Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

deli kızgece gece güldürdün beni..@mutluluk2015 nikin gibi çok mutlu,neşeli,pozitif birine benziyosun..Allah hep mutlu olacağın günler nasip etsin sana
Canım zaten nick imi seçerken, 2015in bana memelerim konusunda MUTLULUK getireceğine inanarak seçmiştim Allah hepimize sağlık sıhhat versin ....

Gaza getirin beniiiiii :) niye iyiye odaklanamiyorum ben
Bende eşimin gazına geldim randevu aldım fakat belirsizlik soluyorum, belirsizlikle yaşıyorum. Korkuyorummmmm dokuz gün kalmış. Bavul hazırlamam Lazım ama yok kendimi oyalıyorumdeliyim ben deli, deli ama sen gaza gel ve al randevunu.

Evet hemşerim teşekkür ederim hemde çok az kaldı ama kendime bile söyleyemiyorum . Sen nasılsın? Çocuklarına kavuştunmu? Son kontrolün nasıl geçti, nekadar ödedin amaliyat için?
Allaha sukur kavustum canim pazar dondum zaten , cok iyiyim son kontrolde kizdi bana dr cok kalmiyorum'diye cocuklarim var kalamam dedim:) benim revize ameliyat saydigi icin 1000€ odedim canim yoksa diklestirme ve silikon 8000 tl den basliyo fiyatlar

Gecmis olsun canim umarim bu sefe tam istedigin gibi olmustur senin ilk ameliyatinda boyun cukurundan memebasi olcun kacti canim olcmusmuydun birde beni izlemeye alirmisin biz gurbetcilerde hep bir zaman sorunumuz var ameliyat olunca kontrollerden hep eksik kaliyoruz ne yazikki umarim hic birimizde bir sorun yasamayiz gule gule kullan canim cicilerini

Kizlar pazartesi oldum ameliyat 4. Gunum ilk günlerde oyle deildi iki gundur faln taş gibiler cok sertler hareket ettigimde biraz yumusuo yatinca oturunca falan tas gibi oluo sizde nasıl di olan arkadaşlar yardım

Kizlar pazartesi oldum ameliyat 4. Gunum ilk günlerde oyle deildi iki gundur faln taş gibiler cok sertler hareket ettigimde biraz yumusuo yatinca oturunca falan tas gibi oluo sizde nasıl di olan arkadaşlar yardım
Cok gecmiş olsun ödem oluşmaya başladıgı için sert ve gergin olur bi süre bol su içersen birazda hareket edersen daha cabuk kurtulursun ödemlerden

Tsk ederim canim insallah guzel'olur bu sefer meme ucum 26 cm deymis dr 8 cm yukari aldi oyle dedi ama ben ilk ameliyatimdan once olctugumde 23 tu demekki daha cok sarkti ilk agir protezle
Malesef kontrollere gidemiyoruz ekliyorum canim

Tsk ederim canim insallah guzel'olur bu sefer meme ucum 26 cm deymis dr 8 cm yukari aldi oyle dedi ama ben ilk ameliyatimdan once olctugumde 23 tu demekki daha cok sarkti ilk agir protezle
Malesef kontrollere gidemiyoruz ekliyorum canim
Canım bu arada fotolarını gördüm harika olmuşlar. Gül'e,Gül'e kullan. Peki kontrollerini Fransa'da olamıyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…