Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

canım seni tebrik valla..bacım sen daha öncede lipo yaptırmamışmıydın..ben seni karın germede beklerken lipodan çıktın.. bak özendim şimdi..ne güzel incecik olcan
Canim karin germeyi daha henuz yapamam onun icin 10 gun kalmam gerikiyor istanbulda bakalim kisin dusunuyorum artik bu son operasiyonum olacak insallah

Gurbet arkadaşım bu cesaretini nereden buluyorsunuz yaaaa mercabrn ve sen favorisinin maşallah. ben kaybetmişim cesareti zor karar verdim herdakika vazgeçer gibi oluyorum. Birde bana çocukları Fransa'da bıraktım, İstanbul'a yalnız gelip amaliyata girdim hemde 7 saat deme. Kendime tükürürüm valla. Kayınvalidemle aramız limonu kızımla isviçreden Adana'ya gidecez, eşim sonra gelecek. Hadi diyorum" birşey oldu" Allah korusun!!! Kızım ne yapar bu Karmaşık Dünya'da diyorum. Diyorumki kaynanam arkamdan Göbek atar.. Eşim amaliyatını ol ben gelene kadar toparlanırsın diyor. Allah'ım ne Rahat adam o öksürse karışımlar hazırlıyorum, adam amaliyat olacam çok rahat yoksa diyorum gözdenmi çıktık.. Allah'ım deli kuluna yardım et yarabbim. Yinede resim bekliyorum cesaretim yerine gelir belki

Cesaretli ol canim benim evet 3 cocugumu birakip gittim arada kardesim bakti cocuklara aksam esim ve gunduzleri bakici tuttum
Ister istemez aklimiza oyle kotu seyler geliyor bisey olursa diye gidene kadar icim icimi yedi buyuk kizim oruc tutmak istedi hayir dedim okula gidiyosun ben yokum bisey olursa ben naparim yokum diye ama allaha sukur hic bir sey olmadi icini ferah tut canim
Bu arada sen adanalimisin eger oyleyse hemserim sin
Bende kimseye haber vermedim gorumcelerim felan hic oyle seyleri sevmez diye sadece esim ve kardeslerim biliyor o kadar bide siz :) Insallah seninde ameliyatin cok guzel gecer iyi dusun iyi olsun

Bacımmmm adanalıyıgg Allah'ın adamıyıggg bici Yerik, şalgam içerikevet adanalıyım hemşerim. Canım benim inşallah benim ameliyatımda başarılı geçer.

Canım inşallah istediğin gibi bir sonuç alırsın.. İkinci kez ameliyat olanlara daha çok dua ediyorum.. Hele sana nasıl dua ediyorum C ChAneL81 bir bilsen tüm dualarım seninle....

Canım sen ekg ni çektirdin mi? Ben yoğunum bu aralar gidemedim ama senin sonuçları merak ettim
Gidemedim daha canım yaaRamazan telâşı , oruç, iftarda gelen misafirler , sabah da okul derken.... Hiç fırsat olmadıBu hafta içi halletmem lazım. Sen naaaptın tomografiyi

Gidemedim daha canım yaaRamazan telâşı , oruç, iftarda gelen misafirler , sabah da okul derken.... Hiç fırsat olmadıBu hafta içi halletmem lazım. Sen naaaptın tomografiyi
Bende de bir telaş sorma bende gidemedim.. Gün yetmiyor bu aralar koştur koştur hep başkaları için ihmal ediyorum kendimi.. Hadi benim daha ameliyatıma var biraz da o yüzden sallıyorum ama senin kalp ameliyat olmadan da baktır canım benim.. Seninki daha önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…