• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

Yani şu an çok şiş ver sertler..ölçü kişiden kişiye değişiyor dr a kalsa silikon takmayalım memelerin iyi çok sarkma da yok demişti ama ben emzirmeden sonra içlerinin boş boş olmasını sevmiyordum kendi göğüs dokum olduğu için dr 300 takarak hem dolgun hem dik bir göğüs yapmış yumuşamasını bekliyorum heyecanla....o yüzden bana tam gelen 300 sana küçük olabilir bu işe karar verecek olan kesinlikle doktor hayatım..
Canım benim biraz dokum varmış dr öyle dedi.. Ama büyük cc leri de kaldırabikirmişim.. 250-400 arası her çeşit protezi bulundurucam dedi ameliyatta.. Benim yüksek profille memenin ileriye taşınmasıyla hallolur dedi dr.. Eminim senin eski halleri benimkinden güzeldir .. Şuan da çokkk güzeldir sevindim senin adına.: bana küçük büyük farketmez artık dik ve dolgun olsun yeter diyorum..

Canım benim biraz dokum varmış dr öyle dedi.. Ama büyük cc leri de kaldırabikirmişim.. 250-400 arası her çeşit protezi bulundurucam dedi ameliyatta.. Benim yüksek profille memenin ileriye taşınmasıyla hallolur dedi dr.. Eminim senin eski halleri benimkinden güzeldir .. Şuan da çokkk güzeldir sevindim senin adına.: bana küçük büyük farketmez artık dik ve dolgun olsun yeter diyorum..

Aynen banada sana dediklerini söylemişti 300den 450 ye kadar hepsini getirtti ama en iyi 300 durdu fazlasını göğüs almadı dedi inş inince küçük olmazlar :(
Seninde herşey ameliyat sırasında netleşir cnm dr bırak en güzeli o çünkü dışardan nasıl olacağını tahmin etmek çok zor...ama sonuç dolgun ve dik memeler olacak yaşasınnn...

Şafak doğan güneşşşşş :) yarın sabah sonunda 2. Amelyatımı oluyorum umarım boyut bu sefer tam istediğim gibi olacakk.. Hiç yarın amelyatım var gibi gelmiyor yaa yarın masaya yatınca anlayacağım sanırım :KK70:
Şimdiden geçmiş olsun canım inşallah bu sefer istediğin gibi olur .

Şafak doğan güneşşşşş :) yarın sabah sonunda 2. Amelyatımı oluyorum umarım boyut bu sefer tam istediğim gibi olacakk.. Hiç yarın amelyatım var gibi gelmiyor yaa yarın masaya yatınca anlayacağım sanırım :KK70:
Insallah istedigim gibi olur olacakta deneyim var sonucta sonrasida rahat gecer insallah simdiden gecmis olsun :)

Canım inşallah istediğin görüntüye bu sefer ulaşırsın senin adına dua edicem herşey gönlünce olsun;) zaten çok güzeller daha da güzel olacaklr eminim.. Hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz, çabucak iyileş ve bizlere yaz mutlaka :KK68:

Canım inşallah istediğin görüntüye bu sefer ulaşırsın senin adına dua edicem herşey gönlünce olsun:KK66: zaten çok güzeller daha da güzel olacaklr eminim.. Hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz, çabucak iyileş ve bizlere yaz mutlaka :KK68:
Çoookkkk tşk ederimmm son haazırlıklarımı yapıyorumm yarın görüşmek üzere inşallahh

Valla sende iyi cesaret varmış o acıyı çekmiş biri olarak 2. Ye karar vermek zor benim kas üstü olduğu halde göze alamam inşallah güzel sonuç alırsın

Canım bu ar
canım kız kardeşin de ameliyat oldu, o nasıl şu an?!? T boz da iyi mi?
Kardesim cok iyi canim masallah kas zarindan dolayi sanirim az aci cekti
tboz tboz bugun tango dan gordum masallah iyi oda agrisi var tabi cok az yuruyus yapmis yarine daha iyi olur umarim

Valla sende iyi cesaret varmış o acıyı çekmiş biri olarak 2. Ye karar vermek zor benim kas üstü olduğu halde göze alamam inşallah güzel sonuç alırsın

Bende o deli cesareti olmasaydı ilk amelyatta o kadar operasyon olmazdm şuan bileagrım var ilkini nasıl atlamışım diye düşünüp ağlayasm geliyor şuan bile acım cok o zaman iyi yaşayabilmişim

Back