- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
Fotoğraflar görünmüyor.bu arada göğüslerimin ameliyat öncesi yani şu anki halinin resmini yükledim arkadaşlar..bakalım sonrası resimleri nasıl olacak..
benmi bu işi çözemedim acaba takip ettiklerim olarak ayarladım?Fotoğraflar görünmüyor.
canım izlemeye aldım sen görebiliyomusun resimleri..ben bu resim olayını hala beceremdim sanırımcnm benide izlemeye alırmısın
Yok canım göremedim ben..benmi bu işi çözemedim acaba takip ettiklerim olarak ayarladım?
cnm fotolar gözükmüyocanım izlemeye aldım sen görebiliyomusun resimleri..ben bu resim olayını hala beceremdim sanırım
cnm izlemeye aldığın kişi seni izlemeye alırsa fotoları görbelirsin diye biliyorum..Izlemeye almak ne demek?
görünmüyor cnmallah allah inan bilmiyorum..takip ettiklerim e ayarlı şimdi birtanesini beni takip edenler olarak ayarladım şimdi görünüyormu?
Benim hiç memem yok,dümdüzüm.Benim gibi olanlara damla önermiş bazı arkadaşlar.Doktorun damla tercih sebebi ne acaba??Sadece onda mı güzel görüntüyü yakalayabiliyor?Gördüğüm kadarıyla Haldun hoca genelde damla çalışıyor.Benim görüştüğüm doktor da genelde damla yapıyor galiba(Dr.Volkan Tayfur).Acaba diğer protezi neden çok tercih etmiyorlar??
Canım doktorumun bana damla önerme sebebi,aynen dümdüz olduğum için geçişin belli olmaması ve altta hiçbir dolgunluğum olmadığı için damlanın alt kısma daha çok dolgunluk verecek olmasıydı.ben yuvarlak isteyince o da güzel olur diyerek örnekler göstermişti.benim sonucumu biliyorsun.sıfıra yakın dokuyla yuvarlak takılmasına rağmen gayet doğal.Benim hiç memem yok,dümdüzüm.Benim gibi olanlara damla önermiş bazı arkadaşlar.Doktorun damla tercih sebebi ne acaba??Sadece onda mı güzel görüntüyü yakalayabiliyor?Gördüğüm kadarıyla Haldun hoca genelde damla çalışıyor.Benim görüştüğüm doktor da genelde damla yapıyor galiba(Dr.Volkan Tayfur).Acaba diğer protezi neden çok tercih etmiyorlar??