Bu hafta biletimi alir yazarim sana ama 20 sine olurum ankarada sanirim doktor istediginiz zaman gelindedi ama ucak bileti sikinti oldu tskkk zaten sayenizde bu ise kalkistim yoksa hep istek vardi digru doktor dogru zaman bulamamistim burda okuyunca bir cesaret geldi insallah bir aksilik cikmaz
Çok güzel olmuşlaaar darısı bizim başımızaaa inşallah:)Slm arkadaşlar 10 günlük hallerini yükledim kendi başıma ancak bu kadar çekebildim kusura bakmassınız artık :) bu arada ağrılarım yok denecek kadar azaldı.bugün işbaşı yaptım şükür.önümüzdeki hafta pazartesi tekrar kontrolüm var.ben çok mutluyum isteyen herkese nasip olsun inşallah
Teşekkürler cnm inşallahÇok güzel olmuşlaaar darısı bizim başımızaaa inşallah:)
Kızlar 21 günlük halini resimledim bakın bakalım değişik lik varmı? ben sürekli bakmaktan farkedemiyorum
Sol göğsümde hala var cnm teşekkürler bu aradaOdemlerin cogu gitmis gibi cok guzel duruyorlar.
Canim bende gorebilir miyim yeni cicilerini:) şimdiden tesekkur ederimSlm arkadaşlar 10 günlük hallerini yükledim kendi başıma ancak bu kadar çekebildim kusura bakmassınız artık :) bu arada ağrılarım yok denecek kadar azaldı.bugün işbaşı yaptım şükür.önümüzdeki hafta pazartesi tekrar kontrolüm var.ben çok mutluyum isteyen herkese nasip olsun inşallah
İzlemeye aldım cnmCanim bende gorebilir miyim yeni cicilerini:) şimdiden tesekkur ederim
Teşekkürler canım. Hiç olmamışa döndüm desem yeridir.ne ağrı nede şeklinde beni rahatsız etmeyen,birkez bile keşke demediğim ve her baktığımda mutlu olduğum göğüslerim var artık cnm.inan çok mutluyum isteyen herkesin olsun inşallah.cnm nasılsın alışabildin mi yeni haline
inşallah canımcnm senin adına çok sevindim bebek emzirdiğim için beklemem lazım biraz bende çok ama çok istiyorum hayırlısı diyorum artık seninkiler çok güzel oldu maşallahh darısı bizim gibi olmayanların başına diyorum inşş
Canım merhaba ben de resimlerine bakabilir miyim Haldun beyin yaptığı silikonu daha önce görmedim sanırım.En yakın zamanda yüklüycem cnm