• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

Saol canim evet yarin ucuyorum once tboz tboz arkadasimla keyif yapacam sonra persembe ameliat☺️
Haber ederim canim :KK66:
C ChAneL81 canım özelden yanıtlayamadım..stres yapma..benim dikleştirmede inan hiç ağrım olmadı..şişlik ve baskı dışında sıkıntım olmadı..sen sadece dr.una benim söyldiğim ayrıntıları belirt..bunlar çok önemli çünkü..izlerde dr.un becerisiyle alakalı diye düşünüyorum..benim izler şimdiden belirsizleşmeye başladı..meme başında hiç iz kalmadı..meme başını nerde olmasını istediğini lütfen çok iyi belirt..ramazan olmasaydı gelicektim..neyse canım daha bunun karın ameliyatı var..o zaman görüşürüz artık..Allah'a emanet ol..

C ChAneL81 canim whatsuptan yazdim ama ucaktasin belki.
Diklestirme aci yapmiyor korkma,protezise sende kuculecek zaten ordaki dokular kas fln genislemis artik,senin hic acin agrin olmaz.
Imkanin olunca bana yaz,merakta birakma canim.

Kızlar selam uzun zamandır ben de yazamıyordum. Benim ameliyat 20 haziran cumartesi sanırım 3gün var ve bende hiç heyecan yok hatta bu hafta mı haftaya mı diye düşündüm geçen gün :KK70: :KK70: :KK70:
yarın inşallah C ChAneL81 i de görücem. :)
Valeri78 Valeri78 20 haziran benim için özel bi gün..inşallah istediğin,hayal ettiğin sonuç olur..serapada benden selamlarımı iletirsen sevinirim..

Kızlar selam uzun zamandır ben de yazamıyordum. Benim ameliyat 20 haziran cumartesi sanırım 3gün var ve bende hiç heyecan yok hatta bu hafta mı haftaya mı diye düşündüm geçen gün :KK70: :KK70: :KK70:
yarın inşallah C ChAneL81 i de görücem. :)
Sende bendensin sanırım bendede hiç heyecen olmadı ameliyat öncesi sabah ameliyata giderkende ameliyathaneye giderkende gayet rahattım.İnsanın bi kalp atışı hızlanır o bile olmadı sanki komşuya kahveye gider gibi ameliyathaneye gittim.Gerçekten strese gerek yok :KK76:

Kizlar saolun ameliyatim saat 12:30/13 gibi olacakmis size haber veririm cikinca guzel dilekleriniz icin cok tsk ederim herkese cok optum gelene kapim acik buyurun :))

Bu ne hız arkadaşım beni solladın valla:) hadi hayırlısı olsun sağlıkla atlat inşallah çok öptüm geçmişler olsun

Anneeeeee :KK17: az kaldi girecem ameliyata herkesi optum

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    134,7 KB · Görüntüleme: 66
Back