun
Rahim kaç mm di E2 değerim kaçtı bide transfer de canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E2 değerimi bilmiyorum ama rahim 10mm di yanlış hatırlamıyorsam. Amin tatlım sana da hayurlısıyla nasip olsun inşallahHadi inşallah sağlıkla tutunsun
Rahim kaç mm di E2 değerim kaçtı bide transfer de canm
aret bey de yaptırdın demiE2 değerimi bilmiyorum ama rahim 10mm di yanlış hatırlamıyorsam. Amin tatlım sana da hayurlısıyla nasip olsun inşallah
Amin tatlım senin tedavin ne aşamada?aret bey de yaptırdın demi
amin canım benim aminnn
ben tranfer bekliyorum canmAmin tatlım senin tedavin ne aşamada?
Evet Aret hocam yaptı. Sağolsun
Nar yiyorsun değil mi? Benim gerçekten tek yardımcım nardı. Şimdi de torbayla ilaç kullanıyorum neyse nasip inşallah senin de Şubat ayında olur transferin sökülmesi için maydonoz hayıt tohumu filan kullansan?ben tranfer bekliyorum canm
rahim kalınlaşmadı ben de bu ay iptal olsun istedim
ancak adet günüm geldi geçti 6 gün günümde lekelelenme oldu adet bitimi gibi şimdi de ne gelen var ne giden
nar yedimde hiç etkilemedi yaNar yiyorsun değil mi? Benim gerçekten tek yardımcım nardı. Şimdi de torbayla ilaç kullanıyorum neyse nasip inşallah senin de Şubat ayında olur transferin sökülmesi için maydonoz hayıt tohumu filan kullansan?
Stresten olamıyorsun bence, dikkatini başka şeylere versen belki daha iyi olur herşey. Yürüyüşe filan çık ara ara, meditasyon yap, en azından ruhen daha iyi hissedersen adet de sökülür.nar yedimde hiç etkilemedi ya
estrofem günde 3 kullandık en fazla 7.60mm oldu
iki gün sonra gittim 7.5mm olmuş bende iptal olsun istedim
doktor 15 gün daha bekle olmazsan o zaman bakalım dedi söktürücü kullansam mı diye sordum da
ben de bekliyorum yaa
bu ay akıntımda hiç olmuyo çok üzülüyorum ona da
acaba kesildim mi diye de korkuyorum
Belkide canm hayırlısı ya sökülmezse Bi kaç gün daha bişeyler yapcam artıkStresten olamıyorsun bence, dikkatini başka şeylere versen belki daha iyi olur herşey. Yürüyüşe filan çık ara ara, meditasyon yap, en azından ruhen daha iyi hissedersen adet de sökülür.
Kullandığın ilaçlar da geciktirir stres yapma lütfen bu ay inşallah transferin olacakBelkide canm hayırlısı ya sökülmezse Bi kaç gün daha bişeyler yapcam artık
İnşallaah İlaçlardan dır başka şey olmasın tekKullandığın ilaçlar da geciktirir stres yapma lütfen bu ay inşallah transferin olacak
Bu dönemde tek desteğimiz ümidimiz onu da baki tutmak zorundayızİnşallaah İlaçlardan dır başka şey olmasın tek
Suzan Gençsoy demek istemiştim bu mesajda. Kafam doktor isimleriyle dolunca karıştırmışım :)Emre Bey de İstanbul Tüp Bebek merkezi'nde değil mi Aret Kamar'ın? Ona da bakarım Aret Bey'in yoğunluğu beni çok zorlarsa. Bir de Sema Kahraman varmış orada, onun hakkında bir duyumunuz var mı?
Merhaba adet sokturucu masajlar var onu da deyebilirsiniz aslinda bi ihtimal insallah ise yararBelkide canm hayırlısı ya sökülmezse Bi kaç gün daha bişeyler yapcam artık
Ben de pek işe yaramıyor yaMerhaba adet sokturucu masajlar var onu da deyebilirsiniz aslinda bi ihtimal insallah ise yarar
Moralini bozan Dr lar olmadı mı? Bu değerle direk menopoz diyor çoğu.Amh 0.01 ile ikiz hamileyim. Tuzlada Anadolu Sağlık Merkezi hastanesinde yaptırdım tüp bebek tedavisini. Sadece 2 yumurtam oluştu ve sonuç bu
Eki Görüntüle 2959151
Bi gelişme oldu mu?Benimde amh 0.01. degerleri bu sekilde olup hamile kalan varsa yazabilir mi
bir mucizee ne yaptın merak ettim? Adetin yoluna girmiştir inşallah.Belkide canm hayırlısı ya sökülmezse Bi kaç gün daha bişeyler yapcam artık
Şükür daha iyiyim tedavi sürecindeyimbir mucizee ne yaptın merak ettim? Adetin yoluna girmiştir inşallah.
Çok sevindim :)Şükür daha iyiyim tedavi sürecindeyim