- 22 Mart 2015
- 490
- 683
- 53
Canım benim biraz dokum varmış dr öyle dedi.. Ama büyük cc leri de kaldırabikirmişim.. 250-400 arası her çeşit protezi bulundurucam dedi ameliyatta.. Benim yüksek profille memenin ileriye taşınmasıyla hallolur dedi dr.. Eminim senin eski halleri benimkinden güzeldir .. Şuan da çokkk güzeldir sevindim senin adına.: bana küçük büyük farketmez artık dik ve dolgun olsun yeter diyorum..Yani şu an çok şiş ver sertler..ölçü kişiden kişiye değişiyor dr a kalsa silikon takmayalım memelerin iyi çok sarkma da yok demişti ama ben emzirmeden sonra içlerinin boş boş olmasını sevmiyordum kendi göğüs dokum olduğu için dr 300 takarak hem dolgun hem dik bir göğüs yapmış yumuşamasını bekliyorum heyecanla....o yüzden bana tam gelen 300 sana küçük olabilir bu işe karar verecek olan kesinlikle doktor hayatım..
Canım benim biraz dokum varmış dr öyle dedi.. Ama büyük cc leri de kaldırabikirmişim.. 250-400 arası her çeşit protezi bulundurucam dedi ameliyatta.. Benim yüksek profille memenin ileriye taşınmasıyla hallolur dedi dr.. Eminim senin eski halleri benimkinden güzeldir .. Şuan da çokkk güzeldir sevindim senin adına.: bana küçük büyük farketmez artık dik ve dolgun olsun yeter diyorum..
Şimdiden geçmiş olsun canım inşallah bu sefer istediğin gibi olur .Şafak doğan güneşşşşş :) yarın sabah sonunda 2. Amelyatımı oluyorum umarım boyut bu sefer tam istediğim gibi olacakk.. Hiç yarın amelyatım var gibi gelmiyor yaa yarın masaya yatınca anlayacağım sanırım
Insallah istedigim gibi olur olacakta deneyim var sonucta sonrasida rahat gecer insallah simdiden gecmis olsun :)Şafak doğan güneşşşşş :) yarın sabah sonunda 2. Amelyatımı oluyorum umarım boyut bu sefer tam istediğim gibi olacakk.. Hiç yarın amelyatım var gibi gelmiyor yaa yarın masaya yatınca anlayacağım sanırım
Canım inşallah istediğin görüntüye bu sefer ulaşırsın senin adına dua edicem herşey gönlünce olsunŞafak doğan güneşşşşş :) yarın sabah sonunda 2. Amelyatımı oluyorum umarım boyut bu sefer tam istediğim gibi olacakk.. Hiç yarın amelyatım var gibi gelmiyor yaa yarın masaya yatınca anlayacağım sanırım
Çoookkkk tşk ederimmm son haazırlıklarımı yapıyorumm yarın görüşmek üzere inşallahhCanım inşallah istediğin görüntüye bu sefer ulaşırsın senin adına dua edicem herşey gönlünce olsunzaten çok güzeller daha da güzel olacaklr eminim.. Hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz, çabucak iyileş ve bizlere yaz mutlaka
Sağsalim çıkmış çok şükür :. İnşallah bir an evvel ağrıları da hafifler.. Uyusunda bu ağrılı süreci hissetmesin.. İstediği görüntüye sahip olmuştur inşallah
Valla sende iyi cesaret varmış o acıyı çekmiş biri olarak 2. Ye karar vermek zor benim kas üstü olduğu halde göze alamam inşallah güzel sonuç alırsınŞafak doğan güneşşşşş :) yarın sabah sonunda 2. Amelyatımı oluyorum umarım boyut bu sefer tam istediğim gibi olacakk.. Hiç yarın amelyatım var gibi gelmiyor yaa yarın masaya yatınca anlayacağım sanırım
Canım nasıl geçti ameliyatın?!?!? Iyi misin?!?Çoookkkk tşk ederimmm son haazırlıklarımı yapıyorumm yarın görüşmek üzere inşallahh
canım kız kardeşin de ameliyat oldu, o nasıl şu an?!? T boz da iyi mi?
Kardesim cok iyi canim masallah kas zarindan dolayi sanirim az aci cektiCanım bu ar
canım kız kardeşin de ameliyat oldu, o nasıl şu an?!? T boz da iyi mi?
Ay. Kıyamam ya 2.daha kolay olur diyorlardı
Tabiki ilk ameliyatindan daha kolay cunku lipo olmadi ama yinede ameliyat bu daha az ama acisiAy. Kıyamam ya 2.daha kolay olur diyorlardı
Valla sende iyi cesaret varmış o acıyı çekmiş biri olarak 2. Ye karar vermek zor benim kas üstü olduğu halde göze alamam inşallah güzel sonuç alırsın
Amelyatım iyi geçti agrı acı var ama ilkine göre daha az tabi ayaga kalkınca acıyo bayaaCanım nasıl geçti ameliyatın?!?!? Iyi misin?!?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?