Amerika Paylasim Alani (Tanisma)

Merhabalar
Biz su anda londrada yasamaktayiz.Hamileyim.Fakat dogumu burada yaparsam cocuk vatandasi olamiyor.Bu nedenle dogumu amerikada yapmayi dusunmekteyim.Bu konuda fikri yada bilgisi olanlarin arkadaslarin yardimini istiyorum.Tesekkurler.Ayrica florida nasil bir yer arkadaslar belki oraya yerlesebiliriz de..

Mehaba dentalturk bebegini saglikla kucagina alirsin insaallah.Ben fl jacksonvillede oturuyorum eger buraya yerlesmeyi dusunuyorsan kisliklarini tr de birak derim:) cunku genelde cok sicaktir filoridanin butun sehirleri kisin 3,4 gun biraz soguk olur...Ama yasamak icin ideal biryer..sevgiler...

Merhabalar
Biz su anda londrada yasamaktayiz.Hamileyim.Fakat dogumu burada yaparsam cocuk vatandasi olamiyor.Bu nedenle dogumu amerikada yapmayi dusunmekteyim.Bu konuda fikri yada bilgisi olanlarin arkadaslarin yardimini istiyorum.Tesekkurler.Ayrica florida nasil bir yer arkadaslar belki oraya yerlesebiliriz de..

selam canim, ben burada dogum yapmadim ama bildigin gibi burada dogurursan cocuk hemen vatandas oluyor. hastahane islerine gelince sigortan yoksa bile devlet oduyor dogumunu ya da buyuk bi kismini oduyor. doktor normalde cok pahali. ben floridadayim tampada. burasi guzel ama cok sicak. 4 mevsim. sicagi seviyorsan gel canim

Merhabalar
Tesekkurler arkadaslar.Dogum masaflarini disardan gelen birininkini devlet karsilamiyordum sanmam.Etrafinizda bilgisi olan varmi?Ayrica ben tr den degil.Londradan gelecegim.Ucakta sorun cikarmi acaba 8 aylik hamileyken.Tesekkurler

Merhaba Smyrna

Bu cok guzel bir haber eger oyle ise.Cunku burada bile vatandasi olmadigim icin dogum yapsam ucret odeyecegim.Siz hangi sehirde nerede kaliyorsunuz.Bizim gitmeyi planladigimiz yer florida.Oraya ilk gidisimizde direk hastaneyemi gittiniz.Yoksa doguma kadar bekleyip dogum sancisi ile direk hastaneyemi gittiniz.Biraz daha ayrintilardan bahsederseniz sevinirim.8 aylik gitmeye kalkarsam doktor raporu ile ABD den alirlarmi iceri?Bu arada arkadasinizi tanimiyorum.Bizde londradayiz.Sevgiler

selam Rockwell
Sanirim online sin.Nasil Tampa 3 yildir oradaymissin trden mi geldiniz.Hangi statuyle oradasiniz acaba.Bizde yerlesmeyi dusunmekteyizde.Fakat floridanin neresine tam karar veremedik.South florida ,lake worth,pampona var simdilik aklimizda

selam Rockwell
Sanirim online sin.Nasil Tampa 3 yildir oradaymissin trden mi geldiniz.Hangi statuyle oradasiniz acaba.Bizde yerlesmeyi dusunmekteyizde.Fakat floridanin neresine tam karar veremedik.South florida ,lake worth,pampona var simdilik aklimizda

selam canim ben tr'den geldim. esim amerikali. benim green kartim var 10 senelik. amerikan vatandasiyla evli oldugum icin. yani hem calisma hem oturma izni. esimin isi dolayisiyla floridadayiz. vallahi genelde ben haric :roflol: herkes seviyor tampayi. cogu turk arkadasta bayiliyor. her mevsim sicak. cok kalabalik. heryer civil civil. yazin yagmurdan duramazsin :) fakat is imkanlari sonsuz. herkes bisekilde ekmek buluyor. ev kiralari burda 2 bedroom 750-900 dolar falan. daha oncede sormustun galiba hatirladim sigortayla ilgili benim esimden dolayi oldugu icin pek bilmiyorum ama calistigim yerde kizlar vardi hamile kaldilar birer birer ve sigortalari yoktu bi guzel sezeryanla bile doguran oldu ve odemediler hicbisey.

Merhaba Rockwell,
Benimde bir arkadasimn arkadasi south floridada.O da bildigi kadariyla yardimci oluyor sagolsun.Su anda kesinlikle dogum icin gelmeyi dusunmekteyim tabi aksilik olmazsa.Arkadasim medicate diye bir saglik sigortasindan bahsetti.O da sizin gibi esi amerikali bu nedenle hastane masraflarinin yuzde 10 nunu odemisler.Ama bizim icin urum nasl olucak bilmiyorum arastirmaya devam ediyorum bu nedenle.Tesekkurler

selam dentalturk,

Medicare'i duymustum. yuzde onunu odersen iyi. yani ortalama bi dogum 7-8000 dolar. yani 800 dolar falan odersin. canim ozel olmassa neden son dakikaya kadar bekliyorsunuz buraya gelmek icin? Birde vize islerini hallettiniz mi? yani calismak ve oturmak icin? amerikada ingiltere gibi zorluk cikaran bi ulke. insallah hersey istediginiz gibi olur. arkadasin olmasinada sevindim en azindan sana bi fikir verir. ama inanki hastanelerden temizliginden cok memnun kalacaksin. sigorta isini cok iyi arastirderim. bosu bosuna 8000 dolarlar odemeye gerek yok.

Merhaba Rockwell
Hemen gelemeyisimizin nedeni bizim londrada kendi businessimiz var.Burayi devredersek hemen,ama olmazsa sadece doguma gelip donecegiz.Dogum konusunda kesin kararimi verdim yani.Tabi sigorta isinide halletmek gerekecek.

selam dentalturk,

Symrna cok guzel yazmis sigortayla ilgili kismi. bizzat baslarina gelmis hatta. Sesini yukseltmen gerek dogru diyor. hicbisey soylemezsen onlar ne yapacaklarini bilmiyorlar. onlara birazcik akil verip acaba sunu mu deneseniz demen gerekiyor ve sinirlenmiyorlar oyle deyince. aaa iyi bi fikir falan diyorlar. insallah hersey istediginiz gibi isleriniz hallolur biran once.

Merhaba arkadaşlar...Ben İstanbul'da yaşıyorum;ama eğitim görmek için Amerika'ya gitmeyi düşünüyorum.Newyork ve Cloumbia üniversitelerini çok methettiler.Acaba bu üniversitelere giriş için neler gerekmektedir?Bana bilgi verecek arkadaşlar var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam Arzugizim,
master icin mi yoksa uni. icin mi dusunuyorsun? ben liseden sonra buraya uni ve master icin geldim, eger daha detayli olursan sana bilgi verebilirim bu konu hakkinda... CADIARZU

Merhaba arkadaşlar...Ben İstanbul'da yaşıyorum;ama eğitim görmek için Amerika'ya gitmeyi düşünüyorum.Newyork ve Cloumbia üniversitelerini çok methettiler.Acaba bu üniversitelere giriş için neler gerekmektedir?Bana bilgi verecek arkadaşlar var mı acaba?

Ben ABD ye ürün göndermek istiyorum irtibat kuracak bir arkadaş arıyorum ben mermer mozaik taş tablolar yapıyorum oradan bağlantı bulamadım yardım edecek varmı

canim kargo Amerikaya cok pahali nasil gondereceksin baglanti bulsan bile astari yuzunden pahaliya gelmesin sonra yaptiklarini satma amacli mi gondereceksin ??? ebay uzerinden satmayi denesene ozaman kargoyu da alici oduyor sadece bir fikir tabi benimkisi :))

X