• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

Gecmsi olsun ne guzel simdiden cok mutlusunuz insallah bende diklestirmemi yaptigimda sizin kadar mutlu olurum insallah
Bana sadece protez takildi ama yeterince diklestirmedi gogusumu hazirandada diklestirme yaptiracagim iste ..
Sizin doktorunuz kimdi ve kac cc kullandi
Teşekkür ederim canım inşallah herkez benim kadar mutlu olur âmin ben cc işini hatta bütün işleri doktoruma bıraktım hiçbirşeye karışmadım sadece ne istediğimi anlattım ve ona güvendim Sağolsun oda beni hiç pişman etmedi fakat şunu söyleyebilirim şuan ödemlerim tam inmedi bu halde 90 bense 85 net istedim sanırım 85 i tutturdu hocam:)))doktorun adını yazabiliyormuyuz bilmiyorum onu msjla yazayım istersen

Amiiiiiiin çok teşekkür ederiiimm:)) yaa çok korkuyorum çok heycanlıyııım:))
Canım hiç korkma mutlu ve gülerek gir girki çıkarkende mutlu ol pozitif düşün negatif düşünürsen herşey negatif gider beni örnek alın ben ameliyathaneye giderken beni götüren hemşireyle doktora Geldikmi kaportacıya eskisinden güzel olacakmış kaportacı bey öyle dedi dedim asansör yıkılıyordu narkozdan kahkahalar atarak çıkmışım bütün hastane duymuş ilk defa gülerek narkozdan çıkan hasta görmüşler yahu nasıl girersen öyle çıkıyorsun demekki:)))sende gülerek gir kuzum dekolte bluzları straplez elbiseleri düşün südyensiz giydiğin tshrt leri düşün daha ne olsun :))))

Canım hiç korkma mutlu ve gülerek gir girki çıkarkende mutlu ol pozitif düşün negatif düşünürsen herşey negatif gider beni örnek alın ben ameliyathaneye giderken beni götüren hemşireyle doktora Geldikmi kaportacıya eskisinden güzel olacakmış kaportacı bey öyle dedi dedim asansör yıkılıyordu narkozdan kahkahalar atarak çıkmışım bütün hastane duymuş ilk defa gülerek narkozdan çıkan hasta görmüşler yahu nasıl girersen öyle çıkıyorsun demekki:)))sende gülerek gir kuzum dekolte bluzları straplez elbiseleri düşün südyensiz giydiğin tshrt leri düşün daha ne olsun :))))
Herkes senin gibi girsin , çıksın inşallah ;)

Bu gun 5. Gun ağrım az epey dolanip isimi gücümü yapabiliyorum ama tabi silikonun kas zarı altı olmasının etkisi cok bunda karın da mini karın germe oldugu icin cok rahat 3 günden sonra hemen hemen bitti diyebilirim agrisi banyomu yapıyorum sacımı kurutuyorum kendim yatıp kalkıyorum kısacası ağır kaldırma ve yuz ustu yatma dısında her seyi yapıyorum bı de ev süpürmem her ihtimale karsı süpürgem cok güçlü zorlamak istemiyorum kendimi ama şarjli falan kullanılabilir ama tam karın germe ve kas altı silikon düşünen biri icin durum farklı olur muhtemelen
Çok güzel rahat olmana sevindim boşver ev süpürme işini zorlama kendini önemli olan senin sağlığın...bende 30 nisanda olucam tam karın germe ve meme büyütme göbek fıtığıda var ağır bir ameliyat olacak 7 saat sürer dedi dr um eşim çok endişeli ama ben ac çeksemde cesaretliyim..tabi sonrasıda beni ürkütüyor oğlum 2.5 yaşında ve çok hareketli sürekli tepemde nasıl olacak diye düşünüyorum sabahlara kadar...

Çok güzel rahat olmana sevindim boşver ev süpürme işini zorlama kendini önemli olan senin sağlığın...bende 30 nisanda olucam tam karın germe ve meme büyütme göbek fıtığıda var ağır bir ameliyat olacak 7 saat sürer dedi dr um eşim çok endişeli ama ben ac çeksemde cesaretliyim..tabi sonrasıda beni ürkütüyor oğlum 2.5 yaşında ve çok hareketli sürekli tepemde nasıl olacak diye düşünüyorum sabahlara kadar...
Canım ufaklık için yardım gerecek , biri kalsın yanında yardım için.

Benimde 2.5 yasinda bir oglum var ve 5 gun ilgilenemedim. Ve sadece silikon ameliyatiydi benimki. Senin islem uzunmus bi sure yardimciya ihtiyacin olacak.

Çok teşekkür ederiiim nasıl motive oldum şuan anlatamaaaamm:))

Çok teşekkür ederiiim nasıl motive oldum şuan anlatamaaaamm:))
Tatlım benim çok sevindim iyi hissettirdiğime vallahi öyle mutlu olacaksın ki kendini aynada gördüğünde doğum Sancısı olsa çekerdim diyeceksin hiç merak etme sabırsızlıkla beklicem iyi haberlerini ben biraz toparlayayım resimlerimide koyacağım eski yeni olarak bakarsın inşallah seninkilerde benimki gibi daş olur bağrıma daş bastım deyip dolanırsın hehehehh

Canim cok gecmis olsun insallah dahada iyi olursun karinngermeyi bende yaptiricam seneye baya baya duzlesiyormu kiz karin yaptirdigima degermi sorayim sen tecrubelisin :)))))
İlk anda kotu bir görüntu oluyor ama günden güne dikiş iyileştikte deriyi çekmeye başlıyor ve eşitlenen ve düzlesen bı görüntu oluşuyor sanırım dümdüz olması bir bir buçuk ayı bulacak benimki mini bu arada bir ay sonraki durumunu yazarım yine

Canim sen bir hafta ciddi bakim almalısın ben 2 gun sonra gezmeye dolaşmaya başladım ama senin tam karın ve fıtık da var hem senle hem çocukla iyi sekilde ilgilenebilecek birilerini bulduysan gerisi sabır ısı Allah kolaylık versin

İlk anda kotu bir görüntu oluyor ama günden güne dikiş iyileştikte deriyi çekmeye başlıyor ve eşitlenen ve düzlesen bı görüntu oluşuyor sanırım dümdüz olması bir bir buçuk ayı bulacak benimki mini bu arada bir ay sonraki durumunu yazarım yine
Ay çok Sağol canım ya benimki de mini karın germe olacakmış doktor öyle dedide daha ona fırsat olmadı inşallah seneye kışa düşünüyorum şu memelerin tadını bir çıkarayımda dekolte giyip haberlerini bekliyor olucam inşallah fit bir göbüşün

Ay çok Sağol canım ya benimki de mini karın germe olacakmış doktor öyle dedide daha ona fırsat olmadı inşallah seneye kışa düşünüyorum şu memelerin tadını bir çıkarayımda dekolte giyip haberlerini bekliyor olucam inşallah fit bir göbüşün
göbüşün fit olurda havasını atarsın kız:)))

Back