Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

Canım yine de çektir. Dr um ileride bi sorun olursa kıyaslama şansın olur dedi.
mutluluk2015 hemen hastaneye gittiğinde birkaç saatte halledilebilecek bir şey mi meme ultrasonu? Çünkü benim ameliyatıma 2 gün kaldı. Yarın acaba gidip hastaneye yaptırabilir miyim, onu düşündüm

Canım burada öel bi tıp merkezi var, 85 lira dedi . Ama devlette de yaptırabiliriz. Kadın doğum veya genel cerrahdan randevu alırız. Dr da meme ultrasonu ister, hemen çekilir diye düşünüyorum. Baktım devlette mevzu uzayacak, 85 lira verip çektiririm. 10000 veriyom da 85 i mi veremicemÇok komik ya, o tıp merkezine gittim , 85 i duyunca çokmuş diyip geri döndüm. Ne salağım yaaaa, 10000 e okey diyom da 85 e çok diyom. Çok tasarruflu kadınım çoooooook

gecmis olsun canım maalesef biraz daha sürecek ameliyat en basit iş ne yazık ki iyileşme süreci cok sıkıntılı.

Ahh biz kadınlar

Canım sen hangi ara gün aldınHadi hayırlısı bakalım. Pzrts mi salı mı?
mutluluk2015 canım, özelden mesajlaşıyordum ya senle. Söylemiştim orda sana. Öğretmenler 1 temmuza hep randevuları dolduruyorlarmış. Ben de o tarihe hemen randevu alayım, garanti olsun dedim. Erken davranıp almıştım. Hayırlısı canım dediğin gibi. Çarşamba büyük gün benim için.

Ayyy hatırlıyorum onu ama Ramazan ya kafa gitti benim bi de anlattım ya şu pastırma yüzünden damarlarımda çemen akmaya başladı o da beni ayrı mal yaptı

Ayyy hatırlıyorum onu ama Ramazan ya kafa gitti benim bi de anlattım ya şu pastırma yüzünden damarlarımda çemen akmaya başladı o da beni ayrı mal yaptı
Sorun değil canım, ramazan bu. Kimin aklı başında ki :) Hele bir de aklımızın bir köşesinde hep ameliyat olunca, normaldir yani :)

Ayy canim iki gun kaldi simdi icin kipir kipirdir saglikli bir sekilde atlatirsin insallah istedigin gibi olur mutlu olursun dilegim canim
C ChAneL81 sorma canım ya. Ne güzel sen atlattın, darısı benim gibi bekleyen herkesin başına. Benim hiç gözüm yemiyor şu an. Tırsmaya başladım. Ne kadar acı, ağrı çekerim, dayanabilir miyim, bunları düşünüyorum. İnşallah sağlıkla atlatır, sonunda mutluluğu tadarım Yarabbim

Canim hic korkma inan ben yarin bi daha ameliyat deseler yine olurum inan sadece uyandigin da agrin olacak oda agri kesiciyle hemen dinecek agrilarin korkma hic
Dualarim seninle insallah agrisiz atlatirsin

Canim istersen kas gevsetici iste drundan iyi gelir demzkki senin kaslar gerildi belki
Bazi drlar kAs gevsetici veriyor bazilari vermiyor

Canim hic korkma inan ben yarin bi daha ameliyat deseler yine olurum inan sadece uyandigin da agrin olacak oda agri kesiciyle hemen dinecek agrilarin korkma hic
Dualarim seninle insallah agrisiz atlatirsin
Yok artık! Hemşerim bukadar kolaymı ya? Gönder şu cesaretinden bir Parça hemşehrine yaaa bavul ortaya çıkmadı bile. Güya c.tesi uçuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…