• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

Evet canim kapsul olusumu yada yirtilma vs kontrol etmek lazim
Bende toparlama amaliyatına karar verdiğimde en çok meme kanseri için bir etkisi varmıdır diye çok Endişe ediyordum. ( ailemde bu hastalık çok olduğu için ) fakat görüştüğüm bütün doktorlar sakıncasının olmadığını ve hatta faydası olduğunu söylediler. Fazla dokuların alınmasından dolayı hastalık olma riski azalıyormuş. En son mamografimi beş ay önce çektirdiğim için amaliyattan önce mamografimi gerek olmadığını söyledi doktorlar.. Son mamografimde dört milimlik kist görüldü. Doktor onuda temizleyebileceğini söyledi. Allah yardımcımız olsun. Kolay karar değil bunlar.

Bende toparlama amaliyatına karar verdiğimde en çok meme kanseri için bir etkisi varmıdır diye çok Endişe ediyordum. ( ailemde bu hastalık çok olduğu için ) fakat görüştüğüm bütün doktorlar sakıncasının olmadığını ve hatta faydası olduğunu söylediler. Fazla dokuların alınmasından dolayı hastalık olma riski azalıyormuş. En son mamografimi beş ay önce çektirdiğim için amaliyattan önce mamografimi gerek olmadığını söyledi doktorlar.. Son mamografimde dört milimlik kist görüldü. Doktor onuda temizleyebileceğini söyledi. Allah yardımcımız olsun. Kolay karar değil bunlar.
Allah korusun canim hepimizi bu pis hastaliktan :( insallah oyle bisey olmaz
Kistini alabilir evet aldirdigin kistide incelet canim
Evet angelina joli de butun meme dokusunu aldirtmisti ailesinde kanser oldugu icin

Şafak 27:confused::KK69::KK53::mad::KK70::KK73::KK42::rolleyes::KK34::KK71::mad::KK61::p:KK57::KK53::KK47::KK12::KK49:Şu anki ruh Halim ... 27 gün sonra ne olurum Allah bilir :eek:
Son 15 20 gün hiç geçmiyor resmen çünkü çevreye caktirmamaya çalışsan da zihin sürekli ameliyat ve sonrasını tasarlıyor bu da sıkıntı ve stres yapıyor ama günler günleri kovalayacak ve bi bakmışsın aaaa ameliyatım yarın sonrası zaten kolay az kalmış biraz daha sabir

7. Gunum bugun yatinca kaskati kesildiğini hissediorum göğüs kaslarimin. Yardim almadan zaten kalkamiyorum da birde cok fena acı çekiyorum dogrulurken. Yatip kalkmaya korkar oldum hele uyuyup uyandiginda mesele resmen çığlık aticam. Kizlar nezaman gecio bu ve sizde nasildi yardım edin

7. Gunum bugun yatinca kaskati kesildiğini hissediorum göğüs kaslarimin. Yardim almadan zaten kalkamiyorum da birde cok fena acı çekiyorum dogrulurken. Yatip kalkmaya korkar oldum hele uyuyup uyandiginda mesele resmen çığlık aticam. Kizlar nezaman gecio bu ve sizde nasildi yardım edin
Canım koltuk altı kesisi miydi senin? Doğrulurken, kalkarken koltuk altı kesisi daha mı acı veriyor acaba?

Back