ameliyatıma sayılı günler kala :)

Slm mutluluk2015 zaten bende likranin resimlerine bakinca tam kararimi verdim yoksa baska bir doktoru dusunuyordum hacettepeyi fakat bir arkadasin dikis resimlerini vorunce vaz gectim tabi birazda koltuk alti olmak istiyorum o yuzden ferruh beyi tercih ettim

İçini ferah tut arkadaşim, nasil yatarsan öyle kalkıyormuşsun. buradaki arkadaşlarin yorumlari gerçekten çok değerli hepimiz için... yoksa napardık biz :)

Insallah canlar uzakta olunca sikinti dahada artiyor bilet bulma uygun bir otel bulcam daha sonra havalanindan ulasim hepsini dusununce ameliyat arka planda kaldi sikinti olarak ne yalan soyleyim

Slm arkadaşlar 10 günlük hallerini yükledim kendi başıma ancak bu kadar çekebildim kusura bakmassınız artık :) bu arada ağrılarım yok denecek kadar azaldı.bugün işbaşı yaptım şükür.önümüzdeki hafta pazartesi tekrar kontrolüm var.ben çok mutluyum isteyen herkese nasip olsun inşallah

Çok güzel olmuşlaaar darısı bizim başımızaaa inşallah:)

Kızlar 21 günlük halini resimledim bakın bakalım değişik lik varmı? ben sürekli bakmaktan farkedemiyorum

Canim bende gorebilir miyim yeni cicilerini:) şimdiden tesekkur ederim

cnm nasılsın alışabildin mi yeni haline
Teşekkürler canım. Hiç olmamışa döndüm desem yeridir.ne ağrı nede şeklinde beni rahatsız etmeyen,birkez bile keşke demediğim ve her baktığımda mutlu olduğum göğüslerim var artık cnm.inan çok mutluyum isteyen herkesin olsun inşallah.

cnm senin adına çok sevindim bebek emzirdiğim için beklemem lazım biraz bende çok ama çok istiyorum hayırlısı diyorum artık seninkiler çok güzel oldu maşallahh darısı bizim gibi olmayanların başına diyorum inşş

Yıllar sonra tekrardan geldim..şöyle bi geçmişe gittim geldim ve ne yalan söyleyim duygulandım..konuyla alakalı eski arkadaşlardan kimse varmi bilmem ama varsa bugünde yine teşekkür ederim..verdikleri destek,cesaretten ötürü...girmişken konuyla alakalı güncel bi yorum yapmam gerekirse çok çok çok memnunum..ameliyat olduğum için bir gün bile pişman olmadım..kendim için verdiğim en güzel kararlardan biriydi..görüntüsüne gelince hala çok güzeller..şeklinde olumsuz anlamda hiç bir değişim olmadı aksine zamanla oturdu daha doğal ve dolgun duruyorlar..olmayı düşünen ve karar veremeyen arkadaşlar varsa hiç tereddüt etmeyin,olun gitsin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…