ameliyatıma sayılı günler kala :)

tam olarak bende bilmiyorum..doktorum öneride bulundu böyle bir durum var türkiyeden bir çok plastik cerrah izliycek ama yüzünüz hiç bir şekilde gözükmüycek dedi..bende kabul ettim,sonuçta deşifre olmuycam ve buda erken tarih almamda bir etken diye düşünüyorum..dr um yar.doç.dr sanırım diğer drlara eğitim amaçlı bir organisasyon olabilir..

Arkadaşlar az önce haldun bey le Son görüşmemizi yaptık.başta damlaya ılımlı bakan biri olarak karar değiştirdiğimi ve yuvarlak istediğimi söyledim.haldun hoca oluru olmazlarıyla tekrardan detaylı bi şekilde anlatınca tekrardan damlada karar kıldım.orta profil 330 ve yüksek profil 390 olarak iki seçenek sundu.ben yüksek profil istedim.muhtemelen yüksek 390 CC olucak.göğüs kafein alabilir dedi.tabiki net karar ameliyatta verilecek.perşembe yatışım yapılacak ve kısmetse cuma ameliyatımı olucam.çok heyecanlıyım inşallah istediğim gibi olur.lütfen bana şans dileyin.şimdilik benden bu kadar

Neden hep damla yapıyor ki bu adam çok merak ediyorum.

Damla ve yuvarlak hakkında neler söyledi canım.

senin adına çok sevindim cnm ameliyatınada az kalmış 390 cc iiiiiii

Bende yakın zamanda ameliyat olmayı düşünüyorum, Haldun Bey damla ve yuvarlak hakkında ne söyledi biraz bilgilendirir misiiin

merhaba. Haldun bey benim derimin elastikiyeti ve vücut yani göğüs kafesimin alabileceği en iyi şekli damlada sağlayacağını ifade etti.ısrarcı olursam yuvarlakta takabileceğini söyledi.damlada sarkma olabileceğini duyduğumu söyledim oda aksine damla yuvarlağa oranla hem içindeki jelin yoğunluğu hemde şeklini daha iyi korumaya yönelik daha iyi olduğunu söyledi.şöyleki kas altı çalıştığı için ilerki zamanlarda kas basınç yapsa bile damla yine damladan öteye gitmez yoğunluk zaten alt kısımda dedi,ama yuvarlak kasın yaptığı basınçla damla şeklini alacak ama yukardaki jelde aşağı pörtleyecek dolayısıyla asıl o zaman sarkık bir görüntü ortaya çıkıcak dedi.yani arkadaşlar uzun vadede daha konforlu bi kullanım sağlayacak.ve benim vücuduma en yakışacak protezin damla olduğuna ikna etti beni.ben dr uma güveniyorum.kendinede aynısını söyledim.hocam bundan sonrasını sizin bilgi birikiminize bırakıyorum ve size güveniyorum dedim.oda bana emin ol çok güzel olacaklar dedi.

bu arada göğüslerimin ameliyat öncesi yani şu anki halinin resmini yükledim arkadaşlar..bakalım sonrası resimleri nasıl olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…