• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

amh 0.1'in altında olanlar için tüp bebek merkezi önerisi

Amin tatlım senin tedavin ne aşamada?
Evet Aret hocam yaptı. Sağolsun 🙏
ben tranfer bekliyorum canm
rahim kalınlaşmadı ben de bu ay iptal olsun istedim
ancak adet günüm geldi geçti 6 gün günümde lekelelenme oldu adet bitimi gibi şimdi de ne gelen var ne giden :(

ben tranfer bekliyorum canm
rahim kalınlaşmadı ben de bu ay iptal olsun istedim
ancak adet günüm geldi geçti 6 gün günümde lekelelenme oldu adet bitimi gibi şimdi de ne gelen var ne giden :KK43:
Nar yiyorsun değil mi? Benim gerçekten tek yardımcım nardı. Şimdi de torbayla ilaç kullanıyorum 🥲 neyse nasip inşallah senin de Şubat ayında olur transferin 🙏 sökülmesi için maydonoz hayıt tohumu filan kullansan?

Nar yiyorsun değil mi? Benim gerçekten tek yardımcım nardı. Şimdi de torbayla ilaç kullanıyorum 🥲 neyse nasip inşallah senin de Şubat ayında olur transferin 🙏 sökülmesi için maydonoz hayıt tohumu filan kullansan?
nar yedimde hiç etkilemedi ya
estrofem günde 3 kullandık en fazla 7.60mm oldu
iki gün sonra gittim 7.5mm olmuş bende iptal olsun istedim
doktor 15 gün daha bekle olmazsan o zaman bakalım dedi söktürücü kullansam mı diye sordum da
ben de bekliyorum yaa
bu ay akıntımda hiç olmuyo çok üzülüyorum ona da
acaba kesildim mi diye de korkuyorum

nar yedimde hiç etkilemedi ya
estrofem günde 3 kullandık en fazla 7.60mm oldu
iki gün sonra gittim 7.5mm olmuş bende iptal olsun istedim
doktor 15 gün daha bekle olmazsan o zaman bakalım dedi söktürücü kullansam mı diye sordum da
ben de bekliyorum yaa
bu ay akıntımda hiç olmuyo çok üzülüyorum ona da
acaba kesildim mi diye de korkuyorum
Stresten olamıyorsun bence, dikkatini başka şeylere versen belki daha iyi olur herşey. Yürüyüşe filan çık ara ara, meditasyon yap, en azından ruhen daha iyi hissedersen adet de sökülür.

Stresten olamıyorsun bence, dikkatini başka şeylere versen belki daha iyi olur herşey. Yürüyüşe filan çık ara ara, meditasyon yap, en azından ruhen daha iyi hissedersen adet de sökülür.
Belkide canm hayırlısı ya sökülmezse Bi kaç gün daha bişeyler yapcam artık

Emre Bey de İstanbul Tüp Bebek merkezi'nde değil mi Aret Kamar'ın? Ona da bakarım Aret Bey'in yoğunluğu beni çok zorlarsa. Bir de Sema Kahraman varmış orada, onun hakkında bir duyumunuz var mı?
Suzan Gençsoy demek istemiştim bu mesajda. Kafam doktor isimleriyle dolunca karıştırmışım :)

Bugün sonunda randevuyu aldım Aret Kamar'dan hayırlısıyla. Diğer doktorları da çok düşündüm ama ben amh değerimi ilk öğrendiğimde moralim bozulmuştu ve kafamı dağıtmak için televizyonu açmıştım. Tam açtığım kanalda Aret hocayı gördüm amh düşüklüğünde panik yapmamak gerektiğini anlatıyordu. Bu bana bir işaret gibi geldi, yoğun da olsa onu istedim bakalım. Adetim yeni bittiği için Mart'taki adetimde başlayacağım inşallah :)

Back
X