Amin amin cumlemizinki:) simdiki hali de eskisinden iyi:)Çok güzel olacaklar zamanla eminim
Nasıl yani neden izleyeceklermiş canım.Türkiyeden bir çok plastik cerrahında izliyceği bi ameliyat olacak iyi olur inşallah birde korkarım adet dönemime denk gelecek,bi sorun olurmu ki?
tam olarak bende bilmiyorum..doktorum öneride bulundu böyle bir durum var türkiyeden bir çok plastik cerrah izliycek ama yüzünüz hiç bir şekilde gözükmüycek dedi..bende kabul ettim,sonuçta deşifre olmuycam ve buda erken tarih almamda bir etken diye düşünüyorum..dr um yar.doç.dr sanırım diğer drlara eğitim amaçlı bir organisasyon olabilir..[/QU
Anladım canım hadi bakalım hayırlısı olsun.
Neden hep damla yapıyor ki bu adam çok merak ediyorum.Arkadaşlar az önce haldun bey le Son görüşmemizi yaptık.başta damlaya ılımlı bakan biri olarak karar değiştirdiğimi ve yuvarlak istediğimi söyledim.haldun hoca oluru olmazlarıyla tekrardan detaylı bi şekilde anlatınca tekrardan damlada karar kıldım.orta profil 330 ve yüksek profil 390 olarak iki seçenek sundu.ben yüksek profil istedim.muhtemelen yüksek 390 CC olucak.göğüs kafein alabilir dedi.tabiki net karar ameliyatta verilecek.perşembe yatışım yapılacak ve kısmetse cuma ameliyatımı olucam.çok heyecanlıyım inşallah istediğim gibi olur.lütfen bana şans dileyin.şimdilik benden bu kadar
Damla ve yuvarlak hakkında neler söyledi canım.Arkadaşlar az önce haldun bey le Son görüşmemizi yaptık.başta damlaya ılımlı bakan biri olarak karar değiştirdiğimi ve yuvarlak istediğimi söyledim.haldun hoca oluru olmazlarıyla tekrardan detaylı bi şekilde anlatınca tekrardan damlada karar kıldım.orta profil 330 ve yüksek profil 390 olarak iki seçenek sundu.ben yüksek profil istedim.muhtemelen yüksek 390 CC olucak.göğüs kafein alabilir dedi.tabiki net karar ameliyatta verilecek.perşembe yatışım yapılacak ve kısmetse cuma ameliyatımı olucam.çok heyecanlıyım inşallah istediğim gibi olur.lütfen bana şans dileyin.şimdilik benden bu kadar
senin adına çok sevindim cnm ameliyatınada az kalmış 390 cc iiiiiiiArkadaşlar az önce haldun bey le Son görüşmemizi yaptık.başta damlaya ılımlı bakan biri olarak karar değiştirdiğimi ve yuvarlak istediğimi söyledim.haldun hoca oluru olmazlarıyla tekrardan detaylı bi şekilde anlatınca tekrardan damlada karar kıldım.orta profil 330 ve yüksek profil 390 olarak iki seçenek sundu.ben yüksek profil istedim.muhtemelen yüksek 390 CC olucak.göğüs kafein alabilir dedi.tabiki net karar ameliyatta verilecek.perşembe yatışım yapılacak ve kısmetse cuma ameliyatımı olucam.çok heyecanlıyım inşallah istediğim gibi olur.lütfen bana şans dileyin.şimdilik benden bu kadar
Arkadaşlar az önce haldun bey le Son görüşmemizi yaptık.başta damlaya ılımlı bakan biri olarak karar değiştirdiğimi ve yuvarlak istediğimi söyledim.haldun hoca oluru olmazlarıyla tekrardan detaylı bi şekilde anlatınca tekrardan damlada karar kıldım.orta profil 330 ve yüksek profil 390 olarak iki seçenek sundu.ben yüksek profil istedim.muhtemelen yüksek 390 CC olucak.göğüs kafein alabilir dedi.tabiki net karar ameliyatta verilecek.perşembe yatışım yapılacak ve kısmetse cuma ameliyatımı olucam.çok heyecanlıyım inşallah istediğim gibi olur.lütfen bana şans dileyin.şimdilik benden bu kadar
iyi demi :))) olmuşken tam olsunsenin adına çok sevindim cnm ameliyatınada az kalmış 390 cc iiiiiii
Beni izler misiniiiz, bende ameliyat olmayı düşünüyorum sürecinizi yakından takip etmek istiyoruum:)bu arada göğüslerimin ameliyat öncesi yani şu anki halinin resmini yükledim arkadaşlar..bakalım sonrası resimleri nasıl olacak..
tamamdır cnmBeni izler misiniiiz, bende ameliyat olmayı düşünüyorum sürecinizi yakından takip etmek istiyoruum:)
Teşekkür ederiim:)tamamdır cnm
inşallah canım isteyen herkesin olsun :)Hayırlısı olsun canım.umarım çok mutlu olursun.
cnm benide izlemeye alırmısınbu arada göğüslerimin ameliyat öncesi yani şu anki halinin resmini yükledim arkadaşlar..bakalım sonrası resimleri nasıl olacak..