Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

popüler üye nabıyon Allah sanada güzel memisler nasip etsin inşallah
Canım çooook iyiyim çok şükür ama annemdeyim şimdi. Annem ve babam yaşlandıkça arıza olmaya başladılar ayyy ikisinin de birbirlerine tahammülü yok68 yaşında ikisi de.allah uzun ömürler versin ... Küstüler yine ben de arada kaldımAma üzülmüyorum , 2 gün sonra barışıyorlar.

Allah uzun ömürler versin canım :) ayy ya bu yaşlıların hepsi aynı benim kayınvalide ve pederde öyle herşeyden nem kapıyorlar sürekli kavga ediyorlar birbirlerine tahammülleri yok ama iki dakkada ayrı duramazlar..tv yüzünden bile kavga çıkıyor 3 gün konusmuyorlar neymiş efendim niçin kayınpeder hayvan belgeseli izlermiş dost tv ye baksınmıs hep adam tövbe tövbe cocuktan beterler

Sorma ... Aynı... Annem çok konuşuyor, az duyuyor.babam hiç konuşmuyor , çok iyi duyuyor. Anneme " tunçlar çerez" diyorum , annem " Tuncay çeyiz " anlıyor... BabAm 2. Kez tekrar etmek yerine, homurdanmaya başlıyor ...uffff ne zor yaşlılık... Annem şimdi de bana kızdı. Yanına geldi" offff.. Bıktım bu adamdan.götür bunu yanında " dedi.ben de " tamam" dedim.ama ona " niye? Noooldu anneciğim? Yine ne yaptı sana ?" Demedim diye küstü.

hakkaten çok zor ama çok ta hoşlar filim konusu olur vallahi..benim de kayınvalide dakika susmaz kayınpeder de inadına konuşmaz.söylenir söylenir sonra da der bununla nasıl hayat gecirmisim

hakkaten çok zor ama çok ta hoşlar filim konusu olur vallahi..benim de kayınvalide dakika susmaz kayınpeder de inadına konuşmaz.söylenir söylenir sonra da der bununla nasıl hayat gecirmisim
Bak asıl bomba ne?!?! Annemin ağzı çok çalışır babama göre, çok konuştuğu için babam da rutin kabız, yani bağırsakları çalışmıyor , tuvaletini yapamadığı için yine bi gün annem konuşuyor da konuşuyor... Babam da dedi ki" güzel allahım , bu kadının ağzına verdiğini niye benim k..çıma vermedin?!?! Biri hep çalışıyor, diğeri hiç çalışmıyor ." Tabi biz annemin yanında gülemedik

Allahım yerlere serildim

Bizim günler çok komik oluyor... Herkes konuşuyor, kimse dinlemiyor ama herkes anlıyor
Okuldaki öğrencilerimde aynı performans olsa hepsi YGS de ilk 1000e girer vallahi aaaaa bak aklıma ne geldi: ben okulda dersi en iyisi gün formatında işliiiim... Zaten konuşup dinlemiyorlar, belki anlarlar o zaman

Okuldaki öğrencilerimde aynı performans olsa hepsi YGS de ilk 1000e girer vallahi aaaaa bak aklıma ne geldi: ben okulda dersi en iyisi gün formatında işliiiim... Zaten konuşup dinlemiyorlar, belki anlarlar o zaman
Zihni açan kısırla dolma mı acabaAyyy yine kendi kendime gülüp eğleniyorum Ayyyy yaşlanınca noooolurum ki ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…