• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

popüler üye nabıyon :-) Allah sanada güzel memisler nasip etsin inşallah :KK31:
Canım çooook iyiyim çok şükür ;) ama annemdeyim şimdi. Annem ve babam yaşlandıkça arıza olmaya başladılar ;) ayyy ikisinin de birbirlerine tahammülü yok:KK67:68 yaşında ikisi de.allah uzun ömürler versin ... Küstüler yine ben de arada kaldım:stop:Ama üzülmüyorum , 2 gün sonra barışıyorlar.:KK69:

Canım çooook iyiyim çok şükür :KK66: ama annemdeyim şimdi. Annem ve babam yaşlandıkça arıza olmaya başladılar :KK66: ayyy ikisinin de birbirlerine tahammülü yok:KK67:68 yaşında ikisi de.allah uzun ömürler versin ... Küstüler yine ben de arada kaldım:stop:Ama üzülmüyorum , 2 gün sonra barışıyorlar.:KK69:
Allah uzun ömürler versin canım :) ayy ya bu yaşlıların hepsi aynı benim kayınvalide ve pederde öyle herşeyden nem kapıyorlar sürekli kavga ediyorlar birbirlerine tahammülleri yok ama iki dakkada ayrı duramazlar..tv yüzünden bile kavga çıkıyor 3 gün konusmuyorlar neymiş efendim niçin kayınpeder hayvan belgeseli izlermiş dost tv ye baksınmıs hep adam tövbe tövbe cocuktan beterler :KK11:

Allah uzun ömürler versin canım :) ayy ya bu yaşlıların hepsi aynı benim kayınvalide ve pederde öyle herşeyden nem kapıyorlar sürekli kavga ediyorlar birbirlerine tahammülleri yok ama iki dakkada ayrı duramazlar..tv yüzünden bile kavga çıkıyor 3 gün konusmuyorlar neymiş efendim niçin kayınpeder hayvan belgeseli izlermiş dost tv ye baksınmıs hep adam tövbe tövbe cocuktan beterler :KK11:
Sorma ... Aynı... Annem çok konuşuyor, az duyuyor.babam hiç konuşmuyor , çok iyi duyuyor. Anneme " tunçlar çerez" diyorum , annem " Tuncay çeyiz " anlıyor... BabAm 2. Kez tekrar etmek yerine, homurdanmaya başlıyor ...uffff ne zor yaşlılık... Annem şimdi de bana kızdı. Yanına geldi" offff.. Bıktım bu adamdan.götür bunu yanında " dedi.ben de " tamam" dedim.ama ona " niye? Noooldu anneciğim? Yine ne yaptı sana ?" Demedim diye küstü. ;)

Sorma ... Aynı... Annem çok konuşuyor, az duyuyor.babam hiç konuşmuyor , çok iyi duyuyor. Anneme " tunçlar çerez" diyorum , annem " Tuncay çeyiz " anlıyor... BabAm 2. Kez tekrar etmek yerine, homurdanmaya başlıyor ...uffff ne zor yaşlılık... Annem şimdi de bana kızdı. Yanına geldi" offff.. Bıktım bu adamdan.götür bunu yanında " dedi.ben de " tamam" dedim.ama ona " niye? Noooldu anneciğim? Yine ne yaptı sana ?" Demedim diye küstü. :KK66:
hakkaten çok zor ama çok ta hoşlar filim konusu olur vallahi..benim de kayınvalide dakika susmaz kayınpeder de inadına konuşmaz.söylenir söylenir sonra da der bununla nasıl hayat gecirmisim :KK70:

hakkaten çok zor ama çok ta hoşlar filim konusu olur vallahi..benim de kayınvalide dakika susmaz kayınpeder de inadına konuşmaz.söylenir söylenir sonra da der bununla nasıl hayat gecirmisim :KK70:
Bak asıl bomba ne?!?! Annemin ağzı çok çalışır babama göre, çok konuştuğu için ;) babam da rutin kabız, yani bağırsakları çalışmıyor , tuvaletini yapamadığı için ;) yine bi gün annem konuşuyor da konuşuyor... Babam da dedi ki" güzel allahım , bu kadının ağzına verdiğini niye benim k..çıma vermedin?!?! Biri hep çalışıyor, diğeri hiç çalışmıyor ." :KK70::KK70:Tabi biz annemin yanında gülemedik ;)

Bak asıl bomba ne?!?! Annemin ağzı çok çalışır babama göre, çok konuştuğu için :KK66: babam da rutin kabız, yani bağırsakları çalışmıyor , tuvaletini yapamadığı için :KK66: yine bi gün annem konuşuyor da konuşuyor... Babam da dedi ki" güzel allahım , bu kadının ağzına verdiğini niye benim k..çıma vermedin?!?! Biri hep çalışıyor, diğeri hiç çalışmıyor ." :KK70::KK70:Tabi biz annemin yanında gülemedik :KK66:
Allahım yerlere serildim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bizim günler çok komik oluyor... Herkes konuşuyor, kimse dinlemiyor ama herkes anlıyor:KK70:
Okuldaki öğrencilerimde aynı performans olsa hepsi YGS de ilk 1000e girer vallahi ;)aaaaa bak aklıma ne geldi: ben okulda dersi en iyisi gün formatında işliiiim... Zaten konuşup dinlemiyorlar, belki anlarlar o zaman:KK70:

Okuldaki öğrencilerimde aynı performans olsa hepsi YGS de ilk 1000e girer vallahi :KK66:aaaaa bak aklıma ne geldi: ben okulda dersi en iyisi gün formatında işliiiim... Zaten konuşup dinlemiyorlar, belki anlarlar o zaman:KK70:
Zihni açan kısırla dolma mı acaba:KK70:Ayyy yine kendi kendime gülüp eğleniyorum :KK70:Ayyyy yaşlanınca noooolurum ki ben:KK70:

Back