ameliyatıma sayılı günler kala :)

ArkadaşlAr ben de bi süredir takip ediyorum sizleri.Ancak bu da yeni üye derler diye resim görme talebim olmadı.nasıl görebilirim bana da yardımcı Olursanız çok sevinirim.Sadece 1 arkadaşımızınkini gördüm.Onunki yuvarlak ve çok güzeldi.Benim görüştüğüm doktor damla,dual plan dedi.sanırım buradaki Haldun Hoca hastalarının da çoğuna damla takılmış .Nasıl görebilirim?Teşekkürler

allah allah inan bilmiyorum..takip ettiklerim e ayarlı şimdi birtanesini beni takip edenler olarak ayarladım şimdi görünüyormu?

Benim hiç memem yok,dümdüzüm.Benim gibi olanlara damla önermiş bazı arkadaşlar.Doktorun damla tercih sebebi ne acaba??Sadece onda mı güzel görüntüyü yakalayabiliyor?Gördüğüm kadarıyla Haldun hoca genelde damla çalışıyor.Benim görüştüğüm doktor da genelde damla yapıyor galiba(Dr.Volkan Tayfur).Acaba diğer protezi neden çok tercih etmiyorlar??

cnm ben dr mun neden damla önerdiğini yukarda sebepleri ile yazdım..detaylı bilgi var beni izlemeye alıp sürecimi takip edebilirsin..

ismimin üzerine tıkla küçük bi ekran çıkıyor..orda izle seçeneğini tıkla..

Canım doktorumun bana damla önerme sebebi,aynen dümdüz olduğum için geçişin belli olmaması ve altta hiçbir dolgunluğum olmadığı için damlanın alt kısma daha çok dolgunluk verecek olmasıydı.ben yuvarlak isteyince o da güzel olur diyerek örnekler göstermişti.benim sonucumu biliyorsun.sıfıra yakın dokuyla yuvarlak takılmasına rağmen gayet doğal.

Canım yapamadım.Fotoğraf açılmıyor.Olsun bi dahaki sefere .Benim ufaklığın uykusu geldi.telefonu elimden almaya çalışıyor.yarın yine denerim.Çoook teşekkürler.

Zaten libracığım tek gördüğüm resim seninkiler.İnan o kadar beğendim ki.Ferruh Hocayla da görüşmek istiyorum.Sonuç şahane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…