Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

Saol canim insallah evet bu surecte lipoda var ama 9 saat degil 7 saat surdu ameliyat en cok meme surmus
canım seni tebrik valla..bacım sen daha öncede lipo yaptırmamışmıydın..ben seni karın germede beklerken lipodan çıktın.. bak özendim şimdi..ne güzel incecik olcan

C ChAneL81 geçmiş olsun canım. Benimki kas altı meme altı kesigi 1.5 saat sürdü. Nasıl girdim nasıl çıktım hic anlamadım valla. Bir gece hastanede yattık. Sabah eve geldik. Yatıp kalkmakta konuşmakta zorlanıyorum. Sargılarım var. Onlar mı çok sıkıyor , silikonlar mı baskı yapıyor bilemiyorum ama 4 saatte bir ağrı kesici kullanıyorum

geçmis olsun sorunsuz süreçlerin olsun inşallah..baskı hissi bir süre olucak ne yazık ki .

Canım büyük geçmiş olsun. Atlattın çok şükür. Umarım sonuç tıpkı senin istediğin gibi olur

Canım çok geçmiş olsun Sağlıkla atlat inşallah bu arada herkese huzurlu bi Ramazan diliyorum

geçmiş olsun canım atlattın ne güzel. ağrı durumları nasıl çok fazla ağrın oluyormu

geçmiş olsun canım atlattın ne güzel. ağrı durumları nasıl çok fazla ağrın oluyormu
Valla
Olmuyor desem yalan olur. Hem de fena bir yalan. 4 saatte bir ağrı kesici içiyorum. Hareket etmek çok zor oluyor. Pazartesi Sargılar değiştirilecek. Perşembe de sporcu sutyenine geçicem

Valla

Olmuyor desem yalan olur. Hem de fena bir yalan. 4 saatte bir ağrı kesici içiyorum. Hareket etmek çok zor oluyor. Pazartesi Sargılar değiştirilecek. Perşembe de sporcu sutyenine geçicem
fena yanı bu ağrılar işte ama inş bu ağrıları çektiğine değecek canım. ben de encok bu ağrılardan korkuyorum

fena yanı bu ağrılar işte ama inş bu ağrıları çektiğine değecek canım. ben de encok bu ağrılardan korkuyorum
An itibariyle gogsumdeki baskı hissiyle diyorum ki : evet kötü ama saat saat iyileştiğini hissediyorsun ve en önemlisi bunubilerek telaş etmemek

Kizlar yarin son kontrolumu yapacam bantlar acilacak sonra resim ekliyecegim insallah
Bu arada Valeri78 de bu sabah ameliyat oldu agrisi vardi en son esi oyle yazdi bana yarin onu da gormeye gidecegim insallah cabuk iyilesir benim gibi
Butun gun gezdik tboz la nisantasini alt ust ettik cok eylendik ama zaman cok cabuk gecti ne yazikki yarin evime donuyorum bir yandan seviniyorum cocuklarimi gorecegim icin bir yandan uzuluyorum bu tboz bensiz napacak diye

Sanada gecmis olsun canim evet bende de baski hissi var ama en cok dikislerim aciyo biraz oda fazla bir agri yok sadece o ameliyat sutyeni uzerine deydigi icin aci veriyor
Ben ameliyatin ertesi gun sabah iyi olmaya basladim ve fazla agri kesici kullanmiyorum agri asiri olmadigi icin
Sabir edecegiz canim her gun daha iyi hissedeceksin kendini insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…