Amerikan kapı hakkında...

beyel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
257
0
96
İstanbul
evimin kapılarını değiştirmek istiyorum yanlız karar veremedim amerikan kapıların camlı modellerinden mi yoksa camsız modellerinden mi yaptırsam ...evim küçük olduğundan belki diyorum camsız modeli tercih edersem ses geçirme olasılığı daha az olabilir çünkü bütün odaların kapıları küçük bir antreden açılıyor...yatılı misafirim çok oluyor dakafamçokkarıştı

canım kapılarını camsız yaparsan koridorun çok karanlıklaşır...bence oda kapılarını hiç değilse yarım camlı yaptır...banyo.WC ve yatak oda kapısını bütün yaptırırsın...sevgiler...
aspendos3.jpg

aspendos2.JPG

perge2.jpg

Odalara bu modeller gibi camlı olanlardan...
amerikan_kapi_modelleri_2.jpg

Yatak odası,banyo,WC böyle kapalı olan modellerden tercih et...sevgiler...​

haklısın arkadaşım karanlık olabileceğini hiç düşünmemiştim ben ...sadece yatak odamı ve söylediğin gibi wc yi camsız yaptırayım...çok teşekkür ederimkaydirigubbakcemile5

evimin kapılarını değiştirmek istiyorum yanlız karar veremedim amerikan kapıların camlı modellerinden mi yoksa camsız modellerinden mi yaptırsam ...evim küçük olduğundan belki diyorum camsız modeli tercih edersem ses geçirme olasılığı daha az olabilir çünkü bütün odaların kapıları küçük bir antreden açılıyor...yatılı misafirim çok oluyor dakafamçokkarıştı

tatlım bizm ailede herkes camsız yaptırdı çok da memnunlar.camlıyla ne uğraşıcaksın ki hem daha az ses geçiriyor daha iyi oluyor...

bende kapılarımı değiştirmek istiyorum eskişehirde yol üzerinde birkaç yere sordum 220 tl fiyat verdiler
bu amerikan kapılarda neye dikkat etmek gerekir kalite farkı neyle kıyaslanır bilen varsa bilgilendirebilirmi?

birde beyazmı kahvemi ne renk önerirmisiniz.
beyazın zamanla renk değiştirdiği söyleniyor evde sigara falan içilmiyor ama böyle söylenince endişe ettim.
tuvalete aslında camlı daha iyi olmazmı misafir gelince de meşgul olduğu da belli olur. hani misafirlikte artık tuvalete gitmek artık ayıp değil. bizim zamanımızda ayıptı tutardık peeeh.

bence kesinlikle beyaz ve camsız olmalı çok modern duruyo..camlı olucaksa amerikan kapı olmasının ne manası kaldı

bence camlı hiç hos deil tatlım.camlı olunca amerikan kapı yaptrmanın bi manası kalmıo.asaletini bozuyo kapının.evin rengi eger acık bi renkse ve evin günes alıosa kahverengi kapı ii.cok günes almayan bi evde beyas kapı ii.

kızlar önerileriniz için teşekkürler

koyu renk çok toz belli ediyor gitiğim bir evde gördüm istem dışı bakarken bile tozlar acaip belli oluyordu bu yüzden beyaz daha kullanışlı gibi geldi bana şimdiki kapılarım kahverengi kaplama gibi bişey,

ben pek kapı kapatmam eşim ve oğlum birkaç kez kapıyı kapatmışlar gece farketmedim kapıya kafa ile daldımkafamçokkarıştı hatta delirdim denebilir canımın acısındandelikafadulden o sebeple beyaz daha görünür olduğu için beyaz düşünüyorum.zemuszemus

tatlım bizm ailede herkes camsız yaptırdı çok da memnunlar.camlıyla ne uğraşıcaksın ki hem daha az ses geçiriyor daha iyi oluyor...

haklısın galiba benim için önemli olan karanlık olması değil...dediğim gibi ses geçirmemesi önemli madem ses geçirmiyor camsız olanlar bana dah uygunkafamçokkarıştı

marka, renk tavsiyeniz olur mu acaba?

ben yeni evime koyu renk yaptırıyorum mutfak ve salon kapısı camlı olacak diğerleri camsız.

çok koyu kahve mi yoksa orta kahvelerden mi acaba? ev küçük olduğu için çok koyu istemiyoruz ama beyaz-kremden de bıktık:84::5:

Back
X