Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim, çok geçmiş olsun. 300/325 cc ideal boyut, çok sevindim adına, senin narin vücuduna harika olmuştur eminim. Birkaç gün ağrıkesicilerle idare etmeye bak, sonra ihtiyaç bile duymicaksin, belki akşam yatarken bitane atarsin rahat uyuyabilmek için, sonrada hiç kullanmazsın. Umarim çok mutlu olursun, hayalin gerçekleşmiş artik, sorunsuz iyileşme zamani diliyorum :)))Kizlar taburcu oldum eve geldim, göğüslerimde koltuk altlarima dogru baya agrim var, yataktan filan kendim kalkamıyorum, kolay değilmis bu is öyle. Iki tas oturmus gibi göğsume. Ins kisa surede toparlarim..
Çok iyi fikirmiş, ben hepsini attim gitti, akıl edememişim. Güle güle giyin inşallah.Kizlar bu gun ne yaptim biliyormusunuz cekmecemi bosalttim o koca koca sungerli dantelli camasirlari cikarttim atmaya hazirlaniyordum ki bazilari cok yeniydi kiyamadim veee sokme aleti ile dikis yerlerini sungerden ayirdim ve sungeri dikkatlice makasla keserek cikardim sonuc dantelli incecik kus gibi sutyenler oldu o koca cekmeceyi kaplayan sutyenlerim kucucuk bir koseye sigdi ve denedim icinde sunger degil gercek meme olunca harika durdular
Canım çok geçmiş olsun .Güzel sorunsuz bi süreç diliyorum, çok öpüyorum.Kızlar bende bugün taburcu oluyorum artık zordu ama inş değecek şuan memeler çok şiş kas üstü 300cc damla takıldı..karnımda şişlikler olmasına rağmen güzel gözüküyor..rabbim sağ salim kurtardı ya çok şükür
Canım benım cokk teşekkür ederim güzel dileklerin içinn, suan sıs üstleri hep. Bıde bı memem digerinden küçük gıbıme geliyor bilmıyorum zamanla nasıl olucaklar..Canım benim, çok geçmiş olsun. 300/325 cc ideal boyut, çok sevindim adına, senin narin vücuduna harika olmuştur eminim. Birkaç gün ağrıkesicilerle idare etmeye bak, sonra ihtiyaç bile duymicaksin, belki akşam yatarken bitane atarsin rahat uyuyabilmek için, sonrada hiç kullanmazsın. Umarim çok mutlu olursun, hayalin gerçekleşmiş artik, sorunsuz iyileşme zamani diliyorum :)))
Canım nasılsınnn?!?Canım benım cokk teşekkür ederim güzel dileklerin içinn, suan sıs üstleri hep. Bıde bı memem digerinden küçük gıbıme geliyor bilmıyorum zamanla nasıl olucaklar..
Iyi olmaya çalışıyorum canım dün daha kötüydüm bugün daha iyiyim zamanla daha ıyı olucak inş..Canım nasılsınnn?!?
Hadi bakalım, inşallah istediğin gibi olur ilk bir haftadan sonra rahatlayacaksınIyi olmaya çalışıyorum canım dün daha kötüydüm bugün daha iyiyim zamanla daha ıyı olucak inş..
Biraz zamana ihtiyacin var cnm. Meme büyütme sabr işi. Üstteki şişlikler gidicek, protezler farkli inicek, hep niye böyle eşit değiller diceksin. Ama bak benim 5 ay olacak ve hala değişiyorlar, hatta birde benim damla diye daha anca anca yumuşuyor, yani sabr sabr sabr. Her geçen günle daha mutlu olacaksin inşallah.Canım benım cokk teşekkür ederim güzel dileklerin içinn, suan sıs üstleri hep. Bıde bı memem digerinden küçük gıbıme geliyor bilmıyorum zamanla nasıl olucaklar..
Ya onlari atmak bile buyuk bi zevk ne diyosuun sanki yillarin intikamini alir gibiÇok iyi fikirmiş, ben hepsini attim gitti, akıl edememişim. Güle güle giyin inşallah.
Duzelir hic kafana takma biri daha buyuk daha gergin daha agrili olabiliyor odem ikisinde esit olmuyor odemi fazla olan da haliyle buyuk ve gergin oluyor odemler indikce esitlenir ve guzellesir saglikla kullan yakinda aynanin onunden ayrilamayacaksin :))) surekli camasir deniyo insan mesela gormemisin memesi olmus misali he heeCanım benım cokk teşekkür ederim güzel dileklerin içinn, suan sıs üstleri hep. Bıde bı memem digerinden küçük gıbıme geliyor bilmıyorum zamanla nasıl olucaklar..
Kac gun olmustu senin sutyen deneyebilcek kdr yumusadimi? Masaj yapiyo musun?Duzelir hic kafana takma biri daha buyuk daha gergin daha agrili olabiliyor odem ikisinde esit olmuyor odemi fazla olan da haliyle buyuk ve gergin oluyor odemler indikce esitlenir ve guzellesir saglikla kullan yakinda aynanin onunden ayrilamayacaksin :))) surekli camasir deniyo insan mesela gormemisin memesi olmus misali he hee
Kizlar bu gun ne yaptim biliyormusunuz cekmecemi bosalttim o koca koca sungerli dantelli camasirlari cikarttim atmaya hazirlaniyordum ki bazilari cok yeniydi kiyamadim veee sokme aleti ile dikis yerlerini sungerden ayirdim ve sungeri dikkatlice makasla keserek cikardim sonuc dantelli incecik kus gibi sutyenler oldu o koca cekmeceyi kaplayan sutyenlerim kucucuk bir koseye sigdi ve denedim icinde sunger degil gercek meme olunca harika durdular
Iyi olmaya çalışıyorum canım dün daha kötüydüm bugün daha iyiyim zamanla daha ıyı olucak inş..
Kızlar peki bu memeler ne zaman inmeye başlayacak işe başladığımda dikkatleri üstüme çekmek istemiyorum çünkü herkes beni fıtık ameliyatı oldum sanıyorCanım benim, çok geçmiş olsun. 300/325 cc ideal boyut, çok sevindim adına, senin narin vücuduna harika olmuştur eminim. Birkaç gün ağrıkesicilerle idare etmeye bak, sonra ihtiyaç bile duymicaksin, belki akşam yatarken bitane atarsin rahat uyuyabilmek için, sonrada hiç kullanmazsın. Umarim çok mutlu olursun, hayalin gerçekleşmiş artik, sorunsuz iyileşme zamani diliyorum :)))
Yani şu an çok şiş ver sertler..ölçü kişiden kişiye değişiyor dr a kalsa silikon takmayalım memelerin iyi çok sarkma da yok demişti ama ben emzirmeden sonra içlerinin boş boş olmasını sevmiyordum kendi göğüs dokum olduğu için dr 300 takarak hem dolgun hem dik bir göğüs yapmış yumuşamasını bekliyorum heyecanla....o yüzden bana tam gelen 300 sana küçük olabilir bu işe karar verecek olan kesinlikle doktor hayatım..Dr bana da kas zarı altı 300cc damlayı uygun gördü ama bana küçük geldi senin nasıl merak ettim.. Bu arada geçmiş olsun cnm ve hayırlı olsun diyeyim. Sorunsuz bir iyileşme sürevi yaşarsın inşallah
valla ben gidiyorum işe salaş bir bluz üste de önlük giydim nolur nolmaz ama aynı işi fular da halleder hiç göze batmadı :)Kızlar peki bu memeler ne zaman inmeye başlayacak işe başladığımda dikkatleri üstüme çekmek istemiyorum çünkü herkes beni fıtık ameliyatı oldum sanıyor