- 17 Haziran 2015
- 70
- 47
- 18
mumya gibi miDün çok şükür uyuyabildim. Ama sabah kaskatıydım. Mumya gibi olmuşum, kazık gibi. Annem sırtımdan itti de öyle kalktım, ama göğsüm taş gibi olmuştu.bi süre oturur vaziyette kaldım. Ayağa kalkmak için güç topladım. Sonra kalkıp, bişeyler yiyip hemen ağrı kesiciyi içtim( arveles-25mg) hareket edince açıldım biraz . Bugün 3. Gün , hemen geçsin bu günlerağrım yok şükür, Dr da temiz bi ameliyat oldu, ağrın olmayacak dedi. Ama baskı ve gerginlik felaket. Bir hafta , 10 gün sürer herhalde. Bu ameliyatı düşünen herkes bu sürece hazır olmalı
Canım toz pembe bi süreç değil. Kendini en kötüye hazırla, çünkü uyandığında sesin bile çıkmıyor baskıdanmumya gibi mikazulet gıbı olmaktan nefret ediyorum valla beni de heyecan bastı bı de yusuf yusuf
Kızımherşeyi yaşıyor benle, yapcak bişey yok. 9 yaşında. Ama çok beğendi . Direnleri hiç bi yere saklayamadık, ilaçlı su dedim.kan desem korkardı. Oğluma da memem uf oldu , acıyo dedimÇok gecmis olsun artık 3 hafta sabır sonra rahat hareket edersin çocuklara ne demeyi düşünüyorsun şişen memeler hakkında :)) malum çocuktan al haberi demişler ya
ühüüüüCanım toz pembe bi süreç değil. Kendini en kötüye hazırla, çünkü uyandığında sesin bile çıkmıyor baskıdan
Ayyyyy canım gözünüz Aydın ikizlerini sağ Selim göğsüne aldın... Büyük geçmiş olsun.Yatarken de yatağı dik pozisyona getirin, bir tane de yastık koyun. Ben öyle rahat ettim
Kızın büyükmüş caktirmama şansın yok benim oğlan 6.5 yaşında bi farklılık olduğunu anladı gibi ama o tarz bişey olacağını tahmin edemediği için sormadı ben de söylemedim karnımı biliyordu zaten :)Kızımherşeyi yaşıyor benle, yapcak bişey yok. 9 yaşında. Ama çok beğendi . Direnleri hiç bi yere saklayamadık, ilaçlı su dedim.kan desem korkardı. Oğluma da memem uf oldu , acıyo dedim
Senden naber hemsom kayboldun iyice nerelerdesin bakim senAyyyyy canım gözünüz Aydın ikizlerini sağ Selim göğsüne aldın... Büyük geçmiş olsun.
Iyiyim hemşerim Adanadayım, ameliyatımın 18. Günü herşey yolunda. Sağ göğsümde Dikiş ipine karşı reaksiyon oldu antibiyotik alıyorum. Bugün yeni memelerime bikini almaya gideceğim ardından Kıbrıs. Sen nasılsın? Herşey yolundamı?Senden naber hemsom kayboldun iyice nerelerdesin bakim sen
Canim dikkat et denize havuza girerken ben bant yapistirdim su gecirmeyen ve tek bir gun yapistirmadim dikisimde reaksiyon oldu dr da ipe karsi reaksiyon dedi az bisey sarimsi suvi geldi sonra kan kapandi hemen geri ertesi gun zatenIyiyim hemşerim Adanadayım, ameliyatımın 18. Günü herşey yolunda. Sağ göğsümde Dikiş ipine karşı reaksiyon oldu antibiyotik alıyorum. Bugün yeni memelerime bikini almaya gideceğim ardından Kıbrıs. Sen nasılsın? Herşey yolundamı?
Canım sana çok teşekkür ediyorum tekrar tekrar... Volkan hocada karar kıldığım halde, yine de 6 aydır araştırma halindeydim. En azından buradaki arkadaşlarımın süreçlerini okumak beni çok aydınlattı. Muhteşem bi süreç geçiriyorum, bugün direnlerimi çekti. Nasıl oldu hissetmedim bile. Hocam acıyacak mı, ben dayanamam bayılırım dedim. " 3 yıl uğraştım , en acısız yolu bulmak için" dedi. Allah RAZI olsun, ben çekecek diye beklerken, çoktan çıkarmış bile. Ben Allah Allah , Allah Allah çıktı mı derken öbürünü de çıkarmış.sağolsun. Hocam kazandığın para helal olsun dedim. Görüntü olarak da çok çok iyilerCanım çok geçmiş olsun.Ben foruma çok sık girmiyorum.Yeni gördüm.Volkan hocada karar kılmışsın.Tekrar çok geçmiş olsun
Rica ederim canım sevindim ağrısız atlatmana.Bundan sonra daha hızlı iyileşirsin zaten.Bende 4 ağustosta kontrole gideceğim karşılaşırız belki.Ben pek anlamıyorum özelden niye mesaj atılamadı acaba.yine görüşürüz birşey olursa.Tekrar geçmiş olsun.Canım sana çok teşekkür ediyorum tekrar tekrar... Volkan hocada karar kıldığım halde, yine de 6 aydır araştırma halindeydim. En azından buradaki arkadaşlarımın süreçlerini okumak beni çok aydınlattı. Muhteşem bi süreç geçiriyorum, bugün direnlerimi çekti. Nasıl oldu hissetmedim bile. Hocam acıyacak mı, ben dayanamam bayılırım dedim. " 3 yıl uğraştım , en acısız yolu bulmak için" dedi. Allah RAZI olsun, ben çekecek diye beklerken, çoktan çıkarmış bile. Ben Allah Allah , Allah Allah çıktı mı derken öbürünü de çıkarmış.sağolsun. Hocam kazandığın para helal olsun dedim. Görüntü olarak da çok çok iyilertekrar tekrar teşekkürler . Sana özelden Msj yazılmıyor? Yoksa bi teşekkür Msj atacaktım
Canım , profilinde özel Msj at, bölümü yok. Benim de haftaya cuma 31.temmuzda kontrolüm var. Bu kontrol senin kaç aylık veya kaçıncı kontrolünRica ederim canım sevindim ağrısız atlatmana.Bundan sonra daha hızlı iyileşirsin zaten.Bende 4 ağustosta kontrole gideceğim karşılaşırız belki.Ben pek anlamıyorum özelden niye mesaj atılamadı acaba.yine görüşürüz birşey olursa.Tekrar geçmiş olsun.
Benim diğer kontrol de bir ay sonra7.aydayım canım şimdilik bir sorun yok.ilk ameliyat olduğumda daha sık gitmiştim ayda bir çağırıyor belki bu son olur bir daha çağıracak mı bilmiyorum
Ne kadar sonra yan yatabildin? Gerginlik ne zaman bitti?7.aydayım canım şimdilik bir sorun yok.ilk ameliyat olduğumda daha sık gitmiştim ayda bir çağırıyor belki bu son olur bir daha çağıracak mı bilmiyorum
Çok teşekkürler canımEvet canım bende ilk 1 ay bandaj kullandım. 3. Haftadan sonra daha rahat yatarsın ben hiç masajda yapmadım ama şimdi gayet iyi.Sen yaparsan belki dahada iyi olur.Ben yapamadım açıkcası.Ama hiç öyle çok sert değillerdi
Canım aynen ben de dün 5. Günümde kendim kalktım. Sabah gerginliği kankam oldu artıkBen 5.gündü sanırım kendim kalknaya başladım yataktan ama sabahları zorlanıyorsun.ama 2.hafta ben evde temizlik bile yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?