- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
Canım ben kaçırmışım,8 Mayıs'tı di mi???? Çok yoğundum kusura bakma.nasılsın şimdiAynen kizlar bende oldum cok mutluyum fakat hafif sagda odem var o biraz agiriyor ve hafif şiş benimde 3.gunum
Sagol canim cok iyiyim Allaha sukur olsun simdi yazmn bile cok mutlu etti beni.Canım ben kaçırmışım,8 Mayıs'tı di mi???? Çok yoğundum kusura bakma.nasılsın şimdi
Hahaha ben sana demedimmi şafak saymak yok son 3 güne kadar ben heyecanlanıyorum diyeSafak sayanlar bittimiii
Benim safak 13
Ay bi rahatlik ver yahuuHahaha ben sana demedimmi şafak saymak yok son 3 güne kadar ben heyecanlanıyorum diye13 gün demedim 3 gün kalana kadar dedim
Hahahaha heryerden seni takip ediyorum bilion ayagını denk alAy bi rahatlik ver yahuuburda bile gordu beni gizli gizli sayim bari
Safak sayanlar bittimiii
Benim safak 13
Gönüllü şafak sayıcı
Ayy sabirsizlikla gelmeyi bekliyorum zatennnWhiteSwan_ ben C ChAneL81 e şafak saymayı yasakladım da çünkü benim yanıma gelcek benle kalacak gezecez tozcaz bi yandan bide çok özledim kendisini aralıkt görmüştüm o yüzden heyecanlanıyorum ve yasak saymak dedim ona o da yazık burda benden gizli sayabileceğini sanıyor
tamam artık şafak sayma işim var kimse meşgul etmesin şafak 12 demi
hahaha ben yorguncayı gözardı ediiyim en iyisi son 3 güne kadartamam artık şafak sayma işim var kimse meşgul etmesin şafak 12 demi
tamam üzülmeyin canım içimden sayıcamhahaha ben yorguncayı gözardı ediiyim en iyisi son 3 güne kadar
sende mi yaaaaaaaaaaEWWEEEETTTTTT onikiîiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?