İyiki de lipo olmamış iyi ki dr u dinlemişim dayanamazdm bu acıyaa daha fazlaTabiki ilk ameliyatindan daha kolay cunku lipo olmadi ama yinede ameliyat bu daha az ama acisi
2. Daha kolay ama cok da değil drenim yok bu sefer şanslıym yatarken hafif sızlama var kıpırdayınca canım cok yanıyo C ChAneL81 in kardeşinin yanında kalmıştm kas zarı altı acısını gördm gerçekten acı değilmiş benimki dual plan ama yinede kıpırdadıgımda cok acıyor bugün foto eklicem fark var mı ben göremiyorum henüzAy. Kıyamam ya 2.daha kolay olur diyorlardı
Evet ya kardesim baya geziyodu oturuyodu ikinci gun sende iyi olacaksin c'm az kaldi2. Daha kolay ama cok da değil drenim yok bu sefer şanslıym yatarken hafif sızlama var kıpırdayınca canım cok yanıyo C ChAneL81 in kardeşinin yanında kalmıştm kas zarı altı acısını gördm gerçekten acı değilmiş benimki dual plan ama yinede kıpırdadıgımda cok acıyor bugün foto eklicem fark var mı ben göremiyorum henüz
geçmiş olsun yaz başında fıstık gibi olurlar zaman hızlı geçiyor 10-15 gün önce sızlanıyordum füze gibiler iriler şöyleler böyleler diye şu an iyiki daha küçük olmamış diyorum ne çabuk geçti sen de bi bakmışsın haziran gibi yaza hazırsınKızlar Yeni halinin ilk fotolarını ekledim ilk amelyatımdan sonraki ilk şekline göre şuan evt baya fark var ama asıl şekli 1-2 ay sonra görcez yine beklemeler yine protez inmeleri aynı şeyleri çekcez sil baştan başladık..
Kızlar Yeni halinin ilk fotolarını ekledim ilk amelyatımdan sonraki ilk şekline göre şuan evt baya fark var ama asıl şekli 1-2 ay sonra görcez yine beklemeler yine protez inmeleri aynı şeyleri çekcez sil baştan başladık..
Çok tşk ederim kas üstü değil benim dual plan yarı kas altı yani ilkide dual plan ama yine cok acı cekmiştimtboz geçmiş olsun..çabucak toparlanırsın inşallah..kas üstü oldu yanlış okumadıysam..niye o kadar ağrın olduki?tahminimce bu ağrı, kas altından çıkarılan protezin yapmış olduğu tahribattan kaynaklanıyordur..çünkü ben sıfır ağrı çektim..dikleştirme olduğu halde..yinede bu ağrılara deyer..eşim izin verse büyütmek için bidaha yatardım o masaya..inşallah istediğin gibi olmuştur..
Çok geçmiş olsun canım ya umarım sonucun hayal ettiğinden de güzel olur.kaç cc oldu2. Daha kolay ama cok da değil drenim yok bu sefer şanslıym yatarken hafif sızlama var kıpırdayınca canım cok yanıyo C ChAneL81 in kardeşinin yanında kalmıştm kas zarı altı acısını gördm gerçekten acı değilmiş benimki dual plan ama yinede kıpırdadıgımda cok acıyor bugün foto eklicem fark var mı ben göremiyorum henüz
Çok geçmiş olsun canım ya umarım sonucun hayal ettiğinden de güzel olur.kaç cc oldu
Aynen kizlar bende oldum cok mutluyum fakat hafif sagda odem var o biraz agiriyor ve hafif şiş benimde 3.gunumcanım ilk günler öyle ayrık duruyor benim 13. gün şu an daha iyi yakınlaştılar biraz da yumuşadılar 1 ay içinde çok memnun olacaksın meme dokun var mıydı
Çok îyi yapıyorsun erteleme ve hemen mutlu ol .korkma diyemem ama şunu bil geçiyor gidiyor unutuluyor geriye mutluluk kalıyorKizlar ben de bu hafta icinde doktorumla gorusucem yazin iptal etmistim ameliyatimi simdi olmak istiyorum en yakin tarihi alayim diyorum bu hafta icine. Sizce acele mi ediyorum yoksa iyi mi yapiyorum. Cunku korkuyorum bu ameliyattan kizlar.
Aynen bende katiliyorum 3 gun oldu ama verdigi mutluluk harika acilarina ragmen oyle cok dayanilmaz bir agri degil bana gore...hayirlisi olsunÇok îyi yapıyorsun erteleme ve hemen mutlu ol .korkma diyemem ama şunu bil geçiyor gidiyor unutuluyor geriye mutluluk kalıyor
Geçmiş olsun tatlım benim 8 ay oldu sanırım ilk 3 günü en sancılı geçirenlerden biriyim bu sitede yinede yine olsa 1dk düşünmem yaptırırımAynen bende katiliyorum 3 gun oldu ama verdigi mutluluk harika acilarina ragmen oyle cok dayanilmaz bir agri degil bana gore...hayirlisi olsun
Canım ben daha kendi araştırmamı yaparken senin yazılarını okuyordum.bak ben bile olalı 6 ayı geçti.artık ol biran önce kurtul diyorum.bu yazı göğsünü gere gere geçir.beklemek korkuyu daha çok artırıyorKizlar ben de bu hafta icinde doktorumla gorusucem yazin iptal etmistim ameliyatimi simdi olmak istiyorum en yakin tarihi alayim diyorum bu hafta icine. Sizce acele mi ediyorum yoksa iyi mi yapiyorum. Cunku korkuyorum bu ameliyattan kizlar.
Yok canim benim agri benim icin sorun degil kendi yemegimi kendim yiyip cocuguma bile yemegi ben veriyorum ihtiyaclarimi kendim karsiliyorum fakat sagda hafif odem fazla sanirim bazen ikisi de tas gibi oluyor bazen sol iyi sag tas gibi oluyor karisik ama guzel anam bu memislerin agrilari bile kendileri gibi guzelGeçmiş olsun tatlım benim 8 ay oldu sanırım ilk 3 günü en sancılı geçirenlerden biriyim bu sitede yinede yine olsa 1dk düşünmem yaptırırım
Kizlar ben de bu hafta icinde doktorumla gorusucem yazin iptal etmistim ameliyatimi simdi olmak istiyorum en yakin tarihi alayim diyorum bu hafta icine. Sizce acele mi ediyorum yoksa iyi mi yapiyorum. Cunku korkuyorum bu ameliyattan kizlar.
Hele bir ay geçsin sen o zaman gör canım ilk zaman o taş gibi ve firlayacakmis gibi duran memeleré baktıkça evde öf ben naptım ya diyordum icimden herkes anlayacak rezil olacam millete diyordum şimdi dogallasti o sivri sivri hali kalmadı ve giyinikken hiç anlaşılmıyor yumusadilar da baya elledigimde göğüsé benziyor ilk zamanlar taşà dokunuyordum sanki 1 ayda bu hale geldiyse 2-3 aya süper olurYok canim benim agri benim icin sorun degil kendi yemegimi kendim yiyip cocuguma bile yemegi ben veriyorum ihtiyaclarimi kendim karsiliyorum fakat sagda hafif odem fazla sanirim bazen ikisi de tas gibi oluyor bazen sol iyi sag tas gibi oluyor karisik ama guzel anam bu memislerin agrilari bile kendileri gibi guzel
Maşallah sana ben ilk 3 gün su şişesinin kapağını bile açamadım 3 gün ağladım ama sonra çok hızlı bi şekilde iyileştim .1 hafta sonra balkon yıkamıştım yavaş yavaş.2 meme farklı oluyo benim 8 ay bitti hala farklı sol memedeji protezi hiç hissetmiyorum ama sağ özellikle spor yaparken böyle oynuyo gibi oluyo.fakat takmıyorum hiç .19 Mayıs'da kısa bi tatil yapıcam ve desteksiz bikini giyebilicem t-shirtle gezmicem bu bile yeterYok canim benim agri benim icin sorun degil kendi yemegimi kendim yiyip cocuguma bile yemegi ben veriyorum ihtiyaclarimi kendim karsiliyorum fakat sagda hafif odem fazla sanirim bazen ikisi de tas gibi oluyor bazen sol iyi sag tas gibi oluyor karisik ama guzel anam bu memislerin agrilari bile kendileri gibi guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?