Canim karin germeyi daha henuz yapamam onun icin 10 gun kalmam gerikiyor istanbulda bakalim kisin dusunuyorum artik bu son operasiyonum olacak insallahcanım seni tebrik valla..bacım sen daha öncede lipo yaptırmamışmıydın..ben seni karın germede beklerken lipodan çıktın..bak özendim şimdi..ne güzel incecik olcan
Saol canim agrilar hafif su an cok gezdigim icin arada bir sanciyor ama iyiyim yinede allaha sukur
Gurbet arkadaşım bu cesaretini nereden buluyorsunuz yaaaaSanada gecmis olsun canim evet bende de baski hissi var ama en cok dikislerim aciyo biraz oda fazla bir agri yok sadece o ameliyat sutyeni uzerine deydigi icin aci veriyor
Ben ameliyatin ertesi gun sabah iyi olmaya basladim ve fazla agri kesici kullanmiyorum agri asiri olmadigi icin
Sabir edecegiz canim her gun daha iyi hissedeceksin kendini insallah
cok sevindim canım maaşallah gezmelere bile başlamıssın :)Saol canim agrilar hafif su an cok gezdigim icin arada bir sanciyor ama iyiyim yinede allaha sukur
Cesaretli ol canim benim evet 3 cocugumu birakip gittim arada kardesim bakti cocuklara aksam esim ve gunduzleri bakici tuttumGurbet arkadaşım bu cesaretini nereden buluyorsunuz yaaaamercabrn ve sen favorisinin maşallah. ben kaybetmişim cesareti zor karar verdim herdakika vazgeçer gibi oluyorum. Birde bana çocukları Fransa'da bıraktım, İstanbul'a yalnız gelip amaliyata girdim hemde 7 saat deme. Kendime tükürürüm valla . Kayınvalidemle aramız limonu kızımla isviçreden Adana'ya gidecez, eşim sonra gelecek. Hadi diyorum" birşey oldu" Allah korusun!!! Kızım ne yapar bu Karmaşık Dünya'da diyorum. Diyorumki kaynanam arkamdan Göbek atar.. Eşim amaliyatını ol ben gelene kadar toparlanırsın diyor. Allah'ım ne Rahat adam o öksürse karışımlar hazırlıyorum, adam amaliyat olacam çok rahat yoksa diyorum gözdenmi çıktık.. Allah'ım deli kuluna yardım et yarabbim . Yinede resim bekliyorum cesaretim yerine gelir belki
Bacımmmm adanalıyıgg Allah'ın adamıyıggg bici Yerik, şalgam içerikCesaretli ol canim benim evet 3 cocugumu birakip gittim arada kardesim bakti cocuklara aksam esim ve gunduzleri bakici tuttum
Ister istemez aklimiza oyle kotu seyler geliyor bisey olursa diye gidene kadar icim icimi yedi buyuk kizim oruc tutmak istedi hayir dedim okula gidiyosun ben yokum bisey olursa ben naparim yokum diye ama allaha sukur hic bir sey olmadi icini ferah tut canim
Bu arada sen adanalimisin eger oyleyse hemserim sin
Bende kimseye haber vermedim gorumcelerim felan hic oyle seyleri sevmez diye sadece esim ve kardeslerim biliyor o kadar bide siz :) Insallah seninde ameliyatin cok guzel gecer iyi dusun iyi olsun
Vay be helal olsun hemserim benimBacımmmm adanalıyıgg Allah'ın adamıyıggg bici Yerik, şalgam içerikevet adanalıyım hemşerim. Canım benim inşallah benim ameliyatımda başarılı geçer.
Canım inşallah istediğin gibi bir sonuç alırsın.. İkinci kez ameliyat olanlara daha çok dua ediyorum.. Hele sana nasıl dua ediyorum C ChAneL81 bir bilsenKizlar yarin son kontrolumu yapacam bantlar acilacak sonra resim ekliyecegim insallah
Bu arada @Valeri78 de bu sabah ameliyat oldu agrisi vardi en son esi oyle yazdi bana yarin onu da gormeye gidecegim insallah cabuk iyilesir benim gibi
Butun gun gezdik @tboz la nisantasini alt ust ettikcok eylendik ama zaman cok cabuk gecti ne yazikki yarin evime donuyorum bir yandan seviniyorum cocuklarimi gorecegim icin bir yandan uzuluyorum bu @tboz bensiz napacak diye
Canım senin de mi Temmuz sonu???nerde, kime olacaksınson 1 ay ...rüyalarıma giriyo
evvet canım temmuz sonu olucam...Ayşegül Sivriye olucam büyük ihtmalle istanbul ataşehirde canım sen ?Canım senin de mi Temmuz sonu???nerde, kime olacaksın
Canım ben de Ankara'da , Volkan Tayfur a olacağım inşallahevvet canım temmuz sonu olucam...Ayşegül Sivriye olucam büyük ihtmalle istanbul ataşehirde canım sen ?
Canım sen ekg ni çektirdin mi? Ben yoğunum bu aralar gidemedim ama senin sonuçları merak ettimCanım ben de Ankara'da , Volkan Tayfur a olacağım inşallahmeme ultrasonu istedi , elimizde bulunsun dedi.
Gidemedim daha canım yaaCanım sen ekg ni çektirdin mi? Ben yoğunum bu aralar gidemedim ama senin sonuçları merak ettim
Bende de bir telaş sorma bende gidemedim.. Gün yetmiyor bu aralar koştur koştur hep başkaları için ihmal ediyorum kendimi.. Hadi benim daha ameliyatıma var biraz da o yüzden sallıyorum ama senin kalp ameliyat olmadan da baktır canım benim.. Seninki daha önemliGidemedim daha canım yaaRamazan telâşı , oruç, iftarda gelen misafirler , sabah da okul derken.... Hiç fırsat olmadı Bu hafta içi halletmem lazım. Sen naaaptın tomografiyi
deli kızŞafak 27Şu anki ruh Halim ... 27 gün sonra ne olurum Allah bilir
Ay son gunlerini sayiyosun canim hayirlisiyla bir atlatsaydin ruh halini anliyorumŞafak 27Şu anki ruh Halim ... 27 gün sonra ne olurum Allah bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?