- 4 Temmuz 2010
- 756
- 1.024
çok teşekkür ederim canımmZaten libracığım tek gördüğüm resim seninkiler.İnan o kadar beğendim ki.Ferruh Hocayla da görüşmek istiyorum.Sonuç şahane
Aynen işte benim de dümdüz olmasına rağmen yuvarlak gayet doğal oldu. Doktorun ne güzel damla diye dayatmamış, dayatan doktorlar da var.Canım doktorumun bana damla önerme sebebi,aynen dümdüz olduğum için geçişin belli olmaması ve altta hiçbir dolgunluğum olmadığı için damlanın alt kısma daha çok dolgunluk verecek olmasıydı.ben yuvarlak isteyince o da güzel olur diyerek örnekler göstermişti.benim sonucumu biliyorsun.sıfıra yakın dokuyla yuvarlak takılmasına rağmen gayet doğal.
Evet canım hiç dayatmadı.hastasının isteklerine çok önem veriyor.sadece olamayacak şeyleri söylüyor.seninkiler de harika canımAynen işte benim de dümdüz olmasına rağmen yuvarlak gayet doğal oldu. Doktorun ne güzel damla diye dayatmamış, dayatan doktorlar da var.
Teşekkür ederim canım, inşallah yaptıran herkes bizim gibi memnun olur sonuçtan..Evet canım hiç dayatmadı.hastasının isteklerine çok önem veriyor.sadece olamayacak şeyleri söylüyor.seninkiler de harika canımçok doğal ve çok güzeller.
Yaaaa çok geçmiş olsuuunn:))) hangi doktora olduunn:)Kızlar başarılı bi ameliyat geçirdim.şu An hastanedeyim
İyiyim cnm sağolcnm çok geçmiş olsun nasılsın şimdi bende seni merak ediyordum
Geçmiş olsun canım:)Bu sabah saat 10da girdim 12,30 gibi odamdaymışım.tabi ben pek hatırlamıyorum. Haldun bey yaptı 390cc damla profil koyduğunu ve çok güzel olduğunu söyledi.
Gecmis olsun canim, gule gule kullan. bende persembe ameliyat oluyorumKızlar başarılı bi ameliyat geçirdim.şu An hastanedeyim
Gecmis olsun canim, gule gule kullan. bende persembe ameliyat oluyorum
Istanbulda dora hospital da fatih dagdelen eSiz ameliyatınızı nerede olacaksınız?:)
cnm ha oldum ha olucam derken oldu bitti şükür kavuştun memişlerine darısı olmak isteyenlerin başına ağrın varmı yada mutlulıktan ağrıyı fazla hissetmiyormusun 390cc olduğunada sevindim olmuşken tam oldu yaniiiBu sabah saat 10da girdim 12,30 gibi odamdaymışım.tabi ben pek hatırlamıyorum. Haldun bey yaptı 390cc damla profil koyduğunu ve çok güzel olduğunu söyledi.
Yuvarlak mı damla mı takılacak size pekiiIstanbulda dora hospital da fatih dagdelen e
Belli degil persembe gunu belli olacak yurt disindan gidecegim icin ayni gun karar verip ameliyat olacam. ben yuvarlak istiyorum, dekolte kismim dolgun gorunsun istedigim icin cunku ust kismim duz damla olmaz diye dusunuyorumYuvarlak mı damla mı takılacak size pekii
Anaaaam sessiz sedasız ameliyat oldun.hayırlı olsun canım sanırım ben çok takip edemedim ondan gününü kaçırdım.foto bekliyos :))Kızlar başarılı bi ameliyat geçirdim.şu An hastanedeyim