Yanındayım 1 bucuk gibi girdi 9 da cıktı baya bagrınıyodu cıktıgında
Geçmiş olsun acil şifalar dilerim.Ben apandist ameliyatından sonra ipleri çözün diye bağırmışım kollarımı bağlamışlardı bide ameliyat esnasında uyanmıştım onun etkisiyle sanırımYanındayım 1 bucuk gibi girdi 9 da cıktı baya bagrınıyodu cıktıgındaşimdi gayet iyi memeleride gördüm şuan dimdik duruyo bana göre 325 high takılmış şuan sesi de gayet gür çıkıyor iyi maşallah yarın inşallah daha iyi olur
Ayyyyy büyük geçmiş olsun. Dokuza kadarmı?? Umarım herşey istediği gibi olur.Yanındayım 1 bucuk gibi girdi 9 da cıktı baya bagrınıyodu cıktıgındaşimdi gayet iyi memeleride gördüm şuan dimdik duruyo bana göre 325 high takılmış şuan sesi de gayet gür çıkıyor iyi maşallah yarın inşallah daha iyi olur
Cok tşk ederiz Evet baya uzun sürdü ugraştırmış dr u ama şuan gayet iyi görünüyor benceAyyyyy büyük geçmiş olsun. Dokuza kadarmı?? Umarım herşey istediği gibi olur.
İnanmayın kızlar yatmadan kendime 2 bardak su almıştm onun bi bardak suyu vardı zatenKizlar teker teker isim yazamicagim affedinbana dua edip soranlara cok ama cok tsk ederim ozeliklede Valeri78 ye de COKkkk tesekkur ederim canim geldi yanima ameliat saati gecmiyordu sohbetiyle nasil gectigini anlamadim saol tatlim ve soylemeden edemicem cok tatlisin canim masallah :*
su an cok iyiyimtboz yanimda saolsun Ona da ne kadar tsk etsem azdir gece de suyumu icmeseydi daha da iyi olacakti ama neyse
Büyük geçmiş olsun sağlıkla bitti çok şükür amaliyatın ama dokuz saat! Naptılar sana öyle, yoksa yenidenmi yarattılar arkadaşım. Doktor başlamışken kendisini tutamadı galibaKizlar teker teker isim yazamicagim affedinbana dua edip soranlara cok ama cok tsk ederim ozeliklede Valeri78 ye de COKkkk tesekkur ederim canim geldi yanima ameliat saati gecmiyordu sohbetiyle nasil gectigini anlamadim saol tatlim ve soylemeden edemicem cok tatlisin canim masallah :*
su an cok iyiyimtboz yanimda saolsun Ona da ne kadar tsk etsem azdir gece de suyumu icmeseydi daha da iyi olacakti ama neyse
Geçmiş olsun canım en kısa sürede iyileşmen dileğiyle.Ameliyat sonucun inşallah istediğin gibi olur.Birbirimizi tanımasakta insan merak ediyor bekliyor iyi haberlerin gelmesiniKizlar teker teker isim yazamicagim affedinbana dua edip soranlara cok ama cok tsk ederim ozeliklede Valeri78 ye de COKkkk tesekkur ederim canim geldi yanima ameliat saati gecmiyordu sohbetiyle nasil gectigini anlamadim saol tatlim ve soylemeden edemicem cok tatlisin canim masallah :*
camille_blanca arkadaşım bugünde seninleyiz inşallah iyi bir ameliyat geçirirsin şimdiden geçmiş olsun canımYarın öğlen 1 de benim de ameliyatım. Daha 2 gün var diye düşünüyordum , yarın yapalım demesin mi ! Fena heyecan yaptım
Saol canim valla ne bilim bende sasirdim dr dediki sadece meme diklestirme zaten 4/5 saat suruyomus Ve benimle baya ugrasmis ...ve bende ayni anda lipo yaptirdim basen ve belimiBüyük geçmiş olsun sağlıkla bitti çok şükür amaliyatın ama dokuz saat! Naptılar sana öyle, yoksa yenidenmi yarattılar arkadaşım. Doktor başlamışken kendisini tutamadı galibaama herneyse çok şükür iyisin. Hayırlı olsun memelerin. Mutluluklar.
uzunda sürse de atlattın o stresi şimdi iyisin inşallahSaol canim valla ne bilim bende sasirdim dr dediki sadece meme diklestirme zaten 4/5 saat suruyomus Ve benimle baya ugrasmis ...ve bende ayni anda lipo yaptirdim basen ve belimi
Dr kendini tutamadi galiba dedin ya gulme tuttu benihani kuaforlerde basladimi kesmeye bitiremez ya aynen ina benzedi :))
Canımm çok geçmiş olsunn, eminim çok güzel olucaklarr bu sefer tam istediğin gibi. Bi an önce iyileşmen dileğiyle:)Saol canim valla ne bilim bende sasirdim dr dediki sadece meme diklestirme zaten 4/5 saat suruyomus Ve benimle baya ugrasmis ...ve bende ayni anda lipo yaptirdim basen ve belimi
Dr kendini tutamadi galiba dedin ya gulme tuttu benihani kuaforlerde basladimi kesmeye bitiremez ya aynen ina benzedi :))
Cnm cok gecmis olsun ne kadar uzun surmus ama cok sukur atlattin darisi bize artikSaol canim valla ne bilim bende sasirdim dr dediki sadece meme diklestirme zaten 4/5 saat suruyomus Ve benimle baya ugrasmis ...ve bende ayni anda lipo yaptirdim basen ve belimi
Evet kesinlikle öyle 20 yıllık kuaförüme nezaman saçımı kestirsem ( uzun saça merakımı bildiği halde) abla dur şuradan buradan derken, ne yapıp edip saçımı kendi istediği boya getiriyorSaol canim valla ne bilim bende sasirdim dr dediki sadece meme diklestirme zaten 4/5 saat suruyomus Ve benimle baya ugrasmis ...ve bende ayni anda lipo yaptirdim basen ve belimi
C ChAneL81 canım çok çok geçmiş olsun..sağlıkla sorunsuz atlatırsın inşallah..dokuz saat meme sürmedi heralde..lipoda varmı bu sürede?Saol canim valla ne bilim bende sasirdim dr dediki sadece meme diklestirme zaten 4/5 saat suruyomus Ve benimle baya ugrasmis ...ve bende ayni anda lipo yaptirdim basen ve belimi
Aynen aynenEvet kesinlikle öyle 20 yıllık kuaförüme nezaman saçımı kestirsem ( uzun saça merakımı bildiği halde) abla dur şuradan buradan derken, ne yapıp edip saçımı kendi istediği boya getiriyorsenin doktorda Kadınlara karşı çok nazik biri Olmalı. Hadi başlamışken Vücudu bir tamamen yenileyelim Demiş olabilir. Ama iyi yapmış resimlerini görmek isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?