• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

Kizlar bilgisayarim bozuldu telden çok giremiyorum, göğüslerimde asimetri olduğu için birine 300 diğeri 325 cc high profile yuvarlak konuldu. Diger doktorlar damla 250 demişti ya, suanki boyut tam istediğim gibi, iyiki daha küçük koydurmamisim.. Ama yemeğimi filan kendim yiyemiyorum, drenler hastaneden taburcu olmadan ckarldi ama hala yerleri aciyor.
300 dü 325 di derken ikisi bin olmuş :D diren olayını hic yaşamadım ama geçici olduğunu düşün motive ol canım

Kizlar taburcu oldum eve geldim, göğüslerimde koltuk altlarima dogru baya agrim var, yataktan filan kendim kalkamıyorum, kolay değilmis bu is öyle. Iki tas oturmus gibi göğsume. Ins kisa surede toparlarim..
Gecmis olsun canim kurtuldun ohhh sukur agrilarin gun gectikce azalacak kendini aorlama fazla canim

Kizlar taburcu oldum eve geldim, göğüslerimde koltuk altlarima dogru baya agrim var, yataktan filan kendim kalkamıyorum, kolay değilmis bu is öyle. Iki tas oturmus gibi göğsume. Ins kisa surede toparlarim..
Çok geçmiş olsun canım. Hadi bakalım Güle güle kullan memislerini ağrısız süreçlerin olsun inşallah.

Kızlar Gazelle mutluluk lira Knick knack arzum ebru y daha unuttuklarım varsa affetsinler bu süreçte çok yardımınız oldu hepinize coooook teşekkür ediyorum kocaman öpüyorum yine buralardayım tabii açıp açıp bakıyorum mumya gibiyim ama gene de güzel bi büyüklük bence :KK31::KK31:
Canım çok sevindim uzun zamandır takip edemiyordum forumu.. Yazılarını okuyunca sevindim kendim olmuş gibi mutlu oldum:D

Gecmis olsun meme zor birz sonrasindaciddi bakim istiyor agrilarin gecse de zorlama sakin kanama ve agri olabiliyor ama sabir sonunda sonuc guzel oluyor bu arada bu koca memelere alisamadim hala giyinikken iyi de ciplakken buyuk geliyor gozume ya

Kızlar Gazelle mutluluk lira Knick knack arzum ebru y daha unuttuklarım varsa affetsinler bu süreçte çok yardımınız oldu hepinize coooook teşekkür ediyorum kocaman öpüyorum yine buralardayım tabii açıp açıp bakıyorum mumya gibiyim ama gene de güzel bi büyüklük bence :KK31::KK31:

Canimmm iyi olmana sevindimmm simdi nasilsin peki? Resim yükledin mi. Benim de yarin 1 ay olacak simdilik hersey yolunda sen neyaptin?

Resim daha yukleyemedim telefonum yazilim sorunu yuzunden serviste....17 gun falan oldu benim agrim az diye erken ise guce. Girisince birz sikinti yasadim ama simdi iyiyim normale dondum yalniz kollarimi yukariya kaldirirken icerde siliikonun oynadigini hissediyorum biraz rahatsiz ediyor tabi ama normalmis sanirim bir de biraz buyuk 250cc kondu kas zari alti ama ust bedenim cok ince benim high profil oval konuldu ama su an biraz iri ciplakken insallah yumusayinca ve biraz kuculunce dsha iyi olacak senin kuculme oldu mu nasilsin simdi

Tesekkur ederim canim darisi senin basina buyuk gun ne zaman
Canım benim nişandan sonra büyük bir ihtimal.. Nişan bu ayın 17sinde.. Başka dr da araştırıcam bu arada.. devlette 5.500çok geldi bana açıkçası.. Özelde yaptırırım diyorum ama dr da çok iyi bir dr.. Benim göğüs kafesimde kocaman kemik çıkıntısı var resmen üç parmak falan öne çıkıntısı var. O araştırılacak şimdi.. Ama nişan telaşından onunla uğraşamıyorum bu ara.. Şu stresi bir atlatayım da sıra ona da gelecek ;)

Hayirli olsun nisan oncesi olmamasi daha iyi odem sislik falan sikinti oluyor gobek yapiyor bu operasyon dogru karar vermissin insallah istedigin gibi olur canim

Resim daha yukleyemedim telefonum yazilim sorunu yuzunden serviste....17 gun falan oldu benim agrim az diye erken ise guce. Girisince birz sikinti yasadim ama simdi iyiyim normale dondum yalniz kollarimi yukariya kaldirirken icerde siliikonun oynadigini hissediyorum biraz rahatsiz ediyor tabi ama normalmis sanirim bir de biraz buyuk 250cc kondu kas zari alti ama ust bedenim cok ince benim high profil oval konuldu ama su an biraz iri ciplakken insallah yumusayinca ve biraz kuculunce dsha iyi olacak senin kuculme oldu mu nasilsin simdi

Ben cok iyiyim cok sükür sol ve sag gögsümde birer dikisler kaldi bende 250 cc kas alti oldum. Masaja basladim doktorumun verdigi korseyi iki hafta daha kullanmam gerekiyor giydigim herseyde belli oluyor malesef tek sknti o ama ilk baslarda begenmedigim gögüslerime simdi hayranlikla bakiyorum inan günden güne bile cok degisebiliyor. Daha cok guzellesecek demislerdi inanmamistim ama öyle. Resim yükledim zaten

Ben cok iyiyim cok sükür sol ve sag gögsümde birer dikisler kaldi bende 250 cc kas alti oldum. Masaja basladim doktorumun verdigi korseyi iki hafta daha kullanmam gerekiyor giydigim herseyde belli oluyor malesef tek sknti o ama ilk baslarda begenmedigim gögüslerime simdi hayranlikla bakiyorum inan günden güne bile cok degisebiliyor. Daha cok guzellesecek demislerdi inanmamistim ama öyle. Resim yükledim zaten
Gorebilirmiyim bende bana 350cc kucuk geliyor 4.gunumde

Kızlar benide izleyin kaldı ameliyata 10gün heyecan dorukta
Kızlar bende bugün taburcu oluyorum artık zordu ama inş değecek şuan memeler çok şiş kas üstü 300cc damla takıldı..karnımda şişlikler olmasına rağmen güzel gözüküyor..rabbim sağ salim kurtardı ya çok şükür

Kızlar bende bugün taburcu oluyorum artık zordu ama inş değecek şuan memeler çok şiş kas üstü 300cc damla takıldı..karnımda şişlikler olmasına rağmen güzel gözüküyor..rabbim sağ salim kurtardı ya çok şükür
Çok geçmiş olsun bana da daha önce 325 cc yuvArlak takılmıştı 6 sene olucak deyicek buna ben de kaldı

Dr bana da kas zarı altı 300cc damlayı uygun gördü ama bana küçük geldi senin nasıl merak ettim.. Bu arada geçmiş olsun cnm ve hayırlı olsun diyeyim. Sorunsuz bir iyileşme sürevi yaşarsın inşallah;)

Gecmis olsun guzel bi buyukluk sertlik ve sislik gidince harika durur ne diyor arkadaslar agri gecici guzellik kalici :))

Kizlar bu gun ne yaptim biliyormusunuz cekmecemi bosalttim o koca koca sungerli dantelli camasirlari cikarttim atmaya hazirlaniyordum ki bazilari cok yeniydi kiyamadim veee sokme aleti ile dikis yerlerini sungerden ayirdim ve sungeri dikkatlice makasla keserek cikardim sonuc dantelli incecik kus gibi sutyenler oldu o koca cekmeceyi kaplayan sutyenlerim kucucuk bir koseye sigdi ve denedim icinde sunger degil gercek meme olunca harika durdular

Back