ameliyatıma sayılı günler kala :)

Steril nasıl gidiyor canım????rahat mısın???Ben de Haziran'da olcam inşallah.Ağrı sızı durumları nasıl??
İyiyim cnm.açık konuşmak gerekirse zor bir gece geçirdim şuan çok iyiyim.ağrıdan ziyade basınç ve kollarım çok zorladı beni.ama değer bence darısı size kızlar

Eksik olma canım,Allah şifa versin.Nasıl bi ortamdayız böyle??!??Seni tanımıyorum ama Allahım hemen iyileşsin diye dua ediyorum. Ne güzel bişey bu, hepimiz aynı şeyin hayalini kurduğumuz için kader arkadaşıyız.Her ameliyat olan arkadaşımız için sanki biz olmuşuz gibi seviniyoruz.Onun mutluluğu da sıkıntısı da bizim oluyor.

Canım ya maşallah!!!!Sağlıkla kullan inşallah.NAsıl bi duygu??? Dün gece hiç pişman oldun mu? 'Ya çok ağrıyor keşke yaptırmasaydım.' dediğin oldu mu?

Canım ya maşallah!!!!Sağlıkla kullan inşallah.NAsıl bi duygu??? Dün gece hiç pişman oldun mu? 'Ya çok ağrıyor keşke yaptırmasaydım.' dediğin oldu mu?
Çok acı çektim ama geçici olduğu için hiç pişman olmadım cnm.yıllardır yaşadığım eksikliğin verdiği acı inan daha çok yakıyordu canımı.şu durumda bile iyiki yaptırdım diyebiliyorum

O kadar güzel özetledin ki :)) Ne sütyen ne mayo ne bikini ne mayokini ne gecelik ......... hiçbirini alamadım. Giydiğim 3 sütyen var, yıkayıp yıkayıp onları giyiyorum. Öyle her destekli sütyen de olmuyor çünkü. Mesela bazıları kalın destekleri nedeniyle ya da metalleri nedeniyle yara yapmıştı.Bunları toplasan, 1 gecelik acıdan fazla olur di mi? Değer yaaaa......

Kesinlikle cnm.iyileşir iyileşmez kurtulucam o sünger yığınlarından.sen ne zaman düşünüyorsun cnm

Ameliyat öncesi ve sonrası olarak bu sitede kimsede görmem mümkün olmadığı için (yeni üyeyim : ) ) internetten baktım biraz. Yapay falan derler ama öyle göğüslere herkesin dibi düşer bence.
Aslında bu tür operasyonlar biraz daha ucuz olsa.....

Sterilciğim,Allah nasip ederse Haziran gibi düşünüyorum.ben de hala doktor araştırıyorum.İnşallah Ankara'da içime sinen bir doktor bulup olacağım.

Sizler de yaşadınız di mi bu çekinceleri???
Cnm yapman gereken takipte kalıp canlı örneklerini görüp en doğru kararı vermek.hele biraz zaman geçsin şekillensinler bendende az buçuk fikir edinirsin.damla koyduranlardan pek resim yükleyen yok.sırf bu yüzden ekliycem çünkü karar verme aşaması hakikaten zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…