- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 45
İyiyim cnm.açık konuşmak gerekirse zor bir gece geçirdim şuan çok iyiyim.ağrıdan ziyade basınç ve kollarım çok zorladı beni.ama değer bence darısı size kızlarSteril nasıl gidiyor canım????rahat mısın???Ben de Haziran'da olcam inşallah.Ağrı sızı durumları nasıl??
Gözüme çok garip geldi doğru dürüst bakamadım bile kafamı edemedim.ama kız kardeşim yanımda idi çok güzel olduğunu söylüyor.Görüntü nasıl peki?Öndeki çıkıntı garip geliyor mu
Çok acı çektim ama geçici olduğu için hiç pişman olmadım cnm.yıllardır yaşadığım eksikliğin verdiği acı inan daha çok yakıyordu canımı.şu durumda bile iyiki yaptırdım diyebiliyorumCanım ya maşallah!!!!Sağlıkla kullan inşallah.NAsıl bi duygu??? Dün gece hiç pişman oldun mu? 'Ya çok ağrıyor keşke yaptırmasaydım.' dediğin oldu mu?
Kesinlikle cnm.iyileşir iyileşmez kurtulucam o sünger yığınlarından.sen ne zaman düşünüyorsun cnmO kadar güzel özetledin ki :)) Ne sütyen ne mayo ne bikini ne mayokini ne gecelik ......... hiçbirini alamadım. Giydiğim 3 sütyen var, yıkayıp yıkayıp onları giyiyorum. Öyle her destekli sütyen de olmuyor çünkü. Mesela bazıları kalın destekleri nedeniyle ya da metalleri nedeniyle yara yapmıştı.Bunları toplasan, 1 gecelik acıdan fazla olur di mi? Değer yaaaa......
Cnm yapman gereken takipte kalıp canlı örneklerini görüp en doğru kararı vermek.hele biraz zaman geçsin şekillensinler bendende az buçuk fikir edinirsin.damla koyduranlardan pek resim yükleyen yok.sırf bu yüzden ekliycem çünkü karar verme aşaması hakikaten zor.Sizler de yaşadınız di mi bu çekinceleri???
Bugün daha iyiyim cnm en zor kısmı bitti gitti şükürSteril nasıl oldun canım?biraz daha iyi misin?