- 24 Nisan 2015
- 106
- 83
- 103
- 34
gelmişsindir muhtemelen hep içimden saydım :) hoşgeldin ve inşallah hersey çok güzel geçerSaol canim evet yarin ucuyorum oncetboz arkadasimla keyif yapacam sonra persembe ameliat
Haber ederim canim
C ChAneL81 canım özelden yanıtlayamadım..stres yapma..benim dikleştirmede inan hiç ağrım olmadı..şişlik ve baskı dışında sıkıntım olmadı..sen sadece dr.una benim söyldiğim ayrıntıları belirt..bunlar çok önemli çünkü..izlerde dr.un becerisiyle alakalı diye düşünüyorum..benim izler şimdiden belirsizleşmeye başladı..meme başında hiç iz kalmadı..meme başını nerde olmasını istediğini lütfen çok iyi belirt..ramazan olmasaydı gelicektim..neyse canım daha bunun karın ameliyatı var..o zaman görüşürüz artık..Allah'a emanet ol..Saol canim evet yarin ucuyorum oncetboz arkadasimla keyif yapacam sonra persembe ameliat
Haber ederim canim
Simdiden gecmis olsun hersey yolunda gitsin inşallah memeler tammm istediğin gibi olsun :)Kizlar saolun ameliyatim saat 12:30/13 gibi olacakmis size haber veririm cikinca guzel dilekleriniz icin cok tsk ederim herkese cok optum gelene kapim acik buyurun :))
Canım inşallah çok rahat,çok başarılı bir ameliyat geçirirsinKizlar saolun ameliyatim saat 12:30/13 gibi olacakmis size haber veririm cikinca guzel dilekleriniz icin cok tsk ederim herkese cok optum gelene kapim acik buyurun :))
Sende bendensin sanırım bendede hiç heyecen olmadı ameliyat öncesi sabah ameliyata giderkende ameliyathaneye giderkende gayet rahattım.İnsanın bi kalp atışı hızlanır o bile olmadı sanki komşuya kahveye gider gibi ameliyathaneye gittim.Gerçekten strese gerek yok
Hayırlısı olsun şimdiden arkadaşım...Canım inşallah çok rahat,çok başarılı bir ameliyat geçirirsin
Kizlar saolun ameliyatim saat 12:30/13 gibi olacakmis size haber veririm cikinca guzel dilekleriniz icin cok tsk ederim herkese cok optum gelene kapim acik buyurun :))
Canım şu anda ameliyat kıyafetini giymişsindirKizlar saolun ameliyatim saat 12:30/13 gibi olacakmis size haber veririm cikinca guzel dilekleriniz icin cok tsk ederim herkese cok optum gelene kapim acik buyurun :))
Evet giydim canim bekliyorum dru:)Canım şu anda ameliyat kıyafetini giymişsindirdualarımız seninle
damaryolu açılmış önlükte giyilmiş kurbanlık koyun gibi bekliyorCanım şu anda ameliyat kıyafetini giymişsindirdualarımız seninle
Ayy kıyamamm.İnşallah çok rahat atlatırsın canımmmm.Anneeeeeeaz kaldi girecem ameliyata herkesi optum
Büyük bir ihtimalle Şuan amaliyattasın umarım yeni mömmüşlerin istediğin gibi olur. Sende benim gibi gurbetten gittin. Bende temmuzun dördünde uçuyorum ve memeler revizyon olacakAnneeeeeeaz kaldi girecem ameliyata herkesi optum
Canım sanırım şuan ameliyattasın yada çıkmış olmalısın. İnşallah güzel geçmiştir. Çok geçmiş olsun.Kizlar saolun ameliyatim saat 12:30/13 gibi olacakmis size haber veririm cikinca guzel dilekleriniz icin cok tsk ederim herkese cok optum gelene kapim acik buyurun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?