ameliyatıma sayılı günler kala :)

arkadaşlar albüm yaptım umarım becerebilmişimdir ilk denemem :) fikir olsun diye şimdiki halimden 2 resim yükledim inşallah ilerleyen zamanlarda yenilerini yüklüycem..

Benim ameliyatimi da cok kisa zaman once haldun bey yapti, sizin de doktorunuz sanirim haldun bey. Benim hic agrim olmadi diyebilirim insallah siz de agrisiz atlatirsiniz:)

Türkiyeden bir çok plastik cerrahında izliyceği bi ameliyat olacak iyi olur inşallah birde korkarım adet dönemime denk gelecek,bi sorun olurmu ki?

Ben de il disindan gittim ve ameliyatla ilgili sorun yasamadim su an tam sekilleri vs oturmadi tabi ama insallah ileri icin de memnj olurum

Türkiyeden bir çok plastik cerrahında izliyceği bi ameliyat olacak iyi olur inşallah birde korkarım adet dönemime denk gelecek,bi sorun olurmu ki?
Bununla ilgili bi seyler okumustum burada ama tam hatirlamiyorum doktota belirt durumu o daha iyi bilir

Yaklasik 15 gun oldu ve damla 295cc takildi:)
Resim yükledinmi görmem mümkünmü ve şu anki görünümü nasıl,birde ben çalışıyorum 1hafta sonra işe dönebilirmiyim.cnm çok sordum kusura bakma güle güle kullan memişleri darısı bana

Anliyorum seni ben de senin gibiydim, hic girmedigim kadinlar kulubu vikipedim olmustu:) ben 10.gununde ise baslayacaktim ama is yerim uzak oldugu icin biraz daha uzattim raporu. Benim hic agrim olmadi ama 2. Gun eve gitmek icin arabaya binince 1 saatlik yol cok kotu yapti bana 2 3 gun midem bulandi surekli. Yani agrim hic olmadi ama kisiden kisiye degisiyor. Burda haldun hocaya ameliyat olup 1 hafta sonra ise baslayan da vardi. Mecbur olsam ben de gidebiirdim 1 haftada belki. Foto eklemedim:) zaten suan daha sekilsiz ve sertler oldukca ama alistim, 14. Gunundeyim ve ameliyat oldugumu unuttum diyebilirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…