• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

Aa hakkaten hic dusunmemistim. Gunlerimizdeki beyin firtinasini normal hayatimizda yapsak hepimiz analitik finansci oliruz valla :))) kisir etkisi olsa gerek :)))
" kısır effect" .... Diye bi terim de ekledik ya... Helal olsun bize... Kuram geliştirmek bizim işimiz ;) ben diyorum hep, şurada yazdıklarımızı derleyip bi kitap yapsak.... Kocan kadar konuş' tan daha çok satarız.kitabımızın adı da" MEMEN KADAR KONUŞ" olur:KK70:

" kısır effect" .... Diye bi terim de ekledik ya... Helal olsun bize... Kuram geliştirmek bizim işimiz :KK66: ben diyorum hep, şurada yazdıklarımızı derleyip bi kitap yapsak.... Kocan kadar konuş' tan daha çok satarız.kitabımızın adı da" MEMEN KADAR KONUŞ" olur:KK70:

Super fikir. Cok çalınası... ayol mememiz kadar konussak hic susmayiz. Seri kitap olur valla.

Super fikir. Cok çalınası... ayol mememiz kadar konussak hic susmayiz. Seri kitap olur valla.
Memelerin (hanım) Efendisi, Meme Kardeşliği, 350cc nin Dönüşü, Dün Yoktu Bugün Var, Iki Tepe Arasında Aşk.... Olası kitap isimlerimiz.... Siz de ekleyin bi kaç tane :KK25:

Kızlar bir aksilik çıkmazsa bende temmuzun BAŞINDA amaliyat Olacağım. Ama, fakat inanın bu korku yada azapmı adını koyamıyorum her neyse o bende korkuyorum ve kötü senaryo yazıp duruyorum. Defalarca genel anestezi olmama rağmen bu amaliyattan tırsıyorum resmen. Annesin sen memelerini güzelleştireyim derken hadi ( Allah korusun) birşey olursun birtanecik yavrun bu zor ve Karmaşık Dünya'da ne yapacak deyip duruyorum. Ama yaz geliyor ve ben hala memelerimden dolayı büyük beden kıyafetlerin arkasına gizleniyorum:110: aynaya baktığımda meme uçlarımın doğru yerlerinde hayal edince korkum biraz olsun geçiyor. Yeni mömmüşlerimize sağ Selim kavuşmak üzere. Aminnnn :KK31:

geçmiş olsuunnn maşallah her şeyin iyi gitmesine sevindim tez vakitte iyileşirsin de tadını çıkarırsın inşallah..:21:
Canım beni izlemeye alabilir misin? Fotoğrafın varsa görmek isterim? 390 cc taktırmışsın sanırım. Hangi doktora? Yuvarlak mı damla mı? Meme altı kesi mi koltuk altı kesi mi?

Kizlar bende tarih aldim bulent beyden Temmuz un 22sinde randevum var napicam ben cok heycanliyim ://
Hayirli olsun canim cok sevindim bulent bey cok iyi inan bak gor insallah sende mutlu olursun kardesim ve diger kizlar gibi
Bu tatli heyecan hic korkma;)

Merhabalarr. Eskisehirde ameliyat olan yok sanirim icinizde. Benimde kontrol tarihim 29u. 4 yildir arastiriyorum anca gun aldim. Bir sey sormak istiyorum denize girme konusu hic gecmemis ne kadar zaman sonra girilebilir ki

Ayy canim evet haftaya persembe:rolleyes: cok heyecanliyim yahu ilk ameliyatimda bu kadar heyecan yapmamistim
Saol canim dualarin icin :KK15:
Amanın zaman nasılda geçmiş yaa.. Seninde ikinci ameliyatın çok güzel ve sorunsuz geçer . En azından ne istediğini artık biliyorsun. Birde büyük protez çıkacağı için dokuların zaten alışık ağrında çok olmaz.. Ohh gelsin dimdik memeler ;)

Amanın zaman nasılda geçmiş yaa.. Seninde ikinci ameliyatın çok güzel ve sorunsuz geçer . En azından ne istediğini artık biliyorsun. Birde büyük protez çıkacağı için dokuların zaten alışık ağrında çok olmaz.. Ohh gelsin dimdik memeler :KK66:
Ay insallah tatlim ya bir an once olup kurtulamk istiyorum artik meme defterini kapamak isteiyorum ki baska defterer gecim:D
Saol canim:*

Amanın zaman nasılda geçmiş yaa.. Seninde ikinci ameliyatın çok güzel ve sorunsuz geçer . En azından ne istediğini artık biliyorsun. Birde büyük protez çıkacağı için dokuların zaten alışık ağrında çok olmaz.. Ohh gelsin dimdik memeler :KK66:
Canım, senin plan ne şimdi???? Tomografi çektirdin mi? Neymiş o kemik? Meme aşkıyla o kemiği atlama lütfen. :KK68:

Ay insallah tatlim ya bir an once olup kurtulamk istiyorum artik meme defterini kapamak isteiyorum ki baska defterer gecim:KK70:
Saol canim:*
Bende öyle şu memeyi yaptırsam yüzüme yağ dolgusu yaptırcam ardından .. Onu arkadaş yapacak.. Yağ bulursam vücudundan yüzüne yanaklrına yaparız dedi. Gözeneklerden bir türlü kurtulamadım kilo vermeye dayalı dedi.. Memeyi ona yaptıramıyorum utanıyorum ama yağ dolgusunu yaptırıcam arkadaşa.. Nişanlım da diyor estetik manyağı olacaksın bak bi meme bi dolgu yeter diyor da ben birşeyler bulurum yine :D valla senin adına çok sevindim zaman çok çabuk geçmiş ona da şaşırdım :)) inşallah çokkk güzel olurlar :KK19:

Canım, senin plan ne şimdi???? Tomografi çektirdin mi? Neymiş o kemik? Meme aşkıyla o kemiği atlama lütfen. :KK68:
Walla onu sallıyorum bu aralr.. Daha çektirmedim. Belki yeni görüşeceğim dr lar sorun etmez diye umursamıyorum. Bende bilmiyorum ki nedir ne değildir.. Ankara manisa arasında mekik dokumaktan kaldı.. Bu hafta içi çektireyim de içim rahat etsin dicem ama içim de rahat baksana gayet geniş bir insanım sanırım :D

Back