• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

Canım, senin plan ne şimdi???? Tomografi çektirdin mi? Neymiş o kemik? Meme aşkıyla o kemiği atlama lütfen. :KK68:
Bu arada bayramda tatile gidicez hepbirlikte nişanlım dayıları faln ahhh şu memem de olaydı :KK61::cry: nisanda olaydım iyileşmiştim bile .. Tatil olayına sevinemedim :mad: 17si bayram 5gün kalıcaz , senin ameliyata yetişcem tam o gün dönücez hemen ankaraya gelicem ama hatta tatili bile yarıda bıraktırırım :cool:

Walla onu sallıyorum bu aralr.. Daha çektirmedim. Belki yeni görüşeceğim dr lar sorun etmez diye umursamıyorum. Bende bilmiyorum ki nedir ne değildir.. Ankara manisa arasında mekik dokumaktan kaldı.. Bu hafta içi çektireyim de içim rahat etsin dicem ama içim de rahat baksana gayet geniş bir insanım sanırım :KK70:
Canım o işi hallet lütfen, bak birçok Dr onu umursamayabilir.protez onu kapatacaktır ama ya protez kemiğe baskı yapar ve dayanılmaz ağrılar çekersen, ya çıkarttırmak zorunda kalırsan Allah korusun. Hadi hadi randevu alıyorsun bu hafta ve hallediyorsun. Mesela benim de kalbimde bızt bızt diye elektrik çarpması gibi birşey oluyor arada. Benim de ameliyattan önce mutlaka bi kardioloğa görünmem lazım :KK42:Hadi bu hafta halledelim bu işleri .....

Bu arada bayramda tatile gidicez hepbirlikte nişanlım dayıları faln ahhh şu memem de olaydı :KK61::cry: nisanda olaydım iyileşmiştim bile .. Tatil olayına sevinemedim :mad: 17si bayram 5gün kalıcaz , senin ameliyata yetişcem tam o gün dönücez hemen ankaraya gelicem ama hatta tatili bile yarıda bıraktırırım :cool:
Canım eksik olma :KK200: Tatilin tadını çıkar benim için de. Ameliyat günü olmasa bile ameliyattan sonra veya önce görüşçez mutlaka ;) Denizin , kumun tadını çıkar bol bol ;) ayyyy çok romantik bi tatil olurrrrrrrr:nazar:

Canım üstsüz güneşlenmicen ki ;) bikinin mayon olacak... Zaten fizik taşşşşş gibi.....bak çok ünlü sosyetik bi kadın var, hani zenci gibi simsiyah gezen, eda Taşpınar . Kadının fiziğine bayılıyordum, kadının bacaklarına , kaslı karnına bakmaktan memelerine hiç bakmamıştım. Kız, kadının hiç memesi yokmuş ya.... Ben silikon taktırdığını okuduktan sonra ilk defa memelerine baktım. Yani, senin taşşşşş tenisçi fiziğin yeter de artar bile.... Amaaan üfffff , millet kendine baksın:63:

Canım o işi hallet lütfen, bak birçok Dr onu umursamayabilir.protez onu kapatacaktır ama ya protez kemiğe baskı yapar ve dayanılmaz ağrılar çekersen, ya çıkarttırmak zorunda kalırsan Allah korusun. Hadi hadi randevu alıyorsun bu hafta ve hallediyorsun. Mesela benim de kalbimde bızt bızt diye elektrik çarpması gibi birşey oluyor arada. Benim de ameliyattan önce mutlaka bi kardioloğa görünmem lazım :KK42:Hadi bu hafta halledelim bu işleri .....
Bu hafta halledelim ozaman bende randevu alayım yarın hastaneye gidip .. Haklısın okadar eziyet çekip ameliyat olup birde çıkarttırmak zorunda kalmayım valla dr yn eline yapışırım bırak çıkarma diye :D sonrasını da düşünmrk lzım. Ama senin kalp olayın daha önemli canım benim ihmal etme;)

Canım üstsüz güneşlenmicen ki :KK66: bikinin mayon olacak... Zaten fizik taşşşşş gibi.....bak çok ünlü sosyetik bi kadın var, hani zenci gibi simsiyah gezen, eda Taşpınar . Kadının fiziğine bayılıyordum, kadının bacaklarına , kaslı karnına bakmaktan memelerine hiç bakmamıştım. Kız, kadının hiç memesi yokmuş ya.... Ben silikon taktırdığını okuduktan sonra ilk defa memelerine baktım. Yani, senin taşşşşş tenisçi fiziğin yeter de artar bile.... Amaaan üfffff , millet kendine baksın:63:
Evet eda taşpınarın memesi yoktu dündüzdü silikon mu taktırmışş aaa hiç haberim yok :KK57: bende bayılıyorum o kadına hayranıyım vallahi.. Kız bende fizik mi kaldı ya tam yaz üstü kilo aldım. Bugün itibarıyla diyete ve spora başladım bir ayda ohooo toparlarım inşallaahh:KK54::KK49:

Canım eksik olma :KK200: Tatilin tadını çıkar benim için de. Ameliyat günü olmasa bile ameliyattan sonra veya önce görüşçez mutlaka :KK66: Denizin , kumun tadını çıkar bol bol :KK66: ayyyy çok romantik bi tatil olurrrrrrrr:nazar:
Görüşürüz tabiii canım benimm:. Öncesi sonra görüşürüz.. Ayy inşallah dediğin gibi güzel bir tatil olur canım yaaa ilk tatilimiz olacak denizde.. :KK73::KK72::KK8:

Ev
Bende öyle şu memeyi yaptırsam yüzüme yağ dolgusu yaptırcam ardından .. Onu arkadaş yapacak.. Yağ bulursam vücudundan yüzüne yanaklrına yaparız dedi. Gözeneklerden bir türlü kurtulamadım kilo vermeye dayalı dedi.. Memeyi ona yaptıramıyorum utanıyorum ama yağ dolgusunu yaptırıcam arkadaşa.. Nişanlım da diyor estetik manyağı olacaksın bak bi meme bi dolgu yeter diyor da ben birşeyler bulurum yine :KK70: valla senin adına çok sevindim zaman çok çabuk geçmiş ona da şaşırdım :)) inşallah çokkk güzel olurlar :KK19:
oyle oluyor elimizi vurdukmu bi daha geliyor siraya hep bir suru istek :) benimde gozenekler sorun ama yuzum tombul zaten bide yag eklersem yusyuvarlak olurum :D
Zaman son bir ay cabuk gecti dogru ama ben uc aydan beri bekliyom gecmiyodu simdi plan yapiyom geldigim gun nerede yemek yicez diye tboz tboz la a bi bulamadik yakin manzarali guzel bir yer :D

Ev

oyle oluyor elimizi vurdukmu bi daha geliyor siraya hep bir suru istek :) benimde gozenekler sorun ama yuzum tombul zaten bide yag eklersem yusyuvarlak olurum :KK70:
Zaman son bir ay cabuk gecti dogru ama ben uc aydan beri bekliyom gecmiyodu simdi plan yapiyom geldigim gun nerede yemek yicez diye tboz tboz la a bi bulamadik yakin manzarali guzel bir yer :KK70:
Ay senin yüzün çokk güzel zaten gözlerine bakmaktan kimse gözenekleri farketmez ki ben bile farketmediysem miniciktir gözeneklerin ;) ben iyice takıntı haline getirdim çünkü biri meme biri de gözeneklerim :( memeden kurtulsak diğeri basit zaten.. Sen istanbulda olacaksın demi ameliyatı.: tek derdiniz yemek olsun ne güzel :)) yahu bu arada esmeraldam esmeraldam yok ortada ben girdiğimden beri yok özledimm vallahi..

Ay senin yüzün çokk güzel zaten gözlerine bakmaktan kimse gözenekleri farketmez ki ben bile farketmediysem miniciktir gözeneklerin :KK66: ben iyice takıntı haline getirdim çünkü biri meme biri de gözeneklerim :KK43: memeden kurtulsak diğeri basit zaten.. Sen istanbulda olacaksın demi ameliyatı.: tek derdiniz yemek olsun ne güzel :)) yahu bu arada esmeraldam esmeraldam yok ortada ben girdiğimden beri yok özledimm vallahi..
Evet canim istanbulda olacagim :) gozenek kolay memeyi de atlatacaksin hayirlisiyla canim insallah
Tsk ederim guzel bakan gozlerine
Haberim yok esmeraldam esmeraldam dan canim

Ay senin yüzün çokk güzel zaten gözlerine bakmaktan kimse gözenekleri farketmez ki ben bile farketmediysem miniciktir gözeneklerin :KK66: ben iyice takıntı haline getirdim çünkü biri meme biri de gözeneklerim :KK43: memeden kurtulsak diğeri basit zaten.. Sen istanbulda olacaksın demi ameliyatı.: tek derdiniz yemek olsun ne güzel :)) yahu bu arada esmeraldam esmeraldam yok ortada ben girdiğimden beri yok özledimm vallahi..
Dimi Serapin gozleri yakiyor.Gercekten masallah diyelim nazar etmiyelim.
C ChAneL81 bizi haberdar et bak 3 gun kaldi biz de sayiyoruz:)
Insallah tam istedigin gibi olur canim

Hemde nasıl canım.. Bu arada ben bhrknn ım sen de benim tanıdığım elizelizsen sende çokkkk güzel bir kızsın kendine de haksızlık etme kaşın gözün mükemmel ;) hanerlerini merakla bekliyoruz C ChAneL81 in.. Heyecan dorukta :KK14:

Hemde nasıl canım.. Bu arada ben bhrknn ım sen de benim tanıdığım elizelizsen sende çokkkk güzel bir kızsın kendine de haksızlık etme kaşın gözün mükemmel :KK66: hanerlerini merakla bekliyoruz C ChAneL81 in.. Heyecan dorukta :KK14:
Canim tsk ederim,birde senin tas gibi fizigin bende olsa super olacakti :KK68:

Canim tsk ederim,birde senin tas gibi fizigin bende olsa super olacakti :KK68:
Canım fizik kolay 21güne bakar vücudu toparlamak diyet ve sporla.. Önemli olan güzellik.. Yüzüne istediğini yap istediğini sür sonuç değişmiyor çirkinsen eğer bakımlı çirkinlerden oluyorsun.. Ama sen çok güzelsin kıymetini bil bu güzelliğinin :KK19: nice taş gibi hatunlar var yüzlerine bakamazsın bile korkarsın.. :KK57::KK57:

Hemde nasıl canım.. Bu arada ben bhrknn ım sen de benim tanıdığım elizelizsen sende çokkkk güzel bir kızsın kendine de haksızlık etme kaşın gözün mükemmel :KK66: hanerlerini merakla bekliyoruz C ChAneL81 in.. Heyecan dorukta :KK14:
Tsk ederim canim E elizeliz sanada tsk ederim evet persembe buyuk gun carsamba yolculuk cok heyecanliyim kizlar anlatamammm :)
Ikinizde fistik gibisiniz zaten masallah :KK19:

Eksik olma canim insallah benden sonra sende hayirlisyla atlatirsin kuzum what app tan yazarim mutlaka canim merakta birakmam soz :KK15:

Back