Ay ne kadar sexysiydim o drenler onden el ise altinda rezil oldum zaten :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım seni tebrik valla..bacım sen daha öncede lipo yaptırmamışmıydın..ben seni karın germede beklerken lipodan çıktın.. bak özendim şimdi..ne güzel incecik olcanSaol canim insallah evet bu surecte lipoda var ama 9 saat degil 7 saat surdu ameliyat en cok meme surmus
canım ameliyatın nasıl geçti iyimisinYarın öğlen 1 de benim de ameliyatım. Daha 2 gün var diye düşünüyordum , yarın yapalım demesin mi ! Fena heyecan yaptım
Canımm çook geçmiş olsun.hayırlısıyla güzelce atlattın.inşallah tam istediğin gibi bir sonuç elde edersin:)Saol canim insallah evet bu surecte lipoda var ama 9 saat degil 7 saat surdu ameliyat en cok meme surmus
geçmis olsun sorunsuz süreçlerin olsun inşallah..baskı hissi bir süre olucak ne yazık ki .C ChAneL81 geçmiş olsun canım. Benimki kas altı meme altı kesigi 1.5 saat sürdü. Nasıl girdim nasıl çıktım hic anlamadım valla. Bir gece hastanede yattık. Sabah eve geldik. Yatıp kalkmakta konuşmakta zorlanıyorum. Sargılarım var. Onlar mı çok sıkıyor , silikonlar mı baskı yapıyor bilemiyorum ama 4 saatte bir ağrı kesici kullanıyorum
Canım büyük geçmiş olsun. Atlattın çok şükür. Umarım sonuç tıpkı senin istediğin gibi olurC ChAneL81 geçmiş olsun canım. Benimki kas altı meme altı kesigi 1.5 saat sürdü. Nasıl girdim nasıl çıktım hic anlamadım valla. Bir gece hastanede yattık. Sabah eve geldik. Yatıp kalkmakta konuşmakta zorlanıyorum. Sargılarım var. Onlar mı çok sıkıyor , silikonlar mı baskı yapıyor bilemiyorum ama 4 saatte bir ağrı kesici kullanıyorum
Canım çok geçmiş olsun Sağlıkla atlat inşallah bu arada herkese huzurlu bi Ramazan diliyorumC ChAneL81 geçmiş olsun canım. Benimki kas altı meme altı kesigi 1.5 saat sürdü. Nasıl girdim nasıl çıktım hic anlamadım valla. Bir gece hastanede yattık. Sabah eve geldik. Yatıp kalkmakta konuşmakta zorlanıyorum. Sargılarım var. Onlar mı çok sıkıyor , silikonlar mı baskı yapıyor bilemiyorum ama 4 saatte bir ağrı kesici kullanıyorum
canım sana da hayırlı ramazanlar.Canım çok geçmiş olsun Sağlıkla atlat inşallah bu arada herkese huzurlu bi Ramazan diliyorum
geçmiş olsun canım atlattın ne güzel. ağrı durumları nasıl çok fazla ağrın oluyormuC ChAneL81 geçmiş olsun canım. Benimki kas altı meme altı kesigi 1.5 saat sürdü. Nasıl girdim nasıl çıktım hic anlamadım valla. Bir gece hastanede yattık. Sabah eve geldik. Yatıp kalkmakta konuşmakta zorlanıyorum. Sargılarım var. Onlar mı çok sıkıyor , silikonlar mı baskı yapıyor bilemiyorum ama 4 saatte bir ağrı kesici kullanıyorum
Vallageçmiş olsun canım atlattın ne güzel. ağrı durumları nasıl çok fazla ağrın oluyormu
Olmuyor desem yalan olur. Hem de fena bir yalan. 4 saatte bir ağrı kesici içiyorum. Hareket etmek çok zor oluyor. Pazartesi Sargılar değiştirilecek. Perşembe de sporcu sutyenine geçicemgeçmiş olsun canım atlattın ne güzel. ağrı durumları nasıl çok fazla ağrın oluyormu
geçmiş olsun canım atlattın ne güzel. ağrı durumları nasıl çok fazla ağrın oluyormu
fena yanı bu ağrılar işte ama inş bu ağrıları çektiğine değecek canım. ben de encok bu ağrılardan korkuyorumValla
Olmuyor desem yalan olur. Hem de fena bir yalan. 4 saatte bir ağrı kesici içiyorum. Hareket etmek çok zor oluyor. Pazartesi Sargılar değiştirilecek. Perşembe de sporcu sutyenine geçicem
An itibariyle gogsumdeki baskı hissiyle diyorum ki : evet kötü ama saat saat iyileştiğini hissediyorsun ve en önemlisi bunubilerek telaş etmemekfena yanı bu ağrılar işte ama inş bu ağrıları çektiğine değecek canım. ben de encok bu ağrılardan korkuyorum
cabucak iyileşirsin inşallah. darısı başıma artık off çok tırsıyoruum.An itibariyle gogsumdeki baskı hissiyle diyorum ki : evet kötü ama saat saat iyileştiğini hissediyorsun ve en önemlisi bunubilerek telaş etmemek
Saol canim insallah yarin bantlar acilacak bakalim simdilik dik guzukuyir 325 cc konulduCanımm çook geçmiş olsun.hayırlısıyla güzelce atlattın.inşallah tam istediğin gibi bir sonuç elde edersin:)
Sanada gecmis olsun canim evet bende de baski hissi var ama en cok dikislerim aciyo biraz oda fazla bir agri yok sadece o ameliyat sutyeni uzerine deydigi icin aci veriyorC ChAneL81 geçmiş olsun canım. Benimki kas altı meme altı kesigi 1.5 saat sürdü. Nasıl girdim nasıl çıktım hic anlamadım valla. Bir gece hastanede yattık. Sabah eve geldik. Yatıp kalkmakta konuşmakta zorlanıyorum. Sargılarım var. Onlar mı çok sıkıyor , silikonlar mı baskı yapıyor bilemiyorum ama 4 saatte bir ağrı kesici kullanıyorum