- 22 Haziran 2007
- 3.720
- 2
- Konu Sahibi mehlka2003
rockwell heyecan hemde nasil dorukta gun sayiyorum resmen 24 mart itibariyle 55 gun kaldi o kadar yani:))) oglumda bugun soruyor bana hani turkiyeye gidicektik niye goturmedin beni diyor oglum daha var gitmemize dedim tamam dedi ama biliyorum ki yarin yine sorucak cocuga gun kavramini nasil anlatiyim ki ben simdiden evlenmeden once cektigimiz cd ler vardi ailemin ogluma o cd leri koyuyorum cocuk alissin anane dede teyze dayi kavramina butun gun onlari seyrediyor umarim yadirgamaz ailemi oglum yoksa herkes cok uzulur
Baharcim selam. Geldinmi turkiyeden bi sorayim dedim nasil gecti? insallah icine sinmistir. Buraya yazmismiydim bilmiyorum ama ben senden once gidip geldim turkiyeye malesef. nisan 12'de babami kaybettik ve acilen izmire uctum. 15 gun kalip geri geldim. Ya iste akilda olmayan seyler geliyor basa. Daha yeni geldim asla gitmem hemen demistim iste oyle olmuyormus megerse. bebisimide o hafta kaybettim. kurtaj oldum. hersey ust uste geldi yani. Neyse canim sen anlat neler yaptiniz? nereleri gezdiniz? optum seni. opuyorumnanaktan