Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende toparlama amaliyatına karar verdiğimde en çok meme kanseri için bir etkisi varmıdır diye çok Endişe ediyordum. ( ailemde bu hastalık çok olduğu için ) fakat görüştüğüm bütün doktorlar sakıncasının olmadığını ve hatta faydası olduğunu söylediler. Fazla dokuların alınmasından dolayı hastalık olma riski azalıyormuş. En son mamografimi beş ay önce çektirdiğim için amaliyattan önce mamografimi gerek olmadığını söyledi doktorlar.. Son mamografimde dört milimlik kist görüldü. Doktor onuda temizleyebileceğini söyledi. Allah yardımcımız olsun. Kolay karar değil bunlar.Evet canim kapsul olusumu yada yirtilma vs kontrol etmek lazim
canım sen tekrar mı olcaksın senin en son gördügümde gayet iyyidi suimdi göremiyorm ama resimleriniEvet canim kapsul olusumu yada yirtilma vs kontrol etmek lazim
Evet tekrar oldum bile eski protezim cok buyuktu ve goguslerim sarkikti simdi hem diklestirme hem kucuk protez oldu cok iyi simdiden izlemeye aliyorum senicanım sen tekrar mı olcaksın senin en son gördügümde gayet iyyidi suimdi göremiyorm ama resimlerini
Allah korusun canim hepimizi bu pis hastaliktan insallah oyle bisey olmazBende toparlama amaliyatına karar verdiğimde en çok meme kanseri için bir etkisi varmıdır diye çok Endişe ediyordum. ( ailemde bu hastalık çok olduğu için ) fakat görüştüğüm bütün doktorlar sakıncasının olmadığını ve hatta faydası olduğunu söylediler. Fazla dokuların alınmasından dolayı hastalık olma riski azalıyormuş. En son mamografimi beş ay önce çektirdiğim için amaliyattan önce mamografimi gerek olmadığını söyledi doktorlar.. Son mamografimde dört milimlik kist görüldü. Doktor onuda temizleyebileceğini söyledi. Allah yardımcımız olsun. Kolay karar değil bunlar.
Canım şimdiden hayırlı olsun , Sağlıkla atlat inşallsh :))canım sen tekrar mı olcaksın senin en son gördügümde gayet iyyidi suimdi göremiyorm ama resimlerini
Son 15 20 gün hiç geçmiyor resmen çünkü çevreye caktirmamaya çalışsan da zihin sürekli ameliyat ve sonrasını tasarlıyor bu da sıkıntı ve stres yapıyor ama günler günleri kovalayacak ve bi bakmışsın aaaa ameliyatım yarın sonrası zaten kolay az kalmış biraz daha sabirŞafak 27Şu anki ruh Halim ... 27 gün sonra ne olurum Allah bilir
Canım sen nerde, kime oluyorsun ameliyatını? Özelden yazabilir misin bana?son 1 ay ...rüyalarıma giriyo
Canım her doktor istemiyor sanırım demi ultrasonu? Benim doktorum istemedi. Acaba ameliyat öncesi bir kontrolü yapılır mı?Canım ben de Ankara'da , Volkan Tayfur a olacağım inşallah meme ultrasonu istedi , elimizde bulunsun dedi.
Msj atsana canım ben atamadım nedenseCanım sen nerde, kime oluyorsun ameliyatını? Özelden yazabilir misin bana?
Canım yine de çektir. Dr um ileride bi sorun olursa kıyaslama şansın olur dedi.Canım her doktor istemiyor sanırım demi ultrasonu? Benim doktorum istemedi. Acaba ameliyat öncesi bir kontrolü yapılır mı?
Muhtemelen ameliyat sonrasında giydirirken ederken bi carpma da olabilir benimde sağ bacağım kalcama doğru dayak yemisim gibi agriyorduAmeliyattan sonra belimde morluklar olustu yasayan varmi bole bise ve neden oluyor bilen
Ayyy , Allah korusun. Sedyeye fln koyarken düşürüp etmesinlerMuhtemelen ameliyat sonrasında giydirirken ederken bi carpma da olabilir benimde sağ bacağım kalcama doğru dayak yemisim gibi agriyordu
Baska kişilerde de olmus ameliyat yüzünden falan diye düşündüm ama bilmiyorum tabi.Muhtemelen ameliyat sonrasında giydirirken ederken bi carpma da olabilir benimde sağ bacağım kalcama doğru dayak yemisim gibi agriyordu
Oluyor ya narkozlu kişi peltegibi salık olduğu için giydirmek etmek baya sıkıntılı hasta bakıcılar doğrultuyor falan baygınken ne oluyor bilmiyoruzAyyy , Allah korusun. Sedyeye fln koyarken düşürüp etmesinler
Canım koltuk altı kesisi miydi senin? Doğrulurken, kalkarken koltuk altı kesisi daha mı acı veriyor acaba?7. Gunum bugun yatinca kaskati kesildiğini hissediorum göğüs kaslarimin. Yardim almadan zaten kalkamiyorum da birde cok fena acı çekiyorum dogrulurken. Yatip kalkmaya korkar oldum hele uyuyup uyandiginda mesele resmen çığlık aticam. Kizlar nezaman gecio bu ve sizde nasildi yardım edin