Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

Kizlar taburcu oldum eve geldim, göğüslerimde koltuk altlarima dogru baya agrim var, yataktan filan kendim kalkamıyorum, kolay değilmis bu is öyle. Iki tas oturmus gibi göğsume. Ins kisa surede toparlarim..
Canım benim, çok geçmiş olsun. 300/325 cc ideal boyut, çok sevindim adına, senin narin vücuduna harika olmuştur eminim. Birkaç gün ağrıkesicilerle idare etmeye bak, sonra ihtiyaç bile duymicaksin, belki akşam yatarken bitane atarsin rahat uyuyabilmek için, sonrada hiç kullanmazsın. Umarim çok mutlu olursun, hayalin gerçekleşmiş artik, sorunsuz iyileşme zamani diliyorum :)))

Çok iyi fikirmiş, ben hepsini attim gitti, akıl edememişim. Güle güle giyin inşallah.

Geçmiş olsun N nihal266 umarim herşey gönlünce olmuştur.

Canım çok geçmiş olsun .Güzel sorunsuz bi süreç diliyorum, çok öpüyorum.

Canım benım cokk teşekkür ederim güzel dileklerin içinn, suan sıs üstleri hep. Bıde bı memem digerinden küçük gıbıme geliyor bilmıyorum zamanla nasıl olucaklar..

Canım benım cokk teşekkür ederim güzel dileklerin içinn, suan sıs üstleri hep. Bıde bı memem digerinden küçük gıbıme geliyor bilmıyorum zamanla nasıl olucaklar..
Biraz zamana ihtiyacin var cnm. Meme büyütme sabr işi. Üstteki şişlikler gidicek, protezler farkli inicek, hep niye böyle eşit değiller diceksin. Ama bak benim 5 ay olacak ve hala değişiyorlar, hatta birde benim damla diye daha anca anca yumuşuyor, yani sabr sabr sabr. Her geçen günle daha mutlu olacaksin inşallah.

Duzelir hic kafana takma biri daha buyuk daha gergin daha agrili olabiliyor odem ikisinde esit olmuyor odemi fazla olan da haliyle buyuk ve gergin oluyor odemler indikce esitlenir ve guzellesir saglikla kullan yakinda aynanin onunden ayrilamayacaksin :))) surekli camasir deniyo insan mesela gormemisin memesi olmus misali he hee

Kac gun olmustu senin sutyen deneyebilcek kdr yumusadimi? Masaj yapiyo musun?

Benim 18 gun oldu dikisler dustu ama hala tas gibiler ama yine de merakima engel olamiyorum :)) ilk gunlere gore cok hafif yumusadi tabi ama fazla degil

Reactions: srm
Masaj demedi su anda 1ay gecince gel dedi belki o zaman baslatir

Gecen hafta ben de çekmecemi bosalttim o içi su/sünger dolu sutyenleri atarken nasıl zevk aldım bilemezsin. Kesmek aklıma gelmedi ama onları görmek bile canımı sıkardı. Bazen hala memesiz sanıyorum kendimi, unutuyorum.

Iyi olmaya çalışıyorum canım dün daha kötüydüm bugün daha iyiyim zamanla daha ıyı olucak inş..

Hiç umutsuzluğa kapilma hepsi geçiyor. Benim de biri az daha büyük ama zaten silikonsuz doğal memesi olan insanların da öyle. Yeter ki çok fark olmasın. Ilk hafta ilaçsız zor. Günde 3 yerine 2 alırsın, sonra bakmissin ağrı kalmamış, gelsin bikiniler sutyenler

Kızlar peki bu memeler ne zaman inmeye başlayacak işe başladığımda dikkatleri üstüme çekmek istemiyorum çünkü herkes beni fıtık ameliyatı oldum sanıyor

Dr bana da kas zarı altı 300cc damlayı uygun gördü ama bana küçük geldi senin nasıl merak ettim.. Bu arada geçmiş olsun cnm ve hayırlı olsun diyeyim. Sorunsuz bir iyileşme sürevi yaşarsın inşallah
Yani şu an çok şiş ver sertler..ölçü kişiden kişiye değişiyor dr a kalsa silikon takmayalım memelerin iyi çok sarkma da yok demişti ama ben emzirmeden sonra içlerinin boş boş olmasını sevmiyordum kendi göğüs dokum olduğu için dr 300 takarak hem dolgun hem dik bir göğüs yapmış yumuşamasını bekliyorum heyecanla....o yüzden bana tam gelen 300 sana küçük olabilir bu işe karar verecek olan kesinlikle doktor hayatım..

Kızlar peki bu memeler ne zaman inmeye başlayacak işe başladığımda dikkatleri üstüme çekmek istemiyorum çünkü herkes beni fıtık ameliyatı oldum sanıyor
valla ben gidiyorum işe salaş bir bluz üste de önlük giydim nolur nolmaz ama aynı işi fular da halleder hiç göze batmadı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…