Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım zaten nick imi seçerken, 2015in bana memelerim konusunda MUTLULUK getireceğine inanarak seçmiştim Allah hepimize sağlık sıhhat versin ....deli kızgece gece güldürdün beni..@mutluluk2015 nikin gibi çok mutlu,neşeli,pozitif birine benziyosun..Allah hep mutlu olacağın günler nasip etsin sana
Yaaaa ben de gun almak istiyorum :) ama gun alinca geriliyorum aklimdan cikmiyor o bir turluŞafak 27Şu anki ruh Halim ... 27 gün sonra ne olurum Allah bilir
Yaşasınnn oldu bitti kurtuldum diyeceksin.çoook mutlu olacaksınŞafak 27Şu anki ruh Halim ... 27 gün sonra ne olurum Allah bilir
Ameliyattan hemen önceki günlerde rüyada gibi oluyor insan.bol bol gez,evde oturmamaya çalış.gündüz kendini yor,hem gece daha rahat uyursun,hem de çok düşünmeye fırsatın olmaz.Şafak 27Şu anki ruh Halim ... 27 gün sonra ne olurum Allah bilir
Gaza getirin beniiiiii :) niye iyiye odaklanamiyorum benAmeliyattan hemen önceki günlerde rüyada gibi oluyor insan.bol bol gez,evde oturmamaya çalış.gündüz kendini yor,hem gece daha rahat uyursun,hem de çok düşünmeye fırsatın olmaz.
Bende eşimin gazına geldim randevu aldım fakat belirsizlik soluyorum, belirsizlikle yaşıyorum. Korkuyorummmmm dokuz gün kalmış. Bavul hazırlamam Lazım ama yok kendimi oyalıyorumdeliyim ben deli, deli ama sen gaza gel ve al randevunu.Gaza getirin beniiiiii :) niye iyiye odaklanamiyorum ben
Evet hemşerim teşekkür ederim hemde çok az kaldı ama kendime bile söyleyemiyorum . Sen nasılsın? Çocuklarına kavuştunmu? Son kontrolün nasıl geçti, nekadar ödedin amaliyat için?Hemserim az kalmis cok sevindim
Allaha sukur kavustum canim pazar dondum zaten , cok iyiyim son kontrolde kizdi bana dr cok kalmiyorum'diye cocuklarim var kalamam dedim:) benim revize ameliyat saydigi icin 1000€ odedim canim yoksa diklestirme ve silikon 8000 tl den basliyo fiyatlarEvet hemşerim teşekkür ederim hemde çok az kaldı ama kendime bile söyleyemiyorum . Sen nasılsın? Çocuklarına kavuştunmu? Son kontrolün nasıl geçti, nekadar ödedin amaliyat için?
Gecmis olsun canim umarim bu sefe tam istedigin gibi olmustur senin ilk ameliyatinda boyun cukurundan memebasi olcun kacti canim olcmusmuydun birde beni izlemeye alirmisin biz gurbetcilerde hep bir zaman sorunumuz var ameliyat olunca kontrollerden hep eksik kaliyoruz ne yazikki umarim hic birimizde bir sorun yasamayiz gule gule kullan canim cicileriniAllaha sukur kavustum canim pazar dondum zaten , cok iyiyim son kontrolde kizdi bana dr cok kalmiyorum'diye cocuklarim var kalamam dedim:) benim revize ameliyat saydigi icin 1000€ odedim canim yoksa diklestirme ve silikon 8000 tl den basliyo fiyatlar
Cok gecmiş olsun ödem oluşmaya başladıgı için sert ve gergin olur bi süre bol su içersen birazda hareket edersen daha cabuk kurtulursun ödemlerdenKizlar pazartesi oldum ameliyat 4. Gunum ilk günlerde oyle deildi iki gundur faln taş gibiler cok sertler hareket ettigimde biraz yumusuo yatinca oturunca falan tas gibi oluo sizde nasıl di olan arkadaşlar yardım
Saol canim. Bu sertlik odemlerden midir yani. tas gibiler ya gerildimCok gecmiş olsun ödem oluşmaya başladıgı için sert ve gergin olur bi süre bol su içersen birazda hareket edersen daha cabuk kurtulursun ödemlerden
Rica ederim Evet hem ödemlerden gerginlik oluyor ama protezde ilk başta sert oluyor gün geçtikçe yumuşuyor aylar sürer yumuşamaSaol canim. Bu sertlik odemlerden midir yani. tas gibiler ya gerildim
Tsk ederim canim insallah guzel'olur bu sefer meme ucum 26 cm deymis dr 8 cm yukari aldi oyle dedi ama ben ilk ameliyatimdan once olctugumde 23 tu demekki daha cok sarkti ilk agir protezleGecmis olsun canim umarim bu sefe tam istedigin gibi olmustur senin ilk ameliyatinda boyun cukurundan memebasi olcun kacti canim olcmusmuydun birde beni izlemeye alirmisin biz gurbetcilerde hep bir zaman sorunumuz var ameliyat olunca kontrollerden hep eksik kaliyoruz ne yazikki umarim hic birimizde bir sorun yasamayiz gule gule kullan canim cicilerini
Canım bu arada fotolarını gördüm harika olmuşlar. Gül'e,Gül'e kullan. Peki kontrollerini Fransa'da olamıyormusunTsk ederim canim insallah guzel'olur bu sefer meme ucum 26 cm deymis dr 8 cm yukari aldi oyle dedi ama ben ilk ameliyatimdan once olctugumde 23 tu demekki daha cok sarkti ilk agir protezle
Malesef kontrollere gidemiyoruz ekliyorum canim
Canim hemsire pansumanlari yapacak pazartesi sonra senede bir defa mamografi cektirrim artikCanım bu arada fotolarını gördüm harika olmuşlar. Gül'e,Gül'e kullan. Peki kontrollerini Fransa'da olamıyormusun
Butür amaliyatkarına sonra Mamografi mecburimiymiş? Hiç duymamıştımCanim hemsire pansumanlari yapacak pazartesi sonra senede bir defa mamografi cektirrim artik
Tsk ederim canim daha guzeli senin olsun
Bol şans herşey istediğin gibi olsun.bende pazartesi olacam insallah orduda hilal kurula 325 cc ve olursa 350 cc kasaltı. şafak 4 :)