- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
Canım çooook iyiyim çok şükürpopüler üye nabıyonAllah sanada güzel memisler nasip etsin inşallah
Allah uzun ömürler versin canım :) ayy ya bu yaşlıların hepsi aynı benim kayınvalide ve pederde öyle herşeyden nem kapıyorlar sürekli kavga ediyorlar birbirlerine tahammülleri yok ama iki dakkada ayrı duramazlar..tv yüzünden bile kavga çıkıyor 3 gün konusmuyorlar neymiş efendim niçin kayınpeder hayvan belgeseli izlermiş dost tv ye baksınmıs hep adam tövbe tövbe cocuktan beterlerCanım çooook iyiyim çok şükürama annemdeyim şimdi. Annem ve babam yaşlandıkça arıza olmaya başladılar ayyy ikisinin de birbirlerine tahammülü yok 68 yaşında ikisi de.allah uzun ömürler versin ... Küstüler yine ben de arada kaldım Ama üzülmüyorum , 2 gün sonra barışıyorlar.
Sorma ... Aynı... Annem çok konuşuyor, az duyuyor.babam hiç konuşmuyor , çok iyi duyuyor. Anneme " tunçlar çerez" diyorum , annem " Tuncay çeyiz " anlıyor... BabAm 2. Kez tekrar etmek yerine, homurdanmaya başlıyor ...uffff ne zor yaşlılık... Annem şimdi de bana kızdı. Yanına geldi" offff.. Bıktım bu adamdan.götür bunu yanında " dedi.ben de " tamam" dedim.ama ona " niye? Noooldu anneciğim? Yine ne yaptı sana ?" Demedim diye küstü.Allah uzun ömürler versin canım :) ayy ya bu yaşlıların hepsi aynı benim kayınvalide ve pederde öyle herşeyden nem kapıyorlar sürekli kavga ediyorlar birbirlerine tahammülleri yok ama iki dakkada ayrı duramazlar..tv yüzünden bile kavga çıkıyor 3 gün konusmuyorlar neymiş efendim niçin kayınpeder hayvan belgeseli izlermiş dost tv ye baksınmıs hep adam tövbe tövbe cocuktan beterler
hakkaten çok zor ama çok ta hoşlar filim konusu olur vallahi..benim de kayınvalide dakika susmaz kayınpeder de inadına konuşmaz.söylenir söylenir sonra da der bununla nasıl hayat gecirmisimSorma ... Aynı... Annem çok konuşuyor, az duyuyor.babam hiç konuşmuyor , çok iyi duyuyor. Anneme " tunçlar çerez" diyorum , annem " Tuncay çeyiz " anlıyor... BabAm 2. Kez tekrar etmek yerine, homurdanmaya başlıyor ...uffff ne zor yaşlılık... Annem şimdi de bana kızdı. Yanına geldi" offff.. Bıktım bu adamdan.götür bunu yanında " dedi.ben de " tamam" dedim.ama ona " niye? Noooldu anneciğim? Yine ne yaptı sana ?" Demedim diye küstü.
Bak asıl bomba ne?!?! Annemin ağzı çok çalışır babama göre, çok konuştuğu içinhakkaten çok zor ama çok ta hoşlar filim konusu olur vallahi..benim de kayınvalide dakika susmaz kayınpeder de inadına konuşmaz.söylenir söylenir sonra da der bununla nasıl hayat gecirmisim
Allahım yerlere serildimBak asıl bomba ne?!?! Annemin ağzı çok çalışır babama göre, çok konuştuğu içinbabam da rutin kabız, yani bağırsakları çalışmıyor , tuvaletini yapamadığı için yine bi gün annem konuşuyor da konuşuyor... Babam da dedi ki" güzel allahım , bu kadının ağzına verdiğini niye benim k..çıma vermedin?!?! Biri hep çalışıyor, diğeri hiç çalışmıyor ." Tabi biz annemin yanında gülemedik
Babam çok muzip bi adamdır.çok komiktir. Biz de yerlerdeydik zaten.günlerce buna güldük.allah eksik etmesin ikisini de.Allahım yerlere serildim
Amin inşallah canım Allah sağlıklı uzun ömürler versinBabam çok muzip bi adamdır.çok komiktir. Biz de yerlerdeydik zaten.günlerce buna güldük.allah eksik etmesin ikisini de.
Teşekkür ederim canımm:))buralardayım:)
Öyle beğenip kaçmakla olmaz
Ben şimdiden çok konuşuyorum, yaşlılıkta hiç çekilmem galibaGenelde hep anneler konuşuyor,babalar susuyor herhalde:)bizde de durum aynı:)
Biz çıkarken ve evlendiğimiz ilk yıllarda ben çok sessizdim,eşim kızardı bana konuşsana,tepkini göster filan diye,şimdi de yeteer,sus artık diyorBen şimdiden çok konuşuyorum, yaşlılıkta hiç çekilmem galiba
Biz çıkarken ve evlendiğimiz ilk yıllarda ben çok sessizdim,eşim kızardı bana konuşsana,tepkini göster filan diye,şimdi de yeteer,sus artık diyor
Bizim günler çok komik oluyor... Herkes konuşuyor, kimse dinlemiyor ama herkes anlıyorBiz çıkarken ve evlendiğimiz ilk yıllarda ben çok sessizdim,eşim kızardı bana konuşsana,tepkini göster filan diye,şimdi de yeteer,sus artık diyor
Okuldaki öğrencilerimde aynı performans olsa hepsi YGS de ilk 1000e girer vallahiBizim günler çok komik oluyor... Herkes konuşuyor, kimse dinlemiyor ama herkes anlıyor
Zihni açan kısırla dolma mı acabaOkuldaki öğrencilerimde aynı performans olsa hepsi YGS de ilk 1000e girer vallahiaaaaa bak aklıma ne geldi: ben okulda dersi en iyisi gün formatında işliiiim... Zaten konuşup dinlemiyorlar, belki anlarlar o zaman
Zihni açan kısırla dolma mı acabaAyyy yine kendi kendime gülüp eğleniyorum Ayyyy yaşlanınca noooolurum ki ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?