• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

çokk teşekkür ederimm, umarım öyle olur, memişlerimle aranıza katılırım :KK70:
canım inşallah rahatça atlatacaksın zaten insan o memelerin uğruna var ya gık diyemiyor resmen ilk 3 gün dogrulmak yatmak kalkmak epey acı veriyor ıh bile demedim evdekilere kimse istemiyordu yaptırmamı :))) inşallah sana da aynaya bakınca o acılar vızzzzzzzzzzz gelir

Kızlar selam 30 Nisan geldi çatıı Şafak 1 ameliyatım yarın:KK73::KK73: içimde garip duygular var, bir yandan korku diğer yandan heyecan güzel düşünceler diğer yandan telaş, ya kötü bişey olursa düşünceleri.. Lütfen benim içinde dua edin, herşey yolunda gitsin..
Cnm hastanedesindir herhalde ve heyecan tavan yapmistir hersey yolunda gider umarım en az agriyla en cok memnuniyetle uyanirsin.

sağol canım düzeldim şükür artık daha dikkatliyim dediğim gibi hafife aldım biraz yanlış yaptım ama bundan sonra 30-35 günü doldurmadan risk almam, 3. haftada bile hematom oluşabiliyormuş zorlanma nedeniyle demek ki 3. haftada bile tam iyileşme içerde sağlanmıyor her ne kadar dikişler kaynasa da, bu arada eşimle bir karşılaşmamız oldu (sutyensiz)o_O çaktırmamaya çalıştı ama olumlu anlamda etkilendiği çok bariz belliydi:KK31:biliyordum ne kadar karşı çıksa da sitem etse surat assa da sonucu görünce direnemeyeceğini biliyordum :KK71:iyi ki de onu dinlememişim :KK47:

seli bebeğim sen nerde oldun ameliyatını?

Kızlar herkese selam benim son 10 kaldıı
İsteyen herkese istediğimiz sonuçları sorunsuz olarak geçirip atlatırız inşallah ben meme yıllar önce yaptırmıştım
İyi ki de yaptırmışım ilk bikaç gün sonra geçiyo o da atlatılmayacak gibi de değil
Benim şimdi karın germe ve lazer lipo olucak gelişmelerden haberdar edicem herkese sevgiler

Kızlar herkese selam benim son 10 kaldıı
İsteyen herkese istediğimiz sonuçları sorunsuz olarak geçirip atlatırız inşallah ben meme yıllar önce yaptırmıştım
İyi ki de yaptırmışım ilk bikaç gün sonra geçiyo o da atlatılmayacak gibi de değil
Benim şimdi karın germe ve lazer lipo olucak gelişmelerden haberdar edicem herkese sevgiler
hayırlısı olsun şimdiden zaten karın memeden kolay memeyi yaşamış biri olarak kolay atlatırsın karın var mı yok mu anlamadım meme uğraştırdı beni

Kizlar taburcu oldum eve geldim, göğüslerimde koltuk altlarima dogru baya agrim var, yataktan filan kendim kalkamıyorum, kolay değilmis bu is öyle. Iki tas oturmus gibi göğsume. Ins kisa surede toparlarim..
Canım dün yazamadım.nasıl oldun???? Umarım herşey yolundadır? Diren var mı? Ağrı durumun nasıl?

Kizlar taburcu oldum eve geldim, göğüslerimde koltuk altlarima dogru baya agrim var, yataktan filan kendim kalkamıyorum, kolay değilmis bu is öyle. Iki tas oturmus gibi göğsume. Ins kisa surede toparlarim..
Geçmiş olsun canım bunlar normal şeyler 3 4 içunde normale dönersin yürüyüş yap ve su için bol bol kaç cc koyuldu

Çok geçmiş olsun Honeyyylove Honeyyylove birkaç güne agrıların azalır kolay değil tabi ama dayanılmayacak da değil sonunda mutluluk var ;)

Kizlar bilgisayarim bozuldu telden çok giremiyorum, göğüslerimde asimetri olduğu için birine 300 diğeri 325 cc high profile yuvarlak konuldu. Diger doktorlar damla 250 demişti ya, suanki boyut tam istediğim gibi, iyiki daha küçük koydurmamisim.. Ama yemeğimi filan kendim yiyemiyorum, drenler hastaneden taburcu olmadan ckarldi ama hala yerleri aciyor.

Kizlar bilgisayarim bozuldu telden çok giremiyorum, göğüslerimde asimetri olduğu için birine 300 diğeri 325 cc high profile yuvarlak konuldu. Diger doktorlar damla 250 demişti ya, suanki boyut tam istediğim gibi, iyiki daha küçük koydurmamisim.. Ama yemeğimi filan kendim yiyemiyorum, drenler hastaneden taburcu olmadan ckarldi ama hala yerleri aciyor.
Çok geçmiş olsun canım:)

Back