ameliyatıma sayılı günler kala :)

Aynen işte benim de dümdüz olmasına rağmen yuvarlak gayet doğal oldu. Doktorun ne güzel damla diye dayatmamış, dayatan doktorlar da var.

Aynen işte benim de dümdüz olmasına rağmen yuvarlak gayet doğal oldu. Doktorun ne güzel damla diye dayatmamış, dayatan doktorlar da var.
Evet canım hiç dayatmadı.hastasının isteklerine çok önem veriyor.sadece olamayacak şeyleri söylüyor.seninkiler de harika canımçok doğal ve çok güzeller.

Tikkabbillacığım, sanırım senin de hiç meme dokun yoktu.ben de görebilir miyim ?nasıl bilmiyorum?izle'yi mi tıklamam gerekiyor?senin de beni mi izlemen gerekiyor ?ne gerekiyorsa yapalım

Bu sabah saat 10da girdim 12,30 gibi odamdaymışım.tabi ben pek hatırlamıyorum. Haldun bey yaptı 390cc damla profil koyduğunu ve çok güzel olduğunu söyledi.

Bu sabah saat 10da girdim 12,30 gibi odamdaymışım.tabi ben pek hatırlamıyorum. Haldun bey yaptı 390cc damla profil koyduğunu ve çok güzel olduğunu söyledi.
cnm ha oldum ha olucam derken oldu bitti şükür kavuştun memişlerine darısı olmak isteyenlerin başına ağrın varmı yada mutlulıktan ağrıyı fazla hissetmiyormusun 390cc olduğunada sevindim olmuşken tam oldu yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…