Amelyat olanlar :)

Baktım canım konuna oraya yazdım düşüncelerimi ama maşallah çok hoşmuş burnun ufak sorunlar bunlar inşallah istediğin gibi olur herşey :)

Yandan B'nde beğeniyorum CNM önden belli sorunum Cumartesi olmayı düşünülme. Çok korkmama rağmen

Burnumda bir sorun varmış CNM büyük ihtimal Cumartesi olcam konu açtım 1.5 senelik burnum die otdan bakabilirsin temine CNM bugun actım konuyu çok korkuyorum

niye korkuyosun anlamıyorum, ilk defa olsan tmm dicem de..sakin ol cnm ya çok stresli görüyorum seni pozitif düşün biraz

Canım ben ygs ye hazırlandım bu pazar sınavım var eger okul sınavlarım falan da uygun olursa hemen bu ay olcak nisanda ama olmazsa temmuzda:KK43: inşallah bu ay olur diyorum :) melissa21 e katılıyorum canım korkma bencede çok büyük bi sorun yok aman gel ben yapıyım hahahah :KK70: yani bi doktor bu sorunu hayli hayli gÜzel bi şekilde çözer :)

niye korkuyosun anlamıyorum, ilk defa olsan tmm dicem de..sakin ol cnm ya çok stresli görüyorum seni pozitif düşün biraz
Yüz bu CNM ya mı mıchael Jackson gını olmayalım sonra:-)ilkine hiç korkmadık ben ameliyat olmaya giderken bakkala ekmek almaya gider gbi gtmiştim:-)

Canım ben ygs ye hazırlandım bu pazar sınavım var eger okul sınavlarım falan da uygun olursa hemen bu ay olcak nisanda ama olmazsa temmuzda:KK43: inşallah bu ay olur diyorum :) melissa21 e katılıyorum canım korkma bencede çok büyük bi sorun yok aman gel ben yapıyım hahahah :KK70: yani bi doktor bu sorunu hayli hayli gÜzel bi şekilde çözer :)
Sen neden olacaksın burundaki sorun ne CNM . Youtube'dan videoları izledim die korktum ben ılkinde bişe bılmıodum:-)güle oynaya götürdü hemşireler:-)

Bende hafif sol tarafta et sağ tarafta kemik yamukluğu var ama dışardan belli olan tek sey kemer :KK43: yani isterse doktor ete kemige dokunmasın da kemerimi alsın güzelce ben yine memnun kalırım :) ama onlar için girmişken amelyata kemerde alınsın dedim :) asıl rahatsızlıgım uykumda nefessiz kalıp uyanmalarım tabi bu sorun sadece sağ tarafıma yatınca oluyor

Benimde en çok merak ettiğim kısım götürme anı zaten hafta sonu olsunda tanıdık olmasın bare ayyy valla iki saat dert anlat bi de boşuna bizim burda öyle yolda bi kere gördüğün insan aaa neyin var estetik mi oluyosun diye iki saat muhabbet ediyor-.-

Benimde en çok merak ettiğim kısım götürme anı zaten hafta sonu olsunda tanıdık olmasın bare ayyy valla iki saat dert anlat bi de boşuna bizim burda öyle yolda bi kere gördüğün insan aaa neyin var estetik mi oluyosun diye iki saat muhabbet ediyor-.-
Aynen o çok kötü CNM millet ztn derdini bilimimi hemenn aaaa estetik olmuş die bi yadırgıyolar .bende küçülmen bisikletten düşmüştüm nefes alamıyordum tek taraflı alıyodum ondan oldum kırıkta burnum..bosver ama milleti takmaya gerek yok düşünen istediği gi düşünsün benim sağlığım daha önmli.ameliyt dönüşü B'ni kmse görmemişti erken bi sarde eve gelmiştik .benim yüzüm çok fena şişmişti fare yüzü gibiydi:-).

selam kızlar. ben de 20 gün önce ameliyat oldum. öncesinde hiç olmadığım kadar stres yaşadım ama gerçekten sonrasında anladım ki, o kadar stres fazlaymış :) 10 gün işe gitmedim, sadece kontroller için evden çıktım, onda da şapka falan taktım hep. yüzüm hâlâ şiş ama burnumda bant vs. olmadığı için sorun yapmıyorum.

Ay ne güzel canım :) valla kızlar öyle bi cesaret geldiki amelyathaneye Allah Allah! Diyerek bi dalıcam :KK70:

selam kızlar. ben de 20 gün önce ameliyat oldum. öncesinde hiç olmadığım kadar stres yaşadım ama gerçekten sonrasında anladım ki, o kadar stres fazlaymış :) 10 gün işe gitmedim, sadece kontroller için evden çıktım, onda da şapka falan taktım hep. yüzüm hâlâ şiş ama burnumda bant vs. olmadığı için sorun yapmıyorum.
selam geçmiş olsun cnm inş istediğin burnuşa kavuşursun sen kime oldun

Ay ne güzel canım :) valla kızlar öyle bi cesaret geldiki amelyathaneye Allah Allah! Diyerek bi dalıcam :KK70:

ameliyatın ne zaman? sakin olman gerektiğini ve geçeceğini unutma :) ameliyat öncesi odada beklerken kalbin bi tık daha hızlanır ama sakinleştirici sonrası bir kaç saniye ohhh kafa rahat. sonrası zaten bi bakacaksın uyanmışsın :))

selam geçmiş olsun cnm inş istediğin burnuşa kavuşursun sen kime oldun
çok teşekkür ederim. şimdiden mutluyum. burnumda büyük bir kemik vardı ve yamuk olduğu için nefes de alamıyordum. kemik tamamen alındı, burnum baya küçülmüş oldu :) Cem Payaslı'ya ameliyat oldum, çok iyi bir doktor.

çok teşekkür ederim. şimdiden mutluyum. burnumda büyük bir kemik vardı ve yamuk olduğu için nefes de alamıyordum. kemik tamamen alındı, burnum baya küçülmüş oldu :) Cem Payaslı'ya ameliyat oldum, çok iyi bir doktor.
fiyatı nasıl cnm ne kadara yaptı ameliyatı

ameliyatın ne zaman? sakin olman gerektiğini ve geçeceğini unutma :) ameliyat öncesi odada beklerken kalbin bi tık daha hızlanır ama sakinleştirici sonrası bir kaç saniye ohhh kafa rahat. sonrası zaten bi bakacaksın uyanmışsın :))
Canım ben nisan 15 inşallah tabi bi de ygs lys oldugu için sorun olursa eger temmuza kalcak :KK43:

Canım ben nisan 15 inşallah tabi bi de ygs lys oldugu için sorun olursa eger temmuza kalcak :KK43:
ben de anlatmak istiyorum ameliyat sürecimiii :)) biz 3 arkadas olduk kura cektik ve ben sonuncu ciktim yani hepsini ameliyata ugurladim vee ameliyattan ciktiklarinda gordum. ve onlari gordugum halde vazgecmedim. nasi vazgecmedim bende sasiyorum amaa bunlar olduysa ben hayli hayli olurum beee dedigim.icindirr:) ben dedigim gibi aksam 5 gibi girdim ameliyata son oldugum icin. narkozu bende dusunuyodum.nasil geccek o kadar zaman uyuyarak ben napcam nasi ayilcam diye ama disarda bizi bekleyenlere zararii noldu naptilar diye bekliyolar bizse habersiz uyuyoruz. ben ameliyattan ciktiktan sonra sedyeden kalkip kendim yatmak istemisim yataga tabi yok demisler. :KK70: tamponlarin alinana kadar zor bir surec agri sizi hic bise yok ama disardan alcinin verdigi basinc icerden tamponun verdigi basinx cok bunaltiyo. amaaa o tamponlari aldirdik kii ben sanki yeniden dogdum. 1 bucuk aylik ameliyatliyim. hala sislikler var ama burnumu seviyorumm. bence cok guzel bi deneyimdi. yine olsa yine yaptiririm. iyi ki de yaptirmisim ohhhhh :KK49:

X