- 15 Ağustos 2009
- 138
- 6
Tabi gonderirimÖzelden mesaj gönderebilir misiniz fotoğrafınızı rica etsem 1 ay sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi gonderirimÖzelden mesaj gönderebilir misiniz fotoğrafınızı rica etsem 1 ay sonra
2,3 yıl çok az aslında kalıcılığı,bide 3 seansta bitiriyorlar genelde galiba ,nerdeyse 3000tlye yakın para ödicez ,ben anlamıyorum sonuçta o bölgedeki deri fazlalığı buharlaştırılmıtomu neden 2 yılda felan eski haline dönüyorki
Tabi gonderirim
Teşekkür ederim :)Tabi gonderirim
Banada yollarmisiniz lutfenTeşekkür ederim :)
Tamam gönderirimBanada yollarmisiniz lutfen
1000tl iyi değer en azından yaptırmaya inş .istediğiniz gibi olur,işlem sırasında ağrı oluyor mu acaba
Bursa da zeynep kirker klinikSiz nerde yaptırdınız demet eylül
Evet sol gözÇok iyi olmuş bence ,tek gozemi yapılmıştı
merhaba bende bursadayim hangi doktora yaptirdiniz bende aralik ayinda yaptirdim plexr bursada bir doktora bugunde saten yuz germenin ilk seansina girdimMerhaba arkadaşlar ben de burdaki yorumlardan yola çıkarak dun düşük olan sol göz kapağıma plexr yaptırdım. Bursadayım. Dr kalıcılığı için 2-3 yil arasında dedi. Şu an görüntü hala aynı düşük yani dr normal olduğunu 1 ay sonra kontrol gitmem gerektiğini söyledi. 1000 tl ücreti. Bakalım ödem geçince nasıl duracak
Nerde yaptırdın ve fiyat nedir ayrıca tek seans yeterli mi ve kaç yaşındasın :)çok soru oldu ama kusura bakmaarkadaslar oncelikle merhaba araniza yeni katildim aralik ayinda tum yuzume plexr yaptirdim ama asil sorunum goz kapagi dusukluguydu ilk on gunluk iskence sonucu iyilesme ve hic bir etkinin olmadihini gormek husran ancak 2. ayin sonunda inanilmaz derecede guzel degisimleri farkettim ve herkeste farketti ama ben. illa bisey yaptiricam ya bugunde gidip saten yuz gerdirdirmenin ilk seansina girdim sorulari olani ictenlikle cevaplarim