Canım yine de çektir. Dr um ileride bi sorun olursa kıyaslama şansın olur dedi.
Canım burada öel bi tıp merkezi var, 85 lira dedi . Ama devlette de yaptırabiliriz. Kadın doğum veya genel cerrahdan randevu alırız. Dr da meme ultrasonu ister, hemen çekilir diye düşünüyorum. Baktım devlette mevzu uzayacak, 85 lira verip çektiririm. 10000 veriyom da 85 i mi veremicemmutluluk2015 hemen hastaneye gittiğinde birkaç saatte halledilebilecek bir şey mi meme ultrasonu? Çünkü benim ameliyatıma 2 gün kaldı. Yarın acaba gidip hastaneye yaptırabilir miyim, onu düşündüm
gecmis olsun canım maalesef biraz daha sürecek ameliyat en basit iş ne yazık ki iyileşme süreci cok sıkıntılı.7. Gunum bugun yatinca kaskati kesildiğini hissediorum göğüs kaslarimin. Yardim almadan zaten kalkamiyorum da birde cok fena acı çekiyorum dogrulurken. Yatip kalkmaya korkar oldum hele uyuyup uyandiginda mesele resmen çığlık aticam. Kizlar nezaman gecio bu ve sizde nasildi yardım edin
nihayet oluyorsun demek canım şimdiden hayırlı süreçlermutluluk2015 hemen hastaneye gittiğinde birkaç saatte halledilebilecek bir şey mi meme ultrasonu? Çünkü benim ameliyatıma 2 gün kaldı. Yarın acaba gidip hastaneye yaptırabilir miyim, onu düşündüm
Canım burada öel bi tıp merkezi var, 85 lira dedi . Ama devlette de yaptırabiliriz. Kadın doğum veya genel cerrahdan randevu alırız. Dr da meme ultrasonu ister, hemen çekilir diye düşünüyorum. Baktım devlette mevzu uzayacak, 85 lira verip çektiririm. 10000 veriyom da 85 i mi veremicemÇok komik ya, o tıp merkezine gittim , 85 i duyunca çokmuş diyip geri döndüm. Ne salağım yaaaa, 10000 e okey diyom da 85 e çok diyom. Çok tasarruflu kadınım çoooooook
Aynen canım en kolayi ameliyatmis hatta ilk günlerde bile bise anlamadim ama su kas ağrıları krampĺar bezdirdi son günlerde sabır işi bu ameliyat onu anladımgecmis olsun canım maalesef biraz daha sürecek ameliyat en basit iş ne yazık ki iyileşme süreci cok sıkıntılı.
Yok canım meme alti kesisi. Koltuk altı olsa hic düşünemiyorum artık nasıl olurdu.Canım koltuk altı kesisi miydi senin? Doğrulurken, kalkarken koltuk altı kesisi daha mı acı veriyor acaba?
Canım sen hangi ara gün aldınmutluluk2015 hemen hastaneye gittiğinde birkaç saatte halledilebilecek bir şey mi meme ultrasonu? Çünkü benim ameliyatıma 2 gün kaldı. Yarın acaba gidip hastaneye yaptırabilir miyim, onu düşündüm
Teşekkür ederim canım. Kaldı 2 gün işte. İçimde hem derin bir korku var, hem de bir o kadar donuk gibiyim. Tuhafnihayet oluyorsun demek canım şimdiden hayırlı süreçler
Amanınn, benim de meme altı kesisi olacak. Hayırlısı Allah'ım. Ağrısız sızısız atlatalım inşallah. Sen de umarım tez zamanda toparlarsın kendini M masal diyar .Yok canım meme alti kesisi. Koltuk altı olsa hic düşünemiyorum artık nasıl olurdu.
Canım sen hangi ara gün aldınHadi hayırlısı bakalım. Pzrts mi salı mı?
Ayy canim iki gun kaldi simdi icin kipir kipirdir saglikli bir sekilde atlatirsin insallah istedigin gibi olur mutlu olursun dilegim canimTeşekkür ederim canım. Kaldı 2 gün işte. İçimde hem derin bir korku var, hem de bir o kadar donuk gibiyim. Tuhaf
Ayyy hatırlıyorum onu ama Ramazan ya kafa gitti benimmutluluk2015 canım, özelden mesajlaşıyordum ya senle. Söylemiştim orda sana. Öğretmenler 1 temmuza hep randevuları dolduruyorlarmış. Ben de o tarihe hemen randevu alayım, garanti olsun dedim. Erken davranıp almıştım. Hayırlısı canım dediğin gibi. Çarşamba büyük gün benim için.
Sagol canim iyileselim tez zamanda ins.Amanınn, benim de meme altı kesisi olacak. Hayırlısı Allah'ım. Ağrısız sızısız atlatalım inşallah. Sen de umarım tez zamanda toparlarsın kendini M masal diyar .
Sorun değil canım, ramazan bu. Kimin aklı başında ki :) Hele bir de aklımızın bir köşesinde hep ameliyat olunca, normaldir yani :)Ayyy hatırlıyorum onu ama Ramazan ya kafa gitti benimbi de anlattım ya şu pastırma yüzünden damarlarımda çemen akmaya başladı o da beni ayrı mal yaptı
C ChAneL81 sorma canım ya. Ne güzel sen atlattın, darısı benim gibi bekleyen herkesin başına. Benim hiç gözüm yemiyor şu an. Tırsmaya başladım. Ne kadar acı, ağrı çekerim, dayanabilir miyim, bunları düşünüyorum. İnşallah sağlıkla atlatır, sonunda mutluluğu tadarım YarabbimAyy canim iki gun kaldi simdi icin kipir kipirdir saglikli bir sekilde atlatirsin insallah istedigin gibi olur mutlu olursun dilegim canim
Canim hic korkma inan ben yarin bi daha ameliyat deseler yine olurum inan sadece uyandigin da agrin olacak oda agri kesiciyle hemen dinecek agrilarin korkma hic
Canim istersen kas gevsetici iste drundan iyi gelir demzkki senin kaslar gerildi belki7. Gunum bugun yatinca kaskati kesildiğini hissediorum göğüs kaslarimin. Yardim almadan zaten kalkamiyorum da birde cok fena acı çekiyorum dogrulurken. Yatip kalkmaya korkar oldum hele uyuyup uyandiginda mesele resmen çığlık aticam. Kizlar nezaman gecio bu ve sizde nasildi yardım edin
Yok artık! HemşerimCanim hic korkma inan ben yarin bi daha ameliyat deseler yine olurum inan sadece uyandigin da agrin olacak oda agri kesiciyle hemen dinecek agrilarin korkma hic
Dualarim seninle insallah agrisiz atlatirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?