- 14 Nisan 2015
- 16
- 34
- 38
- 38
hiç heyecan yapmayın derim uyuyup uyanacam diye düşünün sadeceYarın öğlen 1 de benim de ameliyatım. Daha 2 gün var diye düşünüyordum , yarın yapalım demesin mi ! Fena heyecan yaptım
Valeri amaliyat bitimi? Seraparisin durumu nasıl acaba!!! Büyük geçmiş olsunKizlar @SeraParis biraz once girdi ameliyata, 4-5 saat surecekmis, giderken keyfi yerindeydi
Arkadaşım senin şu soğukkanlılığına hayranım. Umarım senin söylediğin gibi " uyuyup uyanacağız" ve istediğimiz hafif memelere kavuşuruzhiç heyecan yapmayın derim uyuyup uyanacam diye düşünün sadece
Bol şans. Şimdiden geçmiş olsun.. Toparlama amaliyatımı? Nerede ve kime, kaça amaliyat olacaksın?Yarın öğlen 1 de benim de ameliyatım. Daha 2 gün var diye düşünüyordum , yarın yapalım demesin mi ! Fena heyecan yaptım
Arkadaşım senin şu soğukkanlılığına hayranım. Umarım senin söylediğin gibi " uyuyup uyanacağız" ve istediğimiz hafif memelere kavuşuruz
Canim daha iyi iste,o iki gunun heyacanini yok etmis oluyorsun,bitecek gidecek iste.Yarın öğlen 1 de benim de ameliyatım. Daha 2 gün var diye düşünüyordum , yarın yapalım demesin mi ! Fena heyecan yaptım
Canim Seraptan haber var mi?cikmistir artik ameliyattan.Merak ettikKizlar @SeraParis biraz once girdi ameliyata, 4-5 saat surecekmis, giderken keyfi yerindeydi
O diklestirmeyi anlatiyorArkadaşım senin şu soğukkanlılığına hayranım. Umarım senin söylediğin gibi " uyuyup uyanacağız" ve istediğimiz hafif memelere kavuşuruz
Kesinlikle öyle ! Benim de vucudumda şişlikler çıkmıştı gecen hafta , kaşınmaktan duramiyordum. Bitsin gitsin. Bana yeni ciciler kalsınCanim daha iyi iste,o iki gunun heyacanini yok etmis oluyorsun,bitecek gidecek iste.
Ben herseferinde ameliyat oncesi stres yapip hastalaniyorum.O kadar stres yapiyorumki vucudumun direnci dusuyor grip oluyorum.Boyle surpriz olunca daha iyi.Hersey cok guzel olacak arkadasim hic korkma,
Kime oluyorsun ameliyati?Kesinlikle öyle ! Benim de vucudumda şişlikler çıkmıştı gecen hafta , kaşınmaktan duramiyordum. Bitsin gitsin. Bana yeni ciciler kalsın
Gerçekten bakış açın insana doping oluyor.. Karar verdiğimde hem istiyorum hemde korkuyordum şimdi sonucu düşünerek kendimi rahatlatıyorum. Birde mağazalarda 75B-75C sütyen ve bikinilere baktıkça keyfim yerine geliyor..teşekkür ederim aynı dopingi kardeşime de veriyorum şimdiden başladım bebeğini emzirmeyi bitirsin küçültme için mutlaka yaptır diyorum onun canı çok tatlıdır abla beni kandırıyorsun diyor .sen evet de ben memlekete gelcem ameliyatında yanında olcam o zaman bana hesabını sorarsın diyorum.Eğer çok ağrın olsun canın yanacak kadar o zaman istediğini söyle diye...
Biz hafifleyecez, siz ağırlayacaksınızO diklestirmeyi anlatiyor.Ve dogrudur.Uyuyup uyaniyorsun
Ama silikonu biz yasamadik bilmiyoruz onuda oyleymis gibi hayal edeceiz,napalim.Korkunun ecele faydasi yok,kendi kendimizi avutacagiz
Bol şans. Evet hepsini cevapladınBol şans. Şimdiden geçmiş olsun.. Toparlama amaliyatımı? Nerede ve kime, kaça amaliyat olacaksın?
250 -275 cc mentor. Izmirde cenk tokat a ve 6000. Tüm soruları cevapladim sanırım
Hiç bir fikrim yok desem .Bol şans. Evet hepsini cevapladınteşekkürler. Sonuç kaç beden olacaksın
canım inşallah hersey yolundadır cok cok gecmis olsun hersey gönlünce olsun sorunsuz süreçlerin olsunAnneeeeeeaz kaldi girecem ameliyata herkesi optum
Inan yıllardır. Sarkık ve Eşit büyüklükte olmayan memeleri kamufle etmekten ve taşımaya çalışmaktan beden ölçüleri neye göre hesaplanır hiç bilmem. Cevabı olan varsa ve paylaşırsa bende öğrenmiş olurum.Hiç bir fikrim yok desem .
Yok denecek kadar a bir göğüs dokusuna 250cc moderate. Sizce kac beden olur ki
Bence b cup olurHiç bir fikrim yok desem .
Yok denecek kadar a bir göğüs dokusuna 250cc moderate. Sizce kac beden olur ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?