- 12 Aralık 2014
- 97
- 60
- 18
Istedim canim dün sirdalud diye bi kas gevşetici yazdi. Biraz da yatistan oluyo onu farkettim gece boyu hareketsiz yatmak kramp a neden oluyor ama iste hareket edemiyosun uyuyunca dumduz yatmak zormus. hayirlisla atlatsak su gunleri Allahim kolaylik versin hepimize.Canim istersen kas gevsetici iste drundan iyi gelir demzkki senin kaslar gerildi belki
Bazi drlar kAs gevsetici veriyor bazilari vermiyor
Evet bencede ben hala iki yastikla yatiyorum ki fazla gergin olmasinlar kalktigim zaman gececek merak etme tek derdimiz bu olsunIstedim canim dün sirdalud diye bi kas gevşetici yazdi. Biraz da yatistan oluyo onu farkettim gece boyu hareketsiz yatmak kramp a neden oluyor ama iste hareket edemiyosun uyuyunca dumduz yatmak zormus. hayirlisla atlatsak su gunleri Allahim kolaylik versin hepimize.
Canim hep guzel seyler dusun bu ameliyat guzellesmek icin dimi o zaman cesaretlen guzel memislerin olacak artik istedigin sekilde sutyen alacaksin o kalin sutyenlerden kurtulacaksin ben bikmistim o kalin destekli ve telleri acitan sutyenlerdenYok artık! Hemşerimbukadar kolaymı ya? Gönder şu cesaretinden bir Parça hemşehrine yaaa bavul ortaya çıkmadı bile. Güya c.tesi uçuyorum
Canım cesaret veriyor bu söylediklerin :) Çok teşekkür ederim duaların için. :)Canim hic korkma inan ben yarin bi daha ameliyat deseler yine olurum inan sadece uyandigin da agrin olacak oda agri kesiciyle hemen dinecek agrilarin korkma hic
Dualarim seninle insallah agrisiz atlatirsin
ödem ne kadar etkili oluyr meme büyüklüğünde ben ödemler hiç geçmesin istiyorum ama ağrılar da hiç olmasın istiyorumCok gecmiş olsun ödem oluşmaya başladıgı için sert ve gergin olur bi süre bol su içersen birazda hareket edersen daha cabuk kurtulursun ödemlerden
Benim 2 amelyat tecrübeme dayanarak bence ödemler gidince küçülüyo sanıyosun ama aslında asıl meme şekli ortaya cıkıyor protez indikçe meme altıda doluyorödem ne kadar etkili oluyr meme büyüklüğünde ben ödemler hiç geçmesin istiyorum ama ağrılar da hiç olmasın istiyorum
Ayrıca agrıları biraz çekcen yaşasın memeliyim artık diyerek o zaman agrı daha az oluyoödem ne kadar etkili oluyr meme büyüklüğünde ben ödemler hiç geçmesin istiyorum ama ağrılar da hiç olmasın istiyorum
yani kuculmuyor dimi ona gore tekrar daha buyuk taktircam aklimdaki boyuta ulasana kadarAyrıca agrıları biraz çekcen yaşasın memeliyim artık diyerek o zaman agrı daha az oluyo
Ben kendime deli diyodum 3-4 haftalıkken bunlar küçük diye aglamaya başladıgım için ama sen benden betersinyani kuculmuyor dimi ona gore tekrar daha buyuk taktircam aklimdaki boyuta ulasana kadar((((
Teşekkür ediyorum canım. Dualarınız içimi ferahlatacak. Allah yardımcımız olsun. Herkesin ameliyat sürecini okurken, artık sıra bize geldi süreci yazmak :) hepinize iyi geceler. benim uyumam gerek şimdi :)keske sağlıklı ve cok mutlu olacagın memelerle çıkarsın amelyattan inşallah
yarın mukabelede dicemki.. ey cemaati müslimin benimBen de 22 gün sonra oluyorum, şimdiden başlayın bana da dua etmeye... Hatta hergün 1 cüZ okuyun, hatimlerle gidiiiiim ameliyata
Allahım ayy ne güldümBen de 22 gün sonra oluyorum, şimdiden başlayın bana da dua etmeye... Hatta hergün 1 cüZ okuyun, hatimlerle gidiiiiim ameliyata
hiç teşebbüs bile etme benceyarın mukabelede dicemki.. ey cemaati müslimin benimmutluluk2015 isminde arkadaşım var..ameliyat olucak..lütfen çok güüüüüüzeeeell memeleri olsun..onun içinde dua edermisiniz hocam dicem.. ama bidaha mukabeleye alınırmıyım bilmiyorum
valla canım seninkini dört gözle bekliyorum inşallah forumun en güzel memelisi olursun bakanın gözleri kalsın inşallah aminnBen de 22 gün sonra oluyorum, şimdiden başlayın bana da dua etmeye... Hatta hergün 1 cüZ okuyun, hatimlerle gidiiiiim ameliyata
eksik olmayın değerli din kardeşlerimyarın mukabelede dicemki.. ey cemaati müslimin benimmutluluk2015 isminde arkadaşım var..ameliyat olucak..lütfen çok güüüüüüzeeeell memeleri olsun..onun içinde dua edermisiniz hocam dicem.. ama bidaha mukabeleye alınırmıyım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?