Bu konuya karar vermenin 2 şekli var. 1.si meme yapınız, 2.si ise göz zevkiniz.. Benim sıfır dokum olduğu için yuvarlak tercih edildi, göz zevkime hitap eden de yuvarlak protez..
Sizin de çok fazla dokunuz yokmuş, yine de sizin beğeniniz de önemli.. Damla ile üst bölüm pek dolgun durmuyor ve benim şahsi fikrime göre damlada meme uzun duruyor, ben o görüntüyü sevmiyorum.benim göğüsler 6 cm..alt ve üst arasındaki fark yani..varmı oluyor bu bilemedim
Bunu Dr una bıraksan bence hiçbir Dr yapay bi sonuç ortaya koymaz.. benimki yuvarlak yapay durduğunu düşünen varsa yazsın bana bileyim.... Kas altı olduktan sonra gayet doğal ha high profil değilde moderate profil olsa belki daha da doğal olurdu ama ben demedim Dr a bana doğal yap diye doğal olmayan bir şeyin doğal görünmesini beklemek elma yiyip armut tadı beklemeye benziyo
Sizin de çok fazla dokunuz yokmuş, yine de sizin beğeniniz de önemli.. Damla ile üst bölüm pek dolgun durmuyor ve benim şahsi fikrime göre damlada meme uzun duruyor, ben o görüntüyü sevmiyorum.
Çevrenizde bunu söyleyen kişilerin bu konuda bilgisi ne seviyede bilmiyorum ama bana şimdiye dek yapay duruyor diyen kimse olmadı, aksine doğal durduğunu söylüyorlar.birde genelde yuvarlak göğüs çok yapay diyenler oldu çevremde ama görselde kimsede görmedim..
Benim fikrim yuvarlak ama damla olan biri gelir damla der kafan karışır anladın mo demek istediğimi ben damla sevmiyorum yuvarlağa göre daha sert ve şekli daha uzun zaten yuvarlak ayakta damla duruyor yatınca yuvarlak ama damla hep aynı duruyorbanada kas altı yapılacak..şöyle olduğuma değsin istiyorum..doktoruma zaten güveniyorum ama sadece doktor değil bunları taşıyanlarında fikri önemli değilmi :)
Benim 7 ay oldu, izlemeye alayım sizi o zaman görebilirsiniz.resimleriniz yok sanırım görmek isterdim..birde siz yaptıralı ne kadar oldu..
Benim 7 ay oldu, izlemeye alayım sizi o zaman görebilirsiniz.
325 cc mentor, yuvarlak, high profile, meme altı kesisi ile yapıldı. Allergan ve mentor arasında herhangi bir fark yok canım, ikisi de FDA onaylı..Tikkabilla tekrar teşekkürler çok güzel olmuşlar..kaç cc yapıldı sana ?birde hangi marka protez dr bana mentor yada allergen ikisinden birini kullanacak
325 cc mentor, yuvarlak, high profile, meme altı kesisi ile yapıldı. Allergan ve mentor arasında herhangi bir fark yok canım, ikisi de FDA onaylı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?